PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Mako Mermaids

ocenił(a) serial na 7

Tak to prawda serial H2O wystarczy kropla sie skonczył, ale wlasnie powstaje nastepny serial na podstawie H2O, bedzie on nosil tytul Mako Mermais(Polska nazwa jest jeszcze nie znana) i bedzie on sledzil losy 16-letniego Zaca i trzech syren Sirena, Nixie i Lyla no i oczywiscie wyspy Mako. GLOWNI AKTORZY TO: Lucy Fry - Lyla Ivy Latimer - Nixie Amy Ruffle - Sirena Chai Romruen - Zac Zapowiada sie niezle:) Wiec napisalem na twitterze do Chai Romruen o jakies informacje o nowym serialu, napisal ze serial bedzie mial 26 odcinkow premiera w 2013r. W tej chwili sa w polowie krecenia serii, Zac bedzie posiadal wiecej niz jedna moc. Tyle udalo mi sie ustalic co myslicie? Fajne nie?

ocenił(a) serial na 7
Adasko94

ja tam wolę h2o, ale zobaczymy co to będzie za didko;)

ocenił(a) serial na 7
buska125

No h2o jest super mam nadzieje ze Mako Mermaids tez bedzie super:)

ocenił(a) serial na 8
Adasko94

Czekam na ten nowy serial. Jestem ciekawa co to będzie. ;)

ocenił(a) serial na 7
Carolinexddd

ja tak samo !!!!!

ocenił(a) serial na 10
Adasko94

zobaczymy co to bedzie ale ja i tak wole h2o

Adasko94

a nie wiesz na jakim kanale go wyemitują?

ocenił(a) serial na 7
evilfleur

wydaje mi sie ze ze Disney Channel bedzie emitowal ta kontynuacje serialu:) wkoncu H2o jeszcze leci na Disney Channel poznym wieczorem ale jescze nie jestem pewny w 100% :)

ocenił(a) serial na 7
evilfleur

ogladajcie zwiastun serialu Mako Mermaids http://youtube.com/watch?hl=pl&gl=PL&client=mv-google&v=GKCB6YFmJnA a w Polsce premiera odbedzie sie na DisneyXD z tego co slyszalem ale nie wykluczam Disney Channel:)

ocenił(a) serial na 9
Adasko94

i dobrze że H2O się skończył poza kontrolowaniem się w pełni, wątkiem miłosnym Lewisa i Cleo serial był już lekko naciągany. Z kometą było ok bo serial miał dzięki temu epickie zakończenie, i to jedynie dorównało zakończeniu z 2 serii które uważam za najlepsze.