PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19928
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

odcinki 2 serii ? Skończyli na 13 kiedy Charlotte dotknęła lodu i Lewis (czy Luis?) wylał na nią sok.

Malazaa

Już jest odcinek 26ty. Pełno tego na torrentach. Nie wiem tylko, kiedy do Polski zawita

p4welo

Jednak napisów nie ma nigdzie polskich a ja z angielskiego AŻ TAK dobra nie jestem aby wszystko zrozumieć. Chociaż za dubbingiem nie przepadam ale przyzwyczaiłam się. Jak nowe odcinki będą dalej niż za dwa tygodnie to zdecyduje się na oryginalną wersje po australijsku. Dlatego pytam kiedy bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

p4welo

ogladajcie sobie na youtube.pl pełno jest tam filmikow co bedzie dalej w h2o ;) niestety po angielsku ale jakos mozna sie domyslic

ocenił(a) serial na 6
Malazaa

Też mnie ciekawi to, kiedy na JETIX beda nowe. Dzisiaj również były powtórki :(

Malazaa

ja oglądałam od 14 odc po angielsku i wcale nie jest tak trudno zrozumieć :) nie chciało mi się czekać pół roku na nowe odcinki :) podobno podzielili 2 serię i reszta będzie za kilka miesięcy.

daggson

"za kilka miesiecy"
Dzięki za odpowiedź. O to właśnie mi chodziło. Nie zamierzam tyle czekać. Podobno ma być 3 seria. (w gazecie pisało zagranicznej)

Malazaa

ja czytalam ze dalsze odcinki 2 serii beda 18 maja ;)) oby ;] bo bardzo lubie h2o i chociaz te stare odcinki ciagle powtarzaja a ja i tak ogladam ;p

karaa11

kurde oby 18 maja, chociaz i tak nie wytrymie:D
heh.
tzra czekac, jak mus, to mus

vegittotm

Ja napisałam wiadomość do Jetix kiedy będą puszczać nowe i tak mi odpowiedzieli : Mieliśmy zaplanowanych 13 odcinków i tyle zostało wyemitowanych, na następne trzeba będzie trochę poczekać.