PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19997
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Dlaczego uważacie, że Waszym ulubionym serialem jest H2o just add water?
Jaka jest Wasza ulubiona syrenka?
Czy warto to oglądnąć?

xXxRikkiChadwickxXx

Uważam , że moim ulubionym serialem jest h2o just add water, ponieważ jest fajny xDD .
Moją ulubioną syrenką jest Rikki
Warto to oglądnąć !

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Wow.Argumentacja na poziomie dziecka w przedszkolu.

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

Ps:Zwracam honor.Dzieci w przedszkolu uargumentowały by to lepiej niż ty.

użytkownik usunięty
wojciechcejrowski02

Ona ma dopiero 11 lat. A to co napisałeś nie było zbyt miłe.

ocenił(a) serial na 1

LOL.Nie zbyt miłe ale prawdziwe.

wojciechcejrowski02

nie pozwolę sobie , żeby ktoś po mnie sobie jeździł ;/ .

.
dzięki Donka za obronę ..

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Naucz się argumentować swoje wypowiedzi.Dzieci z przedszkola ci w tym pomogą.

wojciechcejrowski02

co ty od niej chcesz? ona ma 11 lat!

Phoebe123

Właśnie ! Po co się jej czepiasz ? ;// .

a propos tego pytania xD .
ja lubię serial h2o wystarczy kropla , bo w niektórych chwilach trzyma w niepewności np . w odcinku "na manowcach" nie wiedziałam co będzie z Rikki i Zane'm . No i też ten serial jest o miłości :) . Podobają mi się te stroje syren i wogóle ten cały serial jest odlotowy .. xD . nie mogę doczekać się 3 serii .. za niedługo powinna być xpp . w 2008r. xdd .

Moją ulubioną syrenką jest Rikki , bo lubię takie charaktery jak ona ma xD . Jest stanowcza i na luzie .. xD .

Zachęcam do oglądania tego serialu , naprawdę warto ! Każdy znajdzie coś dla siebie xP .

(ale się rozpisałam xD) .

POZDRO : **

ocenił(a) serial na 5
NicDlaCiebieBeybe

Jeśli ten serial trzyma w napięciu to ja jestem cesarzową Japonii.Miłość jest w nim pokazana jak w HSM:sweetaśnie,platikowo i nudno.I nie sądzę aby ktoś znalazł w nim coś dla siebie.No ewentualnie jeśli ktoś lubi tandetną piosenkę w czołówce,to widocznie ten serial jest dla niego.

michela81

wiesz ..
hmmm ..
nie skrytykuję Twojej opini ..
ale ja osobiście lubię ten serial ..
i moim zdaniem jest spoko .
jeśli masz coś do niego to Twój problem .. ;/

michela81

Wiesz..?
A ja skrytykuje!
Widocznie jestes cesarzowa czy tam królowa Japonii bo mnie ten serial tez nieraz trzyma w napieciu i powiem ci jedno! Skad mozesz wiedziec czy on trzyma w napieciu?! Jesli tak ci sie nie podoba musialas obejrzec conajmaniej z 2 odcinki, a w tym wypadku nie ma mowy o komentowaniu i rozmawianiu o tym czy ten program trzyma w napieciu z innymi!!! x]
I jeszcze cos! Jak ci sie to nie podoba to nie musisz az tak to rozglasniac! Po co w ogole marnujesz na to czas!? To proste nie podoba ci sie!? Nie ogladaj i nie komentuj!

michela81

"Sweetaśnie", "platikowo"... Och, jakaś ty inteligentna. Tandetna pioseneczka? Hm. może w polskiej wersji. A tak poza tym, to co ci się by lepiej czytało Sienkiewicza, czy Sapkowskiego choć po zapoznaniu się z twoim bogatym słownictwie, to nie spodziewam się, abyś trzymała kiedykolwiek książkę w ręku z własnej woli.

Phoebe123

O, koleżanka? Jak ona nie potrafi sensownej wypowiedzi ułożyć, to jest to ok? A jak sensownej odpowiedzi nie potrafi ułożyć niejaka Anik, to to jest be? Brak słów. Dzieci internetu, Tibii i M jak miłość.

wojciechcejrowski02

ty do tej pory nie potrafisz argumentować

Daniel_Morales

Ty tak uważasz.

<za krótki>
<za krótki>

xXxRikkiChadwickxXx

Czemu? Bo dzięki temu serialowi można oderwać się od szarej rzeczywistości, można zobaczyć jakiś cywilizowany kraj, można zapoznać się z dowodem na to, że seriale dla młodzieży bez "gwiazd" Disneya, może cieszyć się powodzeniem.
Ulubiona syrenka? Rikki. Za co? Za jej sexsowne minki:P, za charakterek, za riposty, Za to, że tylko odtwórczyni jej roli woda sodowa do głowy nie uderzyła. Wreszcie może dlatego, że (Rikki, nie Cariba, bo jej oceniać nie mam zamiaru, choć, zaznaczam, przepadam za nią, ponieważ nie znam jej na tyle, aby móc wiele o niej powiedzieć)wydaje się być (dla mnie) doskonała w swych niedoskonałościach (trochę pokrętne, ale jakie poetyckie!).

squeeze2

Dobra phoebe123, mniej radochę, zamiast [...] że serial dla młodzieży bez "gwiazd" Disneya, może cieszyć się powodzeniem[...] napisałem [... że seriale dla młodzieży... [...].

ocenił(a) serial na 4
squeeze2

Jak miała by niby uderzyć im woda sodowa do głowy?Ich filmografia jest uboższa niż dzieci w Afryce.

christinearron

Za to twoja filmografia jest ogromna, wielka i prze duża.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Nawet Hiltonka więcej zrobiła.

"sexsowne minki"? Długo nad tym myślałeś?
Ta "sexsowna" minka to np. ta?-->http://celebrity-pics.movieeye.com/celebrity_pictures/Cariba_Heine_533276. jpg

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

http://celebrity-pics.movieeye.com/celebrity_pictures/Cariba_Heine_533276.jpg

Ewka___

Hm. Może gdybyś bardziej interesowała się tym, co krytykujesz, to wiedziałabyś o co chodzi w tej mince.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

A żeby mnie to w ogóle obchodziło.

Za to Ty oczywiście wiesz, o co jej chodziło.;//

Ewka___

Hm. Proponuję zajrzeć na YT, a będziesz i ty wiedziała.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Nie jestem dzieckiem internetu. Skoro mnie to nie obchodzi, to nie będę się tym interesować. A już na pewno nie będę udowadniać nic osobom, które na pamięć znają każdy dialog tych "syrenek".

Ewka___

Jeżeli o mnie chodzi, to nie znam każdego dialogu tych "syrenek" na pamięć.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Tak trudno się domyślić, że to była przenośnia. ;//

Ewka___

Jeżeli się pisze, a nie mówi, to trzeba umiejętnie uwypuklić tę przenośnię.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Nie pouczaj mnie.
To już nie mój problem, że nie załapałeś.

Ewka___

Nie będziesz mi rozkazywać.

za krótki

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Hoho, bo co?

A Ty już nawet nie potrafisz rozróżniać zdań oznajmujących od rozkazujących?
Co ta telewizja robi z dziećmi? Aż przykro patrzeć.

Ewka___

Bo jesteś małą, rozpuszczoną gówniarą i nie życzę tego.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Ojej, ależ Ty tępy.

Powiedziałam, że nie rozróżniasz zdań oznajmujących od twierdzących. Bo nic nie było w mojej wypowiedzi rozkazującego.;//A zresztą... nie muszę się przed Tobą tłumaczyć.

"Bo jesteś małą, rozpuszczoną gówniarą i nie życzę tego. "
Do pięt mi nie dorastasz, dziecinko.
Jaki chłopak, choćby w gimnazjum, oglądałby H20? Ale nie wnikam w to.Przynajmniej w moim gimnazjum nikt tego nie oglądał. A już na pewno żaden chłopak, ale i dziewczyny też tym gardziły.

Ewka___

Widać dziwne masz gimnazjum, ale nie wnikam-niepełnosprawni też żyć mogą. Hm. Ja kilku chłopaków, nie z widzenia, znam, którzy to oglądają.

Ewka___

A tak poza tym, to idź lasy wycinać, barbarzyńco z Augustowa, a zdechnijcie pod tymi TIR-ami.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Miałam w pełni normalne gimnazjum, bo mając 15, 16 lat to już się ogląda bardziej ambitne kino.Ale każde gimnazjum jest inne. W większości wchodzą używki itp, a w innych chłopacy oglądają bajkę dla dzieci o syrenach i nie odróżniają prawdziwych aktorek od zwykłych "gwiazdeczek".

Nie dziwie się Tobie, że znasz parę takich osób, bo w jakim innym towarzystwie mógłbyś przebywać. "Sami swoi".

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Haha. Jakiż ty głupi.

Myślisz, że mnie ruszają takie teksty?To o Tobie źle świadczy. Brak wychowania i tyle. Wina rodziców.

A Ty jesteś naprawdę jeszcze dzieciakiem. Zajmij się czymś pożytecznym, bo z H20 daleko nie zajdziesz.

Ewka___

Ty za to daleko zaszłaś, co nie? Blokować TIR-y, to twe powołanie.

za krótki

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Na pewno dalej niż Ty. Nie wychowali mnie na bajeczkach i nie jestem żadnym "zniewieściałym" dzieckiem.

Jak już coś powtarzasz, to chociaż rób to z sensem. A jak nie wiesz nic, to się nie odzywaj.

Ewka___

Bajka? Bajka, to film animowany, choć i takie stwierdzenie można obalić. Jak? Wpisz w google Hentai.

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

Nie pouczaj mnie, dzieciaku...

Nie zakrywaj się nazwą. Dla mnie "film" z syrenami to bajka. Oglądają to małe dziewczynki.
A sorry, zwracam honor, małe dziewczynki i Ty.

Zresztą koniec dyskusji, a raczej bezsensownej rozmowy.
Najpierw dorośnij. Kiedyś zrozumiesz jakie to było "dziwaczne", że chłopk oglądał h20i wprost żył tym serialem.

Ewka___

W zupełności zgadzam się z Ewką..<szacun> :DD

Ewka___

Nie żyje tym serialem, żyję obecnie My name is Earl, bo The X Files przestali puszczać. Poza tym dziwią mnie ludzie którzy uważają, że filmy dzielą się na :
-dla dzieci,
-dla młodzieży,
Bo co? Bo jest o syrenach? W wiedźminie też była syrena...

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

A ty dalej nie odróżniasz seriali od filmów?
"wiedźmin" & "h20" - bez komentarza.

"Poza tym dziwią mnie ludzie którzy uważają, że filmy dzielą się na :
-dla dzieci,
-dla młodzieży,"

A widzisz jakąś różnicę między "Małą Syrenką", a "H20"?(oprócz tego, że 1 to bajka a 2 to serial).

Odpowiedź jest prosta. Nie trzeba tego rozwijać.

Ewka___

A ty nadal nie wiesz, że był i serial i film pt. Wiedźmin?

za krótki

ocenił(a) serial na 1
xXxRikkiChadwickxXx

"A ty dalej nie wiesz(...)"

A ty dalej nie umiesz wyrazić swojego WŁASNEGO zdania? Powtarzanie po kimś jest wkurzające.;//

Miałam na myśli film, ale ok, skąd mogłeś niby wiedzieć.

użytkownik usunięty
Ewka___

Hmmm...
Niestety, ale nie chciało mi sie czytać każdego komentarza z osobna xd
Ponieważ muszę powiedzieć, ze Tomek(bo nie zerknełam jak sie pisze twój nick) zazwyczaj gada do rzeczy, no i git.
Ale zauważyłam tez ;] , ze robisz z siebie mądrzejszego niz jestes w rzeczywistosci.
To poprawianie kazdego jak nawet zgubi literke, czy zrobi błąd ortograficzny, to juz sie robi nudne, bez kitu.
Błędy rażą po oczach - fakt, ale niektórym trza to wybaczyc ;pp , np. takim dyslektykom xDDDDD
No! Czyli podsumowując: daj se siana troche chłopcze, bo rzygac sie juz chce jak ty wiecznie robisz z siebie takiego broniącego zdeczka zadzierającego nosa ;DD
To nie forum kolego ;]

użytkownik usunięty

Bez tego "BRONIĄCEGO" Hahh xpp

<za krótki>

użytkownik usunięty

Cholera hahaha!
I tam miało być "To nie NA forum" xDDDD
Musicie wybaczyc mi ten pierwszy raz <hah> xpp