PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=763398}

Gypsy

2017
6,3 8,8 tys. ocen
6,3 10 1 8839
5,0 2 krytyków
Gypsy
powrót do forum serialu Gypsy

Za jednym z portali filmowych: "Gypsy" to 10-odcinkowy thriller psychologiczny, opowiadający historię Jean Halloway (w tej roli Naomi Watts), terapeutki, która nawiązuje niedozwolone intymne relacje z bliskimi swoich pacjentów."

pogodno_2

Czekam z niecierpliwością :) tym bardziej,że w roli głównej jedna z moich ulubionych aktorek :P

aneczka840

Nooo, historia zapowiada się intrygująco ;)

pogodno_2

Zdecydowanie tak ;)

aneczka840

A Naomi potrafi spsocić, oj, potrafi ;) Czekamy, zatem!

pogodno_2

Odblokujcie serial pod ocenianie (oraz poszczególnych odcinków) Premiera 30 czerwca.

Cysiek1991

Myślisz, że na Filmwebie już wakacje? ;)

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

Właśnie wróciłam z wakacji i widzę ze jest co oglądać :)

maagdaa1

Ooooj, jest! Mimo lipcowych ogórków, kilka rzeczy, na czele z "Gypsy", zdecydowanie ratuje ten miesiąc. A parę tytułów jeszcze przed nami ;) Ja wczoraj zaczęłam "Gypsy" i za pół godzinki będę po sezonie, he, he.

maagdaa1

Dodam tylko, że siódmy odcinek powoduje, że człowiek nie wie, gdzie ma -jak śpiewa Natalia Przybysz-przód, gdzie ma tył. Przy prostym obieraniu ziemniaków można się skaleczyć ;)

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

kurcze Pogodno jaka rekomendacja!
w takim razie siadam i biorę od razu :)

maagdaa1

Ha, ha, ha....rany, odpowiedzialność za słowo pisane jest prawdziwym wyzwaniem! "Siódemka" jest baaardzo erotyczna, więc odpuściłam obieranie ziemniaków ;) Całość.....dobry serial, całkiem ciekawa historią, z gęstym klimatem, dobrze obsadzonymi aktorami. Bardzo dobrze mi się oglądało, odcinek za odcinkiem. Ale nie jest to jakiś od nowa wynaleziony proch, czy jakaś szczególnie przenikliwa produkcja. Wg mnie, oczywiście. Tak, czy siak, zdecydowanie lektura obowiązkowa na wakacje. P.S. Tak mnie nakręciło, ze wczoraj obejrzałam, po raz chyba trzeci, jeden z tych filmów, które są w swoim gatunku klasyką: http://www.filmweb.pl/Niewierna

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

oj Niewierną znam, piękny film :)
Grypsy lecę szósty i czekam na siódmy ;) ;)
wiem, wiem, że to nie jest odkrycie Ameryki i z butów nie wyrywa ale jak się człowiek pozytywnie nakręci to jest to fajna przygoda :)

maagdaa1

Absolutnie tak. Przekaz nie należy do wybitnie głębokich, ale czasem to wszystko pomiędzy wciąga wystarczająco ;)

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

Zgadza się!
a co po Gypsy ?

maagdaa1

W sensie "Sens życia..." Monty Pythona? No, to jest zajebiście ważne pytanie, ha, ha. Ja ma, na szczęście, tak duży rozstrzał, że jak się naszperam, zawsze coś wynajdę. Ze świata kryminałów, pojutrze najnowszy sezon "Dicte", jesli oglądasz. Skończyłam świetne "Unforgotten", sezon 2. Wchodzą mocne pozycje z tego gatunku, często produkcje BBC, ale u nas cisza. Mam kilka takich tytułów i pozostaje węszyć. M.in. to: http://www.filmweb.pl/serial/Fearless-2017-787039..
"Dokumenty Netflixa rozwalają, czasem lepsze niż wiele średnich kryminałów. Ostatnio zaliczyłam kilka znakomitych, gdzie na siku się nie dało wyjść ;) Dokumenty muzyczne. O Joplin, The Doors, ale to już kwestia gustów. Ale jesień będzie naprawdę mocna. I wtedy dopiero zadam sobie pytanie o..... sens gnicia przed kompem ;)

Cysiek1991

No ja chcę oceniać odcinki a nie mogę...

Cysiek1991

Data/y premier/y czekają na zweryfikowanie od 11 maja więc niewykluczone, że przyjdzie jeszcze poczekać..

matiiii

A to spoko :( Tutaj kontrybucja na FW woła o pomstę do nieba.

Cysiek1991

Już można oceniać!

ocenił(a) serial na 7
pogodno_2

raczej prowadzi z nimi dziwną grę...

urszulak_2

Swięta racja, gra to idealne określenie ;)