Przecież ona ma być syreną, widziałam jej fotki z ogonem a ja jetix jeszcze nie puścili takiego odcinka. Chyba, że dopiero w 3 części. Chodziaż statnio było jak dotkneła lodu, ale nie zmieniła się w syrene. Wkurza mnie jetix, bo puszcza ciągle te same odcinki:/
http://www.filmweb.pl/topic/831369/jak+te+odcinki+leca+na+jetix.html#2026423
Przeczytaj ten temat.
Właśnie skończyłam oglądać całą 2 serię i Charlotte nie zamieni się z powodu dotknięcia lodu. Poczekaj cierpliwie a zobaczysz. Jak nie chcesz czekać odlądaj na www.veoh.com. Jest tam cała 2 seria - bardzo dobra jakość. a 3 seria w 2009 r latem w Australii u nas może w 2010 "już" będzie.
Niestety pod koniec prawie wszystkie odcinki będą z Charlottą w roli głównej. A z tym syrenim ogonem będzie wyglądać jak mors.
Nie lubię tej Charlotte, to nic miłego że będzie potem główną bohaterką :/ Zgadzam się, bo ten ogon wogóle jej nie pasuje. W dodatku jest gruba w H2O. Szkoda, że 3 seria dopiero prawdopodobnie w 2010 :( Dzięki za odpowiedź. Potem zajrzę na tą stronkę i biorę się za czytanie tematu z linku :) Tnx :*
jetix Ci napisał, że druga część drugiej serii będzie... trzeci sezon będzie w polsce około 2013 dopiero:/:/:/:/
Czemu wy wszyscy mówicie, że 3 seria będzie w 2012/13 r. ?? Macie na to jakieś informacje?? 2 serie w Australii skończyli kręcić w 2007 (pół, odcinki 27-39) i to w Polsce puścili w marcu 2008, a odcinki 40-52 były w Australii w marcu 2008, a u nas we wrześniu. 3 seria ma być w Australii w marcu 2009, czyli u nas byłaby we wrześniu lub będzie ona we wrześniu w Australii, a u nas w marcu 2010. Nie wiem skąd wam się biorą daty, takie jak 2013...