PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Emma Gilbert - 4 odcinki
Cleo Sertori - 26 odcinków
Rikki Chadwick - 26 odcinków
Bella - 24 odcinki
Lewis - 13 odcinków ( Lewis odejdzie w połowie 3 serii)
Zane - 23 odcinki
Will - 14 odcinków
Ash - 2 odcinki
Nate - 6 odcinków

Ja się osobiście ciesze z tego, że Zane będzie występował w tylu odcinkach. W pierwszej serii był w 20, a w 2 tylko 7... Jest to moja ulubiona postać, bo odcinki z nim są ciekawsze. Szkoda, ze Lewis odejdzie, ale to dopiero w połowie:)

A teraz dokładny scenariusz:

Emma wyjedzie z miasta, a w klubie syrenek pojawi się za nią Bella, która stanie się nową przyjaciółką dziewczyn. Lewis razem z syrenami odkryje sekrety Mako, np. czemu stały się syrenami, co na to wpłynęło itp. Pojawi się nurek Will, który namiesza przez przypadek w jeziorku i woda stanie się wrogiem syren, podczas pełń księżyca. Zane będzie się chciał dowiedzieć o sekretach Mako od Lewisa, potem od syren. Pewnego dnia "wykradł" Lewisowi jego badania, zrobił kopię, ale był przekonany, ze te badania są błędne i sa one niemożliwe, dlatego namówił Willa na współpracę przy odkrywaniu sekretów, które najprawdopodobniej przegapił Lewis. Gdy Rikki zobaczy wykradzione notatki w torbie Zane'a zerwie z nim. Dlatego zacznie kręcić z Bellą, czym zdenerwuje Willa, który nie będzie już z nim współpracował. Na końcu okaże się, że gdyby Zane nie odkrył pewnego sekretu, to syreny mogłyby znaleźć się w śmiertelnym niebezpieczeństwie. Dlatego dziewczyny przepraszają go, a Rikki wróciła do niego. Pod koniec serii Nate zobaczył Cleo jako syrene. Na szczęście w pore uwagę jego odwrócił Will i nikt nie wierzył Natowi.

Narazie to tyle.

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Dodam jeszcze nowe info...

Będzie także nowa bohaterka, siostra Willa... Zakocha się ona o dziwo w Nate ( nie wiem jak to się odmienia:D), ale nie powie mu tego wprost, ponieważ jest bardzo nieśmiała. Zakumpluje się z Zane'm, aby ten zbliżył ich razem do siebie... Jak to się skończy, niestety nie wiadomo.

Także w życiu Rikki pojawi się jej matka, którą po wypadku porzucił drugi mąż... Terri Chadwick będzie się nią opiekował podczas rehabilitacji... Także nie wiadomo, czy wrócą do siebie, ale znając ten serial to tak:):)

I najprawdopodobniej to z tym, że ojciec Cleo nie jest jej prawdziwym ojcem, nie będzie prawdą.

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

Mozesz dac strone? Tez bym poczytal a raz jestem zbyt leniwy na szukanie dwa juz troche szukalem ale nie wyszlo:P

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Tzn. to było z tydzień temu na angielskiej wikipedii... Te występowanie postaci było w tych tabelkach przy opisie bohaterów, a opis 3 serii w liscie odcinków... Teraz ostatnio to zniknęło ( mam nadzieję, że to nie był plotka), a tej fabuły było więcej, tylko nie moge sobie przypomnieć;/;/ Ale jak się pojawi to dam znać:)

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

A jestem jeszcze ciekaw: ilu chłopakow to oglada?? :):) ja ogladam i sie nie wstydze tego:P

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

Ja tez jestem chlopakiem mam 15, rocznikowo 16 lat i tez sie nie wstydze! Dwoch kolego tez to oglada:P

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Ja mam 15 i rocznikowo też 15 :):) A wiadomo czy 3 seria będzie w marcu, czy we wrześniu?? Nie musi być w Polsce, tylko ogólnie...

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

Jedni mowia ze w marcu a drudzy ze na jesiien:P

nikhatlak

Właśnie sam biorę się za napisanie scenariusza do serialu będącego kontynuacją takich seriali jak "H2O Wystarczy kropla", czy "Syreny z Mako". Z tym, że akcja będzie toczyła się zarówno na terenie różnych państw, jak i w innym Układzie Planetarnym. I to zarówno współcześnie jak i w czasach sięgających czasów mitologii greckiej. Tu chodzi o czasy współczesne takim greckim herosom jak choćby Herakles (Herkules). Ale nie będę tutaj dalej pisał, żeby nie zapeszyć. Napiszę jednak, że w scenariuszu będą występowały wszystkie osoby z tych w/w. seriali oraz dodatkowe (takie jak: królowa Atlanta i jej potomkowie: Aqunta (jej pra-pra-pra-prawnuczka) żyjąca w czasach nam współczesnych. W/w. królowa jest władczynią wszystkich rodów syren jak i trytonów.). I to na razie wszystko. (Mój adres: pcs.darsoftware@gmail.com oraz pcs.darsoftware@outlook.com)