PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!Koniec świata Charlotte została syreną:P:P:P

użytkownik usunięty
kamerun5

Dokładnie!!!!!Ona tak do nich nie pasuje! Nie mogę się doczekać odcinka w którym dziewczyny odbiorą jej moce.

ocenił(a) serial na 8

To był sarkazm:P A ja niemogę się doczekać kiedy Charlotte je wszystkie wytłucze:P:P

ocenił(a) serial na 8
kamerun5

A tak pozatym,jak mogą jej odebrać moce skoro jest od nich śilniejsza.Ma przecierz wszystkie moce????

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

Kamereun ^^ Polubiłem Twoją nienawiść do tego serialu ;DD

użytkownik usunięty
kamerun5

Po co to oglądasz skoro tego nie lubisz??

ocenił(a) serial na 10

już wcześniej chciałam zadać to pytanie. jeśli tego nie lubisz to po co to ogladasz?

użytkownik usunięty
kamerun5

Jaka szkoda! Charlott przestała być syrenką !

Szkoda? Dobrze jej tak. Za bardzo sobie rządziła. Uważała się za najlepszą syrenkę, mówiła dziewczynom co mają robić (przy czym sama tego nie znosiła), no i w ogóle uważała, że wie o wiele więcej niż dziewczyny. Weźmy urodziny Lewisa. Charlotte postawiła na swoim durnym przyjęciu, na które zaprosiła nieznanych ludzi, puściła jakąś durną muzykę i przygotowała jakieś kanapeczki, których Lewis nie lubił. A pomysł Cleo, z łódką był trafny. Wiedziała, co chłopak lubi i mimo że Charlotte pytała dziewczyny o zdanie, to i tak nie wzięła ich pomysłów na poważnie. Głupia ta cała Charlotte. Cieszę się, naprawdę byłam przeogromnie szczęśliwa oglądając ostatni odcinek :D

użytkownik usunięty
Klodzia1992

To był sarkazm.Też się strasznie cieszę!Nie znoszę jej.Jak mogła zabronić Lewisowi rozmawiać z dziewczynami.Dobrze że z nią zerwał.

Aha. Okey. Głupek ze mnie, no ale cóż... :PP

użytkownik usunięty
Klodzia1992

nie no...każdy mógł się pomylić

To jest już naciągane. Nie lubie tej dziewczyny dziala mi na nerwach. Z chęcią bym sie jej pozybyła z tego filmu ...

kamerun5

Charlotte... Jezuuu... Bardziej zakompleksionego bohatera to ja w życiu nie widziałem... I chwała bogu, że ta "gópia" (pisownia celowa) cholera nie ma już tych mocy.

ocenił(a) serial na 2
Asayama

według mnie Charlotte była z nich najlepsza. Najbardziej irytują mnie Cleo, Rikki i Emma. Ogólnie bohaterzy 2/10.

ocenił(a) serial na 2
nosferatu_chan

co jeszcze mnie irytuje: użytkownik donka9413.

użytkownik usunięty
nosferatu_chan

jak można oceniać kogoś tylko po wypowiedziach.

ocenił(a) serial na 2

a po czym mam cię oceniać, jak nie po tym co z siebie dajesz i co sobą reprezentujesz?

użytkownik usunięty
nosferatu_chan

Fikasz ????

ocenił(a) serial na 2

no właśnie... poziom tzw. "Dzieci Yetixa"...

użytkownik usunięty
nosferatu_chan

Wolę być dzieckiem jetixa, niż Królem Kretynów!

ocenił(a) serial na 2

hmmm... a może wytłumaczysz mi dlaczego w twoim mniemaniu jestem... ekhm... 'Królem Kretynów'?

użytkownik usunięty
nosferatu_chan

Czy ty nie widzisz że to jest bez sensu.Rozumiem że nie podobają ci się moje wypowiedzi.Jak tak je teraz czytam to są strasznie tandetne.Ale to obrażanie siebie nawzajem jak 'Dzieci jetixa' czy 'król kretynów' to jest żałosne.Zachowanie jak na poziomie 'dzieci specjalnej troski'(bez obrazy).

ocenił(a) serial na 2

zgadzam się całkowicie :)

użytkownik usunięty
nosferatu_chan

to doszliśmy do porozumienia = )

użytkownik usunięty

ludzie kiedy są nowe odcinki, bo cały czas lecą powtórki:/;/;/;/ jestem na etapie kiedy Lawis zerwał z tą wiedzmą:/;/ o której godzinie???? to PILNE!!!! z gory dzieks:*

ocenił(a) serial na 2

to chyba jasne. nie wszyscy są tacy tępi, by liczyć na to, że jetix puści coś nowego przez następne pół roku.

użytkownik usunięty
nosferatu_chan

wiesz co... mogłabyś być trochę milsza:/;/ dziekuję za tą odpowiedź.. ale tak mi to odpowiedziałaś, jakby Ci kogoś z rodziny naleśnikiem zabiła:/ ale ok... pozdrawiam