Dziś odbyła się premiera ostatniego już odcinka 3 serii.
Rikki, Bella, Cleo i Will wystąpili w 26 odcinkach.
Zane w 23 odcinkach
Lewis w 12 odcinkach
Trzeba przyznać, że 10 ostatnich odcinków były wręcz kapitalne. Sezon naprawdę się rozkręcił i warto go obejrzeć do końca. Ktoś już obejrzał wszystkie epizody??
A, i dobra informacja - J.Walker potwierdził, iż tworzony już jest scenariusz do 4 serii. Jak się okazało 3 sezon wręcz bije rekordy oglądalności i zdecydowano się na nakręcenie kolejnego sezonu. Zdjęcia mają ruszyć już jesienią. Nie wiem jak wy - ja się cieszę :)
Pozdrawiam.
Ja się też ciesze że będzie "4 sezon". Bo oglądłem już prawie wszystko po angolu. I mam pytanie czy ktoś ma odcinki z napisami od 16 odcinka? ;)
Pozdrawiam Fanów!
Także cieszę się i mam nadzieję, że Emma wróci. Teraz będzie trzeba czekać do 2012 aż go wyemitują, o ile jest to prawdą...
To wszystko można byłoby napisać w Pogaduszkach i proszę nie zakładać nowych tematów, robi się tutaj bałagan...
Podobno ma być 3 Sezon cały czas tylko mają zostać wyemitowane następne odcinki! Data: 2011 !
Plotki to, źe jej się z nudziło h2o. Ale to tylko plotki narazie wiem tyle, źe będą te 3 co były.. A tak na marginesie; ).
To na Disney xD dopiero bedzie leciał 6 odcinek . Ja widziałem do 15.
bo reszcze to aby tak skrótami bo nie moge nigdzie znalesc napisów.
Jak by ktoś miał to niech napisze;)
To wszystko zalerzy czy ludzie "dzieci" bedą oglądać to bo podobno 3 seria to miała być ostatnią. 4 będzie z tego, źe h2o "3" miało najwiekszą oglądalność pobiła rekordy, i z tego będzie 4..
bez przesady z tymi seriami. Znam seriale co mają po 7sezonów... ale akurat jak nakręcą 4 serie i puszczą w 2011-2012 to bd miała 19-20lat... i nie wiem czy wtedy bd miala czas i ochotę żeby serial dla 10letnich dzieci oglądać...ale nie napiszę zeby zakończyli na 3sezonie bo są też inni na tym świecie co będą chcieli kontynuacji serialu.
Ja tam chciałam, by poprzestali na II serii, poza tym, dziewczyny kończą szkołę i rozjeżdżają się na studia. No to o czym ten serial będzie ?
To jest tak świetny serial, że na dobrą sprawę w ogóle mógłby się nie kończyć :) Przykro mi, kochane dzieci, że nie ma tu krwi i przemocy. Ale niestety, zatrzymałem się w rozwoju i oglądam bajki dla małych dzieci. Jeżeli nie potraficie docenić magii tego filmu, to lepiej w ogóle się nie odzywajcie, bo po co? Od samego początku wiedziałem, że Lewis wróci pod koniec. Bardzo podoba mi się związek Lewis-Cleo. To jest prawdziwa miłość. Na początku niechętnie przyjąłem nowe twarze, ale później okazało się, że dzięki Willowi i Belli film stał się jeszcze lepszy. A jeśli chodzi o Emmę, to sądzę, że niemożliwe jest, by były 4 syrenki. Autor pokazał nam, że 4 to za dużo, o czym przekonała się Charlotte. Kosztem Emmy mogą więc odejść inne syrenki, a tego bym sobie tego nie życzył.