Trzecia seria H2O będzie 27 marca na kanale Disney XD.
To jest potwierdzona data przez gazetkę. ;)
Wątpię, by była fałszywa. <#3
Będę na pewno oglądała i nie mogę się doczekać.
Piszę◘ z konta brata, bo sie nei moge na swoje zalogowac :/ to powtarzaja odcinki na disney XD ?!
GDZIE ? kiedy ! o ludzie ! Od roku tego nie, ogladalam
! Uwielbiam to :)
a ja o tym nie wiedziałam :(
no, mam nadzieje, ze rodzice niczego wtedy nie bedas ogladali :D
A trzecia seria tez o tej godzinie bedzie ?
A na tak pisze rzeczywiście w wikipedii. Ale wczoraj widziałam reklame H2O która zaczynała się: "5 kwietnia....serial na który czekaliście...Powtaraca! (bla,bla,bla). I na końcu "Nowy sezon H2o wystarczy kropla już wkrótce na Disney XD!"
Więc pewnie przesuneli...Ale i tak się nie mogę doczekać.
Nie rozumiem, a nie 27 marca ?
Nawet w ich gazecie tak pisze ... Ma ktoś jakieś PRAWDZIWE wiadomości ?
Ta jest prawdziwa. Na Disney XD tak mówili, więc na chwilę obecną, to jest oficjalna informacja.
No dla upewnienia podczas wczorajszego odcinka H2O była na dole ekranu bdajże notatka ze 27 nowy odcinek :)
Więc nie wiem po co robili zamieszanie z 5 kwietnia.
Jejciu, kto wie kiedy wreszcie zobaczymy H2o kolejny odcinek ?
Weszłam na tą stronę disney xd i tam pisze że dopiero w poniedziałek : H2O Ep 53 czyli coo ? Już piaty odicnek ? a kiedy drugi, trzeci, czwarty ?
Wytłumaczy ktoś ?
A nie, przepraszam, już rozumiem : to będzie odcinek 53 czyli drugi nowej serii :) Przepraszam za zamieszane.
Z tym 27 marca chyba chodziło o to , że wtedy pojawi się pierwszy odcinek . Na resztę trzeba czekać do 5 kwietnia. :) Tak to zrozumiałam. I oby racja, bo dłużej już mi się nie chce czekać . I mam nadzieję , że skończą w końcu emitowanie drugiej serii o tej 21.25 i puszczą w końcu trzecią serię o tej godz ..