Jak to możliwe, żeby aż tak słaby serial miał taką ocenę na filmweb??? Jestem za tym, żeby były dwie oceny, czyli ocena redakcji i użytkowników. Takie coś jak to powinno mieć najwyżej 5/10 a nie, aż tyle, to jest chyba jakiś ponury żart xD
"Jak to możliwe, żeby aż tak słaby serial miał taką ocenę na filmweb??? Jestem za tym, żeby były dwie oceny, czyli ocena redakcji i użytkowników. Takie coś jak to powinno mieć najwyżej 5/10 a nie, aż tyle, to jest chyba jakiś ponury żart xD" Napisałaała osoba mająca w awatarze pana Pottera i spółkę.
Co do tego ma pan Potter??? A nie znasz powiedzenia, że nie ocenia się książki po okładce, czyli użytkownika po awatarze. To tylko świadczy jakie osoby oglądają to "coś"
A co do tego ma Potter w moim awatarze??? Czy nie słyszałaś powiedzenie, że nie ocenia się książki po okładce, czyli w tym wypadku użytkownika po awatarze :). Widać jakie osoby oglądają to "coś"
i teraz jeszcze zobaczyłem, że ten serial jest jeszcze w rankingu seriali to chyba jest jakiś ponury żart, wkońcu jakiś użytkownik na poziomie
bzdury gadacie to ze sporej grupie ludzi się film podoba to jest po prostu fakt jakoś wątpię by kto specjalnie zakładał konta na FilmWeb żeby podnosić noty, poza tym weźcie pod uwagę że większość przeciwników danego filmu po pierwsze nie ma do niego bieżącego dostępu(o ile wiem nie leci na żadnym polskim kanale jeszcze najnowszy sezon) a po 2 ludzie którym się nie podoba nie trudzą się wchodzić na jego stronę na FilmWeb by wystawić ocenę, dla mnie np takie filmy jak "tylko mnie kochaj" czy "Ciacho" też mają za niską ocenę która lekko mówiąc wskazuje ze z 1/3 wszystkich oglądających film musiała mu dać 1/10 co jest wręcz śmieszne bo 3/10 to za samo znalezienie środków i chętnych do robienia filmu powinno być ;P ja stosuje następujący system oceniania: max pkt>za co
4>ogólne wrażenie
2>gra aktorska
2>fabuła
2>efekty specjalne itp
a co do pana pottera w awatarze to to jest serial dla młodzieży więc całkowicie pan Potter w awatarze wiekowo jest dopasowany:P jak dla mnie trochę film zbyt cukierkowaty ale zdecydowanie miła odmiana od innych z tego gatunku
a jeszcze jako ciekawostkę podam wam seriale które mają naprawdę fajne noty :P a jakoś widzów przez wiele lat mają wiernych liczonych w mln głów
Klan liczba odcinków 1900+ ocena na filmweb >> 2,7
M jak miłość 748+ odcinków ocena 4,2
Moda na sukces 5790+odc. ocena 3,0(a powiedzcie że tak oceniacie ten film niektórym gospodyniom domowym a tydzień będziecie przepraszać, wiem z doświadczenia:P)