Ponieważ następna seria H20 zapowiada się nieprędko to może stworzymy własną fabułe serialu.Jeśli jesteście za i macie na to jakieś pomysły to wpisujcie się tu.
Ja dokonczyłem ten odcinek 26...
Mam pytanie. Czy to już koniec, czy robimy więcej odcinków?? Lub możemy zacząć nową serię, ale to w innym temacie, a ja mogę to złączyć wszystko w jedną całość i zrobić to na nowym temacie, żeby wszystko było poukładane itp. Ja bym proponował nową serię:P:P
ODCINEK 27
Rikki i Reynaldo idą na impreze.Towarzysz naszej bohaterki jest królem parkietu,a wszystkie dziewczyny w klubie zazdroszczą jej takiego towarzysza.Nazajutrze Emma spotyka go w miejskiej bibliotece gdzie odbywają rozmowe o Amazonii i życiowych sprawach,zauroczenie Emmy Reynaldem wzrasta.Tymczasem Cleo zostaje zaproszona do ośrodka gdzie przystojniak prowadzi badania.Cleo czuje się w swojim żywiole.Wieczorem dziewczyny spotykają się ze swojimi chłopakami.Emma nudzi się z Ashem,ten jest wściekły.Urażona zachowaniem chłopaka Emma mówi mu że poznała o wiele dojrzalszego od niego faceta.Cleo mówi Lewisowi że straszny z niego dzieciak i nudziarz i też z nim zrywa.Rikki postępuje podobnie z Zanem.Wszystkie trzy spotykają się i rozmawiają o tym co się stało.Mówią o facetach w których się zakochały.Ale to że wszystkie zakochały się w Reynaldzie.
Co się stanie gdy to wyjdzie na jaw?
KONIEC ODCINKA 27
OK. Ja teraz założę nowy temat i tam dam wszystkie streszczenia odcinków naszej 1 serii :) :)
Tylko wiesz co Kamerun 5 ---> to by było troche niezgodnie z kolejnością ( zobacz na moje dokończenie 26 odcinka) i myślę, że to twoje jest lepsze, a jak na końcu dałaś pytanie: A co jeśli prawda wyjdzie na jaw, to ja mam w tym dokończeniu 26 odcinka. I tam jest, że syreny sie kłócą, ale dzięki ich chłopakom godzą się i stwierdzają, że oni sa najważniejsi dla nich i cała seria konczy sie happy.