PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

D.C.

ocenił(a) serial na 10

Ale wczoraj mię D.C. wkurzył a za razem tak zdenerwował a mianowicie mi chodzi że oglądałem sobie ten serial wczoraj i zamiast puścić kolejny odcinek to puścił ten sam odcinek który leciał przed chwilą ten odciek który Charlotte stała się syreną i dowiedziała się o dziewczynach że są syrenami i chciałem się dowidzieć co będzie dalej jak oni zareagują że ona stała się syreną i wie o nich a tu klapa na całego ach ten D.C. rozwalił mię całkowicie.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Zgadzam się z tobą, wczoraj leciał 1 odcinek 2 razy pod rząd :/ dziwne to i chętnie zobaczę czy dziś będzie wyemitowany przynajmniej ten wczorajszy, którego nie było, czy zostanie pominięty bo u nich wszystko możliwe...

ocenił(a) serial na 6
Zbuntowany_RBD

bo to stare odcinki idą . rok temu na disney xd szły nowe po kolei już z bella . a te stare z 2 sezonu z charlotte były jeszcze na jetix takim kanale jakieś chyba 3 lata temu ...

ocenił(a) serial na 10
mercy1997

Ja wszystko wiem ale ja nie mam disney xd i jetix kanałów tylko ten channel. I tym nic nie ma wspólnego całkowicie wiesz.

ocenił(a) serial na 6
Zbuntowany_RBD

aha ale mogę ci powiedzieć że charlotte z początku będzie się trzymała z cleo emma i rikki a później gdy odkryje że posiada wszystkie 3 moce to przestanie się z nimi zadawać i zrobi się zła . zresztą to szło w tv tak dawno że nie ma tego jeszcze na yt albo gdzieś w internecie?

mercy1997

a kto mi powie gdzie można zobaczyć all odcinki
a co do filmy jest to naprawdę świetny film

ocenił(a) serial na 6
akorti

na yt na przykład parę odcinków na pewno . w sieci może na kinomaniak.pl tylko trzeba zapłacić . a na disney channel idą wieczorami /w nocy odcinki tylko pomieszane sezony wiesz nie po kolei .

mercy1997

wiem an yt masz 3 sezon jak dla mnie ujdzie ale widzę kom co nie których że jest to straszny sezon a co do disney chanel ja go nie mam więc dlatego się pytam bo chce zobaczyć 1i 2 sezon a nigdzie nie ma
a i thx za podpowiedź co do kinomaniak tylko że tam nie widzę tego

ocenił(a) serial na 10
akorti

Odcinki można oglądnąć np. tu:
http://www.serialo.tv/serial/h2o-wystarczy-kropla-h2o-just-add-water
Ale dość wolno się ładują nistety

aksus

duży plus dla cb aksus mnie to nie przeszkadza że wolno się ładuje byle tylko obejrzeć

ocenił(a) serial na 4
akorti

Oni w ogóle jakoś zaczęli dziwnie to puszczać. Zaczęli od 3 sezonu, potem 2 a obecnie leci 1 :D