ale czy ktos wie dlaczego z niego zrezygnowali albo czy w ogóle on był chociaz planowany czy tylko takie plotki chodziły o jego nakręceniu?
Witam,
4 sezon serialu nigdy nie był planowany do nakręcenia. Tak jak koleżanka wyżej to ujęła to tylko plotki - mnóstwo młodych widzów zakładała blogi i strony o serialu. Wypisywała różne bzdety o fabule, co to ma być w 4 sezonie i takie tam - ciekawiło mnie to skąd takie informację mają skoro serial dopiero rzekomo był kręcony, a w ekipie filmowej na pewno nie byli :) No ale różne rzeczy się zmyśla w necie więc i ty podkoloryzowali niektórzy trochę :) Mniejsza z tym, 4 sezonu nie było w planach produkcji, o ile pamiętam to jedna z aktorek wraz z producentem potwierdzały to na Twitterze jednak teraz na szybko nie znajdę tego wpisu...
Jeśli ktoś byłby zainteresowany serialem podobnym do tego, to właśnie powstaje Mako Mermaids - jest to spin-off serialu H2o Wystarczy kropla. Nie będzie tam już tych aktorów co w tym serialu co znamy, będzie to całkiem nowa opowieść z nowymi bohaterami jednak ten sam producent Jonathan M Shiff's w to zainwestował, więc można liczyć na to, że nie będzie gorszy niż poprzednik. Budżet w wysokości $12.3 milliona na ten serial też robi spore wrażenie :)
Myślę, że będzie warto obejrzeć. Premiera serialu pewnie w 2013 roku w Polsce nie mam pojęcia.
Tutaj strona z bliższym info:
http://if.com.au/2012/05/08/article/Shooting-starts-on-Jonathan-M-Shiffs-12-3-mi llion-series-Mako-Mermaids/MQFLJLSGMK.html
Pozdrawiam
Marcin