Tak to prawda serial H2O wystarczy kropla sie skonczył, ale wlasnie powstaje nastepny serial na podstawie H2O, bedzie on nosil tytul Mako Mermais(Polska nazwa jest jeszcze nie znana) i bedzie on sledzil losy 16-letniego Zaca i trzech syren Sirena, Nixie i Lyla no i oczywiscie wyspy Mako. GLOWNI AKTORZY TO: Lucy Fry - Lyla Ivy Latimer - Nixie Amy Ruffle - Sirena Chai Romruen - Zac Zapowiada sie niezle:) Wiec napisalem na twitterze do Chai Romruen o jakies informacje o nowym serialu, napisal ze serial bedzie mial 26 odcinkow premiera w 2013r. W tej chwili sa w polowie krecenia serii, Zac bedzie posiadal wiecej niz jedna moc. Tyle udalo mi sie ustalic co myslicie? Fajne nie?
wydaje mi sie ze ze Disney Channel bedzie emitowal ta kontynuacje serialu:) wkoncu H2o jeszcze leci na Disney Channel poznym wieczorem ale jescze nie jestem pewny w 100% :)
ogladajcie zwiastun serialu Mako Mermaids http://youtube.com/watch?hl=pl&gl=PL&client=mv-google&v=GKCB6YFmJnA a w Polsce premiera odbedzie sie na DisneyXD z tego co slyszalem ale nie wykluczam Disney Channel:)