odcinki 2 serii ? Skończyli na 13 kiedy Charlotte dotknęła lodu i Lewis (czy Luis?) wylał na nią sok.
Jednak napisów nie ma nigdzie polskich a ja z angielskiego AŻ TAK dobra nie jestem aby wszystko zrozumieć. Chociaż za dubbingiem nie przepadam ale przyzwyczaiłam się. Jak nowe odcinki będą dalej niż za dwa tygodnie to zdecyduje się na oryginalną wersje po australijsku. Dlatego pytam kiedy bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.
ogladajcie sobie na youtube.pl pełno jest tam filmikow co bedzie dalej w h2o ;) niestety po angielsku ale jakos mozna sie domyslic
Też mnie ciekawi to, kiedy na JETIX beda nowe. Dzisiaj również były powtórki :(
ja oglądałam od 14 odc po angielsku i wcale nie jest tak trudno zrozumieć :) nie chciało mi się czekać pół roku na nowe odcinki :) podobno podzielili 2 serię i reszta będzie za kilka miesięcy.
"za kilka miesiecy"
Dzięki za odpowiedź. O to właśnie mi chodziło. Nie zamierzam tyle czekać. Podobno ma być 3 seria. (w gazecie pisało zagranicznej)
ja czytalam ze dalsze odcinki 2 serii beda 18 maja ;)) oby ;] bo bardzo lubie h2o i chociaz te stare odcinki ciagle powtarzaja a ja i tak ogladam ;p