PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Kilka dni temu napisałem do Jetix z zapytaniem kiedy będą nowe odcnki H2o, a oni odpisali mi, że od 6 września. Jacy oni są mili :XD

james_potter3

Dopiero 6 września :( oni od dawna powtarzają obie serie. Ciekawe dlaczego nie mogą bierząco emitować nowych odcinków.
Ale cóż nie będę sie kłócić.

ocenił(a) serial na 10
maadziaa92

pewnie muszą zrobić dubbing :( niestety trochę poczekamy

ocenił(a) serial na 7
james_potter3

na jetixie zawsze trzeba czekac po 10 lat na nowe odcinki czegoś lepiej sