W H2o występują takie przystojniaki. Napiszcie który chłopak wam się podoba, a który nie, i dlaczego. Albo nie oceńcie ich w 10 pkt. skali.
Moja ocena:
a) Ash * * * * * * * *
b) Baron * * * * * * * *
c) Lewis * * * *
d) Nate * * * * * * * * *
e) Zane * * * * * * * * *
f) Elliot? * * * * * * * * *
g) ktoś inny (podaj kto?) b r a k
? - postawiłam pytajnik przy Elliocie, bo jest dzieckiem,ale na swój wiek to moim zdaniem niezłe ciacho
a)Ash ***** (5)
b)Byron **** (4)
c)Lewis ******** (8)
d)Nate **** (4)
e)Zane ********* (9)
f)Elliot ******** (9)
g) Wilfred (hahaha) * (1)
POZDROOFKA :p
a). Ash *** [3] miałby więcej, ale go nienawidze ;/
b). Baron ****** [6]
c). Lewis ******** [7]
d). Nate (to ten kolega Zane'a?) jeżeli tak to * [1]
e). Zane ******** [8]
Moja ocena:
a) Ash ********* (9)
b) Baron ******* (7)
c) Lewis ******* (7)
d) Nate ****** (6)
e) Zane ********** (10)
f) Elliot? ***** (5)
g) ktoś inny (podaj kto?) Wilfred * (1)
Ale tu chodzi o to jakie z niego ciacho a nie czy jest sympatyczny tak to u mnie Nate na pewno miałby 0
hmm... ja np. nie potrafię tak oceniać ludzi według tego jakimi są 'ciachami', czy co zrobili gdy ich nie lubię x] wiem że to źle ale gdy są wredni, wtedy po prostu to przyćmiewa ich urodę w moich oczach. Pozatym Nate i bez tego jest nie za piękny więc i tak ma 1.
a)6
b)7
c)9,5
d) 5
e) 9.5
f) 6
g) taki chłopak co podlizywał się Miriam w 1 sezonie często grał w bilard (blondyn)
a)Ash **********(10)
b)Baron*******(7)
c)Lewis********(8)
d)Nate *****(5)
e)Zane*********(10) i więcej!!!!!
f)eliot *******(7)
hm... z charakteru i wyglądu podliczając całą szóstkę to żadnego bym nie wybrała hehe xd:P ale ogólnie to Zane ma najbardziej podobny charakter do mojego i jest możliwe, że najładniejszy chociaż Baron jest niczego sobie ;)
a więc ;p
a) 8
b) 9
c) 7
d) 6
e) 10
f) 11 hehe jest mały ale słodki :)
g) chyba nikogo nie ma xd:P chyba, że brat Lewisa to dałabym mu 9,5 ;)
A ja uwarzam że w tym serialu niema żadnego przystojniaka.Zane,Byron nimi są????bueheheh
Szczerze to żaden nie jest w moim typie. Ale skoro… xD
a)Ash ******* (7)
b)Baron*****!(5,5) (nie mogłam się powstrzymać :p )
c)Lewis******* (7)
d)Nate ***!(3,5)
e)Zane *******! (7,5)
f)eliot hmm... za młdy jak na mój gust ale ******* (7)
Dziewczyny co wy tu wypisujecie.Gdzie wy widzicie w tym serialu przystojniaków?????Tam są tylko jacyś lalusie.Plastikowi chłoptasie ala Zac Efron.
a) Ash (0) - przecież on jest wstretny ;p
b) Baron * * * * * * * * (8)
c) Lewis * * * * * * * * (8)
d) Nate * * * * (4)
e) Zane * * * * * * * * * (8)
f) Elliot - jego nie biore pod uwage bo to jeszcz dziecko.
Ash (9) - Jest super :** .
Byron (7) - Taki sobie, nawet, nawet :D
Lewis (8) - Super :** .
Nate (0) - On jest obleśny ;///
Zane (1000000) - On jest najlepszy :*:* . Kocham go!
Elliot (6) - Może kiedyś będzie ładniejszy xDD .
Chadwik śmieszna jesteś.To nie są super faceci,czy tam nawet chłopacy.Tylko zwykłe lalusie.Do tego niezbyt interesujące.Zane najlepszy,Bossshhh bo nie wyrobię.
Ona ma tylko 11 lat. Napewno uwielbiałaś w jej wieku takich hmm.. ,,mało atrakcyjnych chłopaków''. Z jednym się z tobą zgadzam w serialu niema rzadnych przystojniaków
michela81, ta chadwick rikki ma 11 lat, więc w tym wieku to normalne. nie żebym się czepiała, broń Boże, ale jeszcze pewnie ma nie do końca "wyrobiony"(że tak powiem) gust,ale wyrośnie. tylko chyba wydaje mi się miała "trochę" za wcześnie internet założony, bo nadużywa tych tzn."emotikonów"... cóż, pewnie zauważyła na jakiejś stronie i teraz chce się popisać, że też zna...