PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19960
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Gruba??????????????

użytkownik usunięty

Czy mi się tylko zdaje czy Charlott jest gruba? Widzieliście jej nogi w tych zielonych luźnych spodniach, albo w spódnicy????!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

jest tragiczna, do tej roli powinna byc szczupła dziewczyna.

nenyaaaa

ale to chyba jest zrobione celowo , bo gdzieś czytałam , że producenci , kazali przytyć tej aktorce , do roli Charlotte...

nenyaaaa

i pewnie , specjalnie ją , tak ubierają , żeby było to widać .

użytkownik usunięty
Phoebe123

Ash,masz chyba rację.Pewnie producenci specjalnie tak zrobili żeby Charlotta była brzydsza od Emmy, Cleo i Rikki.

nenyaaaa

Czy mi się zdaję czy Bellsko jest najgorsza na swiecie.
I nie powinno jej być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anik81

Anik, czy widziałaś choć kawałek odcinka, w którym gra Bella? Nie? No to kiego chu*a oceniasz?

ocenił(a) serial na 7

On nie jest aż tak szczupła jak syreny ale nie jest też gruba.

Memorial_address

Jest, właśnie jest.
Problem w tym, że przez to wygląda na zdecydowanie starszą od Lewisa i dziewczyn kiedy obok nich stoi (ubiera się jak ich nauczycielka).

ocenił(a) serial na 7
colley

To, że nie ubiera sie na różowo nie znaczy, że ma nie wiadomo ile lat. I według mnie nie jest gruba.

Memorial_address

szczupła to ona też nie jest:P.

Phoebe123

Według mnie jest gruba,po czym można stwierdzić jak leżała jako serenka przy brzegu,to był chyba odcinek "Problemy i ciężka praca"... :)

Dark_Angel17

ona wygląda jak jakiś mors w tym rybim ogonie:/ można na nią mówić "kasza(r)lot"!:D:D

ocenił(a) serial na 1

ale reszta tez nie jest za chuda..;//

Phoebe Tonkin, przy wzroscie 166 wazy 61 kg

Claire Holt, przy zwroscie 176 wazy 68 kg

Cariba Heine, przy wzroscie 176 wazy 63 kg

o ile to prawda, to wychodzi na to, ze Rikki jest w miare spoko.;pp

Ewka___

cariba ma niedowagę!
claire też mogłaby trochę przytyć...
a tak poza tym, to phoebe tonkin nie jest najniższa! w ciekawostkach ktoś bzdury powypisywał!

Ewka___

Bullshit, nie wiem skąd masz te "mądre" wieści, ale nawet w serialu, mimo starań twórców, w niektórych scenach widać, że Cariba jest niższa od Emm i Cleo. O ile dobrze pamiętam, to... Cariba przy 166 waży 68. A przynajmniej jest najniższa i najcięższa. No, śmiało Phoebe123, dokucz mi, powiedz, że Cariba jest gruba jak świnia.

Ewka___

Dziecko, skąd tyś te rewelacje wytrzasnęła? Na każdym lepszym zdjęciu widać że Phoebe Tonkin jest (przynajmniej teraz, nie pamiętam jak było w 1 sezonie) z całej trójki najwyższa. A u Ciebie raptem ma 10 cm mniej niż Claire i Cariba? np. tutaj: http://about-h2o.narod.ru/H2O_Season_III_mermaidsmania_com.jpg (tyle, że tu są na zdjęciu Cariba, Phoebe, Indiana i Lewis, Claire nie ma bo to fotka z 3 sezonu).

