PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Ponieważ następna seria H20 zapowiada się nieprędko to może stworzymy własną fabułe serialu.Jeśli jesteście za i macie na to jakieś pomysły to wpisujcie się tu.

marko_i

Haha 2 dni mnie nie było a wy już 2 serię produkujecie.... Jak cos wymyślę t dorzucę

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

Ja dokonczyłem ten odcinek 26...

Mam pytanie. Czy to już koniec, czy robimy więcej odcinków?? Lub możemy zacząć nową serię, ale to w innym temacie, a ja mogę to złączyć wszystko w jedną całość i zrobić to na nowym temacie, żeby wszystko było poukładane itp. Ja bym proponował nową serię:P:P

ocenił(a) serial na 8
kamerun5

ODCINEK 27
Rikki i Reynaldo idą na impreze.Towarzysz naszej bohaterki jest królem parkietu,a wszystkie dziewczyny w klubie zazdroszczą jej takiego towarzysza.Nazajutrze Emma spotyka go w miejskiej bibliotece gdzie odbywają rozmowe o Amazonii i życiowych sprawach,zauroczenie Emmy Reynaldem wzrasta.Tymczasem Cleo zostaje zaproszona do ośrodka gdzie przystojniak prowadzi badania.Cleo czuje się w swojim żywiole.Wieczorem dziewczyny spotykają się ze swojimi chłopakami.Emma nudzi się z Ashem,ten jest wściekły.Urażona zachowaniem chłopaka Emma mówi mu że poznała o wiele dojrzalszego od niego faceta.Cleo mówi Lewisowi że straszny z niego dzieciak i nudziarz i też z nim zrywa.Rikki postępuje podobnie z Zanem.Wszystkie trzy spotykają się i rozmawiają o tym co się stało.Mówią o facetach w których się zakochały.Ale to że wszystkie zakochały się w Reynaldzie.
Co się stanie gdy to wyjdzie na jaw?
KONIEC ODCINKA 27

ocenił(a) serial na 8
kamerun5

Tak nowa seria a odcinek 27 będzie pierwszym nowej serii. OK????

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

OK. Ja teraz założę nowy temat i tam dam wszystkie streszczenia odcinków naszej 1 serii :) :)

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

Tylko wiesz co Kamerun 5 ---> to by było troche niezgodnie z kolejnością ( zobacz na moje dokończenie 26 odcinka) i myślę, że to twoje jest lepsze, a jak na końcu dałaś pytanie: A co jeśli prawda wyjdzie na jaw, to ja mam w tym dokończeniu 26 odcinka. I tam jest, że syreny sie kłócą, ale dzięki ich chłopakom godzą się i stwierdzają, że oni sa najważniejsi dla nich i cała seria konczy sie happy.

ocenił(a) serial na 8
igi32ManU

Tylko może to będzie wątek przewodni drugiej serii????