Czy wy się dobrze czujecie ?Charlotte jest najładniejsza razem z Emmą Rikki też może być za to Cleo żal i to wielki najpierw zrywa z Lewisem a potem chcę z Nim nagle być szczyt głupoty i pustoty i nie piszcie że Charlotte jest gruba Ona jest akurat a widzieliście Cleo wygląda jak badyl już lepiej być grubym niż mieć anoreksję
Następne konto anik81? Czy ty kochanie nie możesz sobie dać spokój? Komputer rodzice powinni ci zabrać!
?? Chyba cię porypało już do reszty drogie dziecko zabrać to tobie powinni bo jesteś największą jędzą na filmweb czytałem komenty jak jeszcze nie byłem zarejestrowany żal mi ciebie
Ile ty masz lat, drogi dziadeczku? "żal mi cię"? Jak jedenastolatek!
Co to są "komenty", słońce? Nie znam czegoś takiego...
"znam dużo Osób co Jej nie lubi"
Ty uczęszczasz do szkoły? Nawet się wysłowić jak biały człowiek nie potrafisz! A tak poza tym, od kiedy używa się dużej litery w środku zdania(niezakończonego kropką, zresztą...)? Tworzysz słońce swe własne zasady? Najpierw idź na korepetycje z języka Polskiego, ponieważ jak widzę nie potrafisz nim dysponować. A potem "rejestruj się(to szpital, żeby się rejestrować?)" na publicznych stronach...
A tak poza tym, naucz się udawać kogoś innego, bo to jedna z najprostszych rzeczy. Kogo znasz, kto jej nie lubi? Twoją siostrę i brata? Całe to "trio" nie jest w żaden sposób normalne, no chyba że w odwrotny...
Ile ty masz lat, drogi dziadeczku? "żal mi cię"? Jak jedenastolatek!
Co to są "komenty", słońce? Nie znam czegoś takiego...
"znam dużo Osób co Jej nie lubi"
Ty uczęszczasz do szkoły? Nawet się wysłowić jak biały człowiek nie potrafisz! A tak poza tym, od kiedy używa się dużej litery w środku zdania(niezakończonego kropką, zresztą...)? Tworzysz słońce swe własne zasady? Najpierw idź na korepetycje z języka Polskiego, ponieważ jak widzę nie potrafisz nim dysponować. A potem "rejestruj się(to szpital, żeby się rejestrować?)" na publicznych stronach...
A tak poza tym, naucz się też udawać kogoś innego, bo to jedna z najprostszych rzeczy. Kogo znasz, kto jej nie lubi? Twoją siostrę i brata? Całe to "trio" nie jest w żaden sposób normalne, no chyba że w odwrotny...
Poprawka. Jeśli jesteś spostrzegawczy/spostrzegawcza(a to jest raczej niemożliwe, no ale...), to zauważysz gdzie:) Po jakichś kilku godzinach...
Napisałem z dużej litery idiotko bo szanuję Innych i wyrażam to poprzez pisanie z dużej litery a gówno mnie to obchodzi że to błąd ,widać też że jesteś rasistką oprócz tego że jesteś tępa a znam opinie ludzi bo z Nimi gadam i następnym razem zanim wejdziesz na filmweb zastanów się dobrze bo nikt cię tu nie lubi bo każdego obrażasz a sama jesteś nie lepsza
Jak już pisałam, taką żmiję do poprawczaka twoi rodzice dać powinni, a nie trzymać!
Ja rasistką? W życiu! Jestem białą, cywilizowaną osobą! A ty kochanie, nie wiesz co to znaczy rasizm, masz przecież tylko 12 lat!
Z kim prowadzisz tą swoją korespondencję? Ze swoim pożal się Boże rodzeństwem? No rzeczywiście, takie osoby jak ty i oni, to ja traktuję jak zwierzęta, nie jak ludzi.
"a sama jesteś nie lepsza"
A ciebie ktoś lubi? Na pewno nie. Kto by się kolegował z takim niewychowanym baranem, który nawet wysłowić się po Polsku nie potrafi?!
kochanie po pierwsze jestem jedynakiem :* a po drugie mam 16 lat więc daruj sobie swoje żałosne uwagi :)
Oczywiście, że każdy ma inne zdanie, ale o tych "zdaniach" się dyskutuje! Po to właśnie są fora, słońce...
Moja droga, zainwestuj w słownik, i wyszukaj sobie w nim jakieś wyrazy na poziomie godnym Polaka, a nie "jędza", "porypało cię", czy coś...
Po pierwsze jestem chłopakiem a po drugie ty nie jesteś godną polką bo mi wstyd za ciebie że jesteś rasistką i próżnym dzieckiem które myśli że jest ważne ale jesteś tyle samo warta co ja i Inni