Ściema totalna. Jak nie masz rzetelnych informacji, to nie zamieszczaj kłamstw bo wychodzisz na idiotke. A widziałaś kiedyś nogi Phoebe? Jeżeli ona miałaby mieć 166 cm, to ważyłaby max z 53 kilo z takim wyglądem. A że jest wyższa, to trudno oszacować jej wagę gdy nie znamy wzrostu.

ocenił(a) serial na 1

ja znalzlam te informacje i sa tez inne, wiec nie wiemy czy naprawde ktoras z nich ma niedowage czy nadwage...

jak dla mnie to one wygladaja ok i tyle.;pp

Ewka___

oj, ja raz przeczytałam, że phoebe tonin ma dwa metry wzrostu:D! komu tu wierzyć... te informacje co podałaś na pewno nie są prawdziwe!

ocenił(a) serial na 1

a skad ta pewnosc.??

taa.. od razu moze 3.

jak dla mnie one sa w wygladzie normalne i zadna z nich nie ma ani niedowagi, ani nadwagi...
..... ale to moje zdanie.

;pp

Ewka___

skąd ta pewność? spójrz na zdjęcia ich.

też mnie to zdziwiło...

no tak, cariba niedowago raczej według mnie nie ma... phoebe pewnie tak, bo strasznie chuda jest:P...

Phoebe123

Dręczysz wszystkich (nie bez podstawy, ale daj spokój anik, bo dziewczyna z mostu skoczy!), to masz! Co to jest "niedowago"? Koczowniczy lud afrykański z prawego dorzecza Kongo?

ocenił(a) serial na 1

no widzialam ich zdjecia,,, i jakos nie zauwazylam, zeby ktoras z nich byla za chuda...

ale t moje zdanie, dla was one moga byc chude, wedlug mnie one sa normalne, takie przecietne.
;pp

Ewka___

Nasza anik powróciła!:P
Bellsko? Hah:P Będę widzieć do kogo się zwrócić, jak będę chciała mieć inny nick:P
Wiesz kogo nie powinno tu być? ciebie:P

ocenił(a) serial na 1

i to mialo byc do mnie.??;//

<za krotki><za krotki>

Ewka___

Szkoda klawiatury, by do Ciebie pisać, no ale...
Czy Ty jesteś anik? No pomyśl, kochanie!

ocenił(a) serial na 1

no coz...

pomylic sie nie mozna.? wypowiedz tej dziewczyny jest blisko poczatku a to co ty napisalas, jest wyswietlone pode mna... i piszesz o ZMIANIE niku, wiec tak jakby sie zgadzalo. nie sadzisz.??;//

ocenił(a) serial na 1

<< pominelam w tej mojej wypowiedzi te slowo Bellsko, bo zapewne o to chodzilo z tym nickiem>>, napislam to, zebym zaraz znowu nie musiala czytac tych twoich madrosci..

Ewka___

Gdybyś była "dojrzała" wiedziałabyś o kogo chodzi!
Kochaniutka, to lepiej się nie myl, ponieważ jak dorośniesz, to sobie nie poradzisz!
Nie wiesz co to znaki diakrytyczne? "Bardzo mi przykro"... Zainwestuj w słownik!

ocenił(a) serial na 1

bez obaw, o moja przyszlosc sie nie martw, raczej popracuj nad soba, zebys wyrosla na porzadnego czlowieka.

Ewka___

"Bez obaw o moją przyszłość się nie martw, raczej popracuj nad sobą, żebyś wyrosła na porządnego człowieka."

ocenił(a) serial na 1

Napisałam, że to może być prawdą.

Jakiś spóźniony masz zapłon. Rozmowa dawno się skończyła.

Ewka___

jak ktoś ma niedowagę to JA UWAŻAM, że Phoebe. Na tym zdjęciu widać trochę jej żebra. http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/Phoebe-Tonkin-cariba-heine-and-p hoebe-tonkin-3061852-604-453.jpg

cleo123

Ha! Kolejne konto Alyssy, późniejszej phoebe123! Eee... Gdzie tu widać żebra? Oj, inteligencją nie zabłysłaś, Alyssko...

