PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Dziś odbyła się premiera ostatniego już odcinka 3 serii.

Rikki, Bella, Cleo i Will wystąpili w 26 odcinkach.
Zane w 23 odcinkach
Lewis w 12 odcinkach

Trzeba przyznać, że 10 ostatnich odcinków były wręcz kapitalne. Sezon naprawdę się rozkręcił i warto go obejrzeć do końca. Ktoś już obejrzał wszystkie epizody??

A, i dobra informacja - J.Walker potwierdził, iż tworzony już jest scenariusz do 4 serii. Jak się okazało 3 sezon wręcz bije rekordy oglądalności i zdecydowano się na nakręcenie kolejnego sezonu. Zdjęcia mają ruszyć już jesienią. Nie wiem jak wy - ja się cieszę :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Ja się też ciesze że będzie "4 sezon". Bo oglądłem już prawie wszystko po angolu. I mam pytanie czy ktoś ma odcinki z napisami od 16 odcinka? ;)

Pozdrawiam Fanów!

ocenił(a) serial na 10
NitroXLiveX

Także cieszę się i mam nadzieję, że Emma wróci. Teraz będzie trzeba czekać do 2012 aż go wyemitują, o ile jest to prawdą...

To wszystko można byłoby napisać w Pogaduszkach i proszę nie zakładać nowych tematów, robi się tutaj bałagan...

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Podobno ma być 3 Sezon cały czas tylko mają zostać wyemitowane następne odcinki! Data: 2011 !

NitroXLiveX

Czy w 4 serii wróci Emma? może coś wiadomo na ten temat?

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Plotki to, źe jej się z nudziło h2o. Ale to tylko plotki narazie wiem tyle, źe będą te 3 co były.. A tak na marginesie; ).

To na Disney xD dopiero bedzie leciał 6 odcinek . Ja widziałem do 15.

bo reszcze to aby tak skrótami bo nie moge nigdzie znalesc napisów.

Jak by ktoś miał to niech napisze;)

ocenił(a) serial na 10
NitroXLiveX

A skąd masz takie info? Jeśli możesz to podaj link...

ocenił(a) serial na 10
spyro0

Na angielskiej stronie "wikipedi" piszę ;)

ocenił(a) serial na 10
igi32ManU

Pewnie! Nie mogę się doczekać:) Może będzie też piąty?:D

chica_lobo

Tak. 5,6,7,8,9 i może jeszcze 10. Zaraz zrobią z tego modę na sukces w wersji dla dzieci.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

To wszystko zalerzy czy ludzie "dzieci" bedą oglądać to bo podobno 3 seria to miała być ostatnią. 4 będzie z tego, źe h2o "3" miało najwiekszą oglądalność pobiła rekordy, i z tego będzie 4..

NitroXLiveX

bez przesady z tymi seriami. Znam seriale co mają po 7sezonów... ale akurat jak nakręcą 4 serie i puszczą w 2011-2012 to bd miała 19-20lat... i nie wiem czy wtedy bd miala czas i ochotę żeby serial dla 10letnich dzieci oglądać...ale nie napiszę zeby zakończyli na 3sezonie bo są też inni na tym świecie co będą chcieli kontynuacji serialu.

ocenił(a) serial na 10
Black_White

Ja tam chciałam, by poprzestali na II serii, poza tym, dziewczyny kończą szkołę i rozjeżdżają się na studia. No to o czym ten serial będzie ?

użytkownik usunięty
igi32ManU

To jest tak świetny serial, że na dobrą sprawę w ogóle mógłby się nie kończyć :) Przykro mi, kochane dzieci, że nie ma tu krwi i przemocy. Ale niestety, zatrzymałem się w rozwoju i oglądam bajki dla małych dzieci. Jeżeli nie potraficie docenić magii tego filmu, to lepiej w ogóle się nie odzywajcie, bo po co? Od samego początku wiedziałem, że Lewis wróci pod koniec. Bardzo podoba mi się związek Lewis-Cleo. To jest prawdziwa miłość. Na początku niechętnie przyjąłem nowe twarze, ale później okazało się, że dzięki Willowi i Belli film stał się jeszcze lepszy. A jeśli chodzi o Emmę, to sądzę, że niemożliwe jest, by były 4 syrenki. Autor pokazał nam, że 4 to za dużo, o czym przekonała się Charlotte. Kosztem Emmy mogą więc odejść inne syrenki, a tego bym sobie tego nie życzył.