Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!Koniec świata Charlotte została syreną:P:P:P
Dokładnie!!!!!Ona tak do nich nie pasuje! Nie mogę się doczekać odcinka w którym dziewczyny odbiorą jej moce.
To był sarkazm:P A ja niemogę się doczekać kiedy Charlotte je wszystkie wytłucze:P:P
A tak pozatym,jak mogą jej odebrać moce skoro jest od nich śilniejsza.Ma przecierz wszystkie moce????
już wcześniej chciałam zadać to pytanie. jeśli tego nie lubisz to po co to ogladasz?
Szkoda? Dobrze jej tak. Za bardzo sobie rządziła. Uważała się za najlepszą syrenkę, mówiła dziewczynom co mają robić (przy czym sama tego nie znosiła), no i w ogóle uważała, że wie o wiele więcej niż dziewczyny. Weźmy urodziny Lewisa. Charlotte postawiła na swoim durnym przyjęciu, na które zaprosiła nieznanych ludzi, puściła jakąś durną muzykę i przygotowała jakieś kanapeczki, których Lewis nie lubił. A pomysł Cleo, z łódką był trafny. Wiedziała, co chłopak lubi i mimo że Charlotte pytała dziewczyny o zdanie, to i tak nie wzięła ich pomysłów na poważnie. Głupia ta cała Charlotte. Cieszę się, naprawdę byłam przeogromnie szczęśliwa oglądając ostatni odcinek :D
To był sarkazm.Też się strasznie cieszę!Nie znoszę jej.Jak mogła zabronić Lewisowi rozmawiać z dziewczynami.Dobrze że z nią zerwał.
To jest już naciągane. Nie lubie tej dziewczyny dziala mi na nerwach. Z chęcią bym sie jej pozybyła z tego filmu ...
Charlotte... Jezuuu... Bardziej zakompleksionego bohatera to ja w życiu nie widziałem... I chwała bogu, że ta "gópia" (pisownia celowa) cholera nie ma już tych mocy.
według mnie Charlotte była z nich najlepsza. Najbardziej irytują mnie Cleo, Rikki i Emma. Ogólnie bohaterzy 2/10.
a po czym mam cię oceniać, jak nie po tym co z siebie dajesz i co sobą reprezentujesz?
hmmm... a może wytłumaczysz mi dlaczego w twoim mniemaniu jestem... ekhm... 'Królem Kretynów'?
Czy ty nie widzisz że to jest bez sensu.Rozumiem że nie podobają ci się moje wypowiedzi.Jak tak je teraz czytam to są strasznie tandetne.Ale to obrażanie siebie nawzajem jak 'Dzieci jetixa' czy 'król kretynów' to jest żałosne.Zachowanie jak na poziomie 'dzieci specjalnej troski'(bez obrazy).
ludzie kiedy są nowe odcinki, bo cały czas lecą powtórki:/;/;/;/ jestem na etapie kiedy Lawis zerwał z tą wiedzmą:/;/ o której godzinie???? to PILNE!!!! z gory dzieks:*
to chyba jasne. nie wszyscy są tacy tępi, by liczyć na to, że jetix puści coś nowego przez następne pół roku.