squeeze2

Jaka Alyssa? Idiotko, ty chyba każdego będziesz podejrzewać, że ktoś sobie zmienił login, żeby ukryć się, bo komuś podskoczył. A co? Uważasz, żeś mądra i wszystko wiesz o H2o? Myślisz, kretynko, że jesteś najlepszą fanką tego serialu? To się ciesz, ale w duszy! Nikomu nie musisz tak dokazywać! My, jako inne fanki tego serialu, chyba mamy prawo wyrazić SWOJE zdanie. Ty możesz sobie myśleć co chcesz! Ale zostaw w spokoju innych!

cleo123

Proszę nie mówić to mnie per "idiotko", diabli wiedzą kogo obrażasz, kobiety, czy ludzi, ale nie obrażasz.

squeeze2

Dobra, SORY. Nie chciałam nikogo obrazić, ale po prostu wkurzyłaś/eś mnie. No co, nie można już własnego zdania wyrazić, czy jak?

cleo123

Można, ale jeżeli już mnie obrażasz, to mów do mnie idioto, nie idiotko.

squeeze2

Jasne...Ale weź ty też nie obrażaj ludzi. Wiem, co mnie obchodzą inni? Ale postaw się na miejscu innych. Czy oni by chcieli na forum czytać Wasze kłótnie czy informacje i ciekawostki dotyczące H2o? (Pytanie retoryczne.) Pomyśl o tym.

użytkownik usunięty
cleo123

OOoh!
Jasne, że chcemy xD
Bynajmniej ja chcę^^ <haha> ;pp

Charlotte jest gruba na pewno. No na pewno nie jest bardzo grube jak wieloryb ale jest. Podejrzewam, ze producenci wybrali taka aktorke zeby nie byla ladniejsza od Cleo, Riki, albo Emmy bo to one maja byc najwazniejsze i najladniejsze. A wlasnie co do nich to stanowczo nie maja nadwagi (co widac na filmach). Niedowagi raczej tez nie maja. Dla mnie sa normalne....

hmmm_7

Z danymi Cleo i Emmy się zgodzę ale Rikki na pewno przy wzroście 166 cm nie waży 68 kg. Ja mam tyle wzrostu i też tyle samo waże co ona i wyglądam grubo , a Rikki (a właściwie Cariba Heine) jest szczupła .Ja bym ją oceniła na ok. 60-61kg.

ocenił(a) serial na 10
hmmm_7

Dla mnie Charlotte jest ładna ,ma bardzo miłą twarz,jest grubsza od innych syren ale nie jest od nich brzydsza jest tak samo ładna poza tym jak by była bardzo chuba to też by nie wyglądało to ładnie ,dużo osób jej nie lubi ale ja ją lubię wcale nie ukradła Lewisa jak niektórzy piszą to Cleo z nim zerwała a potem chciała odzyskać czyli to wina Cleo poza tym Charlotte jest odważna,uparta i zazdrosna i chyba każdy by zrobił na jej miejscu to samo i walczył o miłość

ocenił(a) serial na 10
damx388

Hmm...
Może jeszcze powiecie że Charlotte jest w Ciąży ??
Co ?
Zachowujecie się jak dzieci Neo ( żeby nie obrażać , nie wymienię osób )
Bez obrazy , ale szczerze to o niej jest z miliony tematów xD

użytkownik usunięty
BellaIsabelHartley25

Olu, to, że Ty jesteś gruba przy takiej wadze nie oznacza, że Cariba musi także być. To zależy od tego, czy jesteś drobno- czy gruba koścista. :)
Kobieta grubo koścista może ważyć wzrost-100 a i tak będzie szczupła :)

ocenił(a) serial na 10

Zależy co kto uważa za grube.
Jak dla mnie Charlotte nie jest gruba, ale ma nadwagę.
A dziewczyny są normalne, ani nie widac żeber ani jakiś fałdek.
I Neo to się tutaj zachowują te, które się kłócą. O jakieś totalne głupoty..

ocenił(a) serial na 8

A no bo jest troche. No i co ? Tym bardziej staje się negativ postacią