czy tylko ja jej nie znoszę , nigdy żadna bohaterka nie denerwowała mnie tak bardzo , jestem na 22 odcinku 2 sezonu i szlag mnie trafia . Czy to naprawdę prawda ze to ona będzie główna bohaterka 3 sezonu ? chyba poszaleli kto chce oglądać ta fladrę ( bo ona syreny to nie przypomina)
Też jej nie znoszę!!! Jest podstępna w stosunku do Cleo, Emmy i Rikki. I jeszcze pyta "TY?!" Cleo w jej własnym domu ( DOMU CLEO!)
Witam. Charlotte niestety będzie przez pare odcinków jako główna bohaterka ale w 2 połowie 2 serii. W napisach końcowych w tych odcinkach jest na 1 miejscu a pod nią dopiero inne aktorki więc jest jako główna bohaterka. Przed ostatni odcinek będzie dotyczył Cleo.
Pierwsze cztery nazwiska (tj. Brittany [Charlotte], Cariby [Rikki], Claire [Emmy] i Phoebe [Cleo]) to nazwiska CZTERECH głownych bohaterek. Są one wymienione wg kolejności alfabetycznej.
1. Byrnes
2. Heine
3. Holt
4. Tonkin
;)
Ja też jej nie na widzę!! Tyle w tym serialu miesza, ciągle każe Lewisowi z nią wszędzie łazić i w ogóle miesza w relacjach między trójką dziewczyn a Lewisa. Ale tak na serio to ona daje taki głupi sens temu wszystkiemu. A w ostatnim odcinku Lewis z nią zerwie i będzie na szczęście z Cleo.