PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

A jak jedna drugą opluje to też się zamienią w syrenki? Albo jak się któraś spoci? :D Bo to trochę dziwne unikać wody. Nie da się tak.

gibeknorton

Albo jak ta rikki używa tej jej "mocy", to przecież para lecąca z wody skrapla się na jej dłoni... Ona się oczywiście nie zamienia...

gibeknorton

Haha, dobre ; d

gibeknorton

Albo jak sikają ;)
ot, dziwne. ;)
ostatnio oglądałam, bo mój mały brat ma obsesje na tym tle.

gibeknorton

haha xD dobre jak sie spoca xD opluje haha xD
nie lubie h2o .... ;/

ocenił(a) serial na 10
misia_96

Tak to jest jak się zazdrości popularności świetnego serialu

damx388

Ten serial cały jest nie logiczny...nie wiem jak to można ogladać, moja siostra mam na tym punkcie manie a jak obejrzałam jeden odcinek to doszłam do wniosku, ze to gorsze od HSM.

ocenił(a) serial na 10
Ava_Elizabeth

W Hsm są cioty zack i ta cała reszta już lepsze jest h2o

ocenił(a) serial na 8
gibeknorton

ahhahah ;p racja HSM lepsze chociaż też mnie wkurza sierotka Vanessa, idiotka Ashley, kręcony łeb Corbin, krzywy ząb Lucas, ciota nad ciotami Zac, i gruba dupa Monique :d grrr głupie filmy wyciągnięte przez Disney'a

użytkownik usunięty
gibeknorton

Do Gibeknortona!W naszym organizmie jest woda którą wydalamy za pomocą moczu lub pocenia się! Więc one powinny być cały czas syrenami bo tak jakby w nich jest woda!Albo ślina w ustach! Serial trochę niedopracowany(jak każdy puszczany na programie z bajkami dla dzieci),ale da się oglądać.

Przecież ten serial z gatunku to FANTASY tam nie musi być wszystko wyjaśnione logiką, dzieja się wymyślone, nieprawdopodobne i nielogiczne rzeczy.Ale jednak był taki odcinek w którym było to wyjasnione że zamieniają się w syreny tylko gdy w jakiejś cieczy bedzie przeważał jakiś procent H2O i jest to własnie taka czysta woda,sok,herbata itp. I nie ma co wnikać ile czystej wody jest w pocie,moczu czy w czym tak jeszcze wymyslicie, bo to nie serial naukowy.

gibeknorton

Już kiedyś to pisałem, więc tylko zacytuję:

"Woda po pierwsze działa tylko na skórę.
Własne wydzieliny dziewczyn na nie nie działają, co było pokazane w jednym
odcinku, kiedy Emma płakała i nie zmieniała się albo kiedy dziewczyny się
pociły (odcinek z meczem siatkówki).
Co do picia to też było to ukazane, ale w innym odcinku, że piją one
zawsze przez słomkę (ewentualnie Cleo unosi sobie picie do ust - odc. 1).
W innym odcinku Lewis sprawdzał na dziewczynach, ilu procentową zawartość
wody muszą mieć substancje, by dziewczyny się zmieniły (zostało to
powiedziane, chyba conajmniej 20%, ale mogę się mylić; np. olej 'jakiś
tam' ich nie zmienił).
Aby dziewczyny się zmieniły, woda musi być w stanie ciekłym, czyli woda z
powietrza odpada (jednak, gdyby skropliła się na ich skórze transformacja
nastąpiłaby, ale w zwykłych warunkach to się nie dzieje). "

pienio

no to ja mam pytanie: jak myją ręce, np po toalecie czy po plaży, jak idą coś zjeść itd...?

Cciekawi mnie to. Kolejna rzecz chyba niedopracowana... ale i tak lubie ten serial!! ;D

AliciaaEmily

Raczej nie myją rąk heh..przynajmniej tego nie pokazują ;] jak już to całe najwyżej i się w syrene zmieniją ;]

Miley_16

no też tak podejrzewam ;)

a tak wgl to znalazłam na YouTube taki smutny filmik ("posklejane" fragmenty 1 i 2 serii wraz z momentami z 3, kiedy to Emma wyjeżdża). W prawym dolnym rogu widoczne jest logo telewizji "ten". To właśnie na tym australisjkim kanale po raz pierwszy pojawił się serial h2o.

<już niemoge się doczekać 3 serii w Polsce, ale nie chcę żeby Emma odeszła!! ;((>

sami obejrzyjcie ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=QAk4v0yJXIg&feature=player_profilepage#

;(