PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

To tak durny serial jak świnka Peppa!
Cleo och Emma o Rikkki- śpiki! Nie nawidzę tych ryb

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

Popieram gówno a nie serial 1/10 .

Grafi1993

Skoro tak sądzisz to czemu chcesz kraść odcinki i je oglądać? Nie dosyć, że towarzystwo zboczone, to jeszcze zaopatrzone w amnezje!

Phoebe123

Phoebe jak to możliwe. Prawie na każdy film gdzie zaglądam ty jesteś!

ocenił(a) serial na 7
Stevie_konisiowata

ksena4 - masz rację serial durny, ale Tobie polecam dobry słownik ortograficzny.

misiaczek37

Jeju co? Że napisałm nienawidzę osobno? Jak piszę na moim blogu czy komętuję to czasem robię zbędną spację. Trudno.

ocenił(a) serial na 7
Stevie_konisiowata

Nie tylko, że zrobiłaś taki błąd gramatyczny, stylistyczny również. I "komętuję" - dziecko pisze się KOMENTUJĘ. Ja to nie wiem, że takie dzieci mają prawo cokolwiek pisać na forum nie znając podstawowych zasad gramatyki a później narzekają na dysleksję.

ocenił(a) serial na 10
misiaczek37

A ja lubię ten serial ,poza tym ty pilnuj siebie a nie przypierda**** się Innych ,co cię to obchodzi jak Ktoś piszę i jakie błędy robi ,chcesz się mądrzyć to wypier***** na inną stronę

ocenił(a) serial na 7
damx388

Żal mi się robi takich ludzi aż ciężko patrzeć na jakich "ludzi" wychodzi nasze społeczeństwo. Przeklinanie, wiem, wiem tak Cię wychowano - jak widzisz potrafię okazać szacunek pisząc z dużej litery. Niestety jestem sporo starsza od Ciebie, sporo już niestety takich ludzi jak Ty spotkałam i niestety mam głęboko w du*** Twoje marne zdanie, nawiasem mówiąc należałoby kupić Ci na urodziny słownik ortograficzny a jak tak bezcześcisz Polską mowę to wypie*** jak najdalej z tego kraju. I tyle. W większe dyskusje z idiotami nie wchodzę - bo sprowokują i sprowadzą do swojego - niskiego - poziomu.

misiaczek37

Tak uważasz że ludzie którzy mają problemy mają się wymosić z tego kraju? Jak by tak było to by w tym kraju nie było ludzi!!!

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

misiaczek37 jesteś pusta i głupkowata i taka jest gorzka prawda ale cóż współczuje Ci ,polecam Ci jakiś nowy mózg albo postaraj się myśleć jak na człowieka przystoi

misiaczek37

Z tego komentarza wnioskuję że potępiasz przeklinanie a sama klniesz w tym poscie tyle że z cenzurą ale to żadna różnica ;|

ocenił(a) serial na 7
Miley_16

Potępiam u małych dzieci jakie się na tym forum wypowiadają.

ocenił(a) serial na 10
misiaczek37

Miley_16 jestem chłopakiem :) A ja potępiam Ciebie :P

damx388

No to się cieszę że jestes chłopakiem, a ja jestem dziewczyną. ;]

misiaczek37

małe dzieci to góra 10 lat..a takich na tym forum raczej nie ma.
Sama piszesz żeby wypier*alać z Polski jeżeli ludzie ją bezczeszczą..skoro tak to zadna różnica czy bezcześci ją dziecko czy dorosły.Nawet gorzej jak dorosły bo dziecku można wybaczyć, nie wszystko rozumie a z dorosłym już gorzej.więc radze się zastanowić kto powinien wypier*alać..albo wszyscy albo nikt.

ocenił(a) serial na 10
Miley_16

Niech Ona wypier**** a Ty musisz zostać ;)

damx388

hehe co za poparcie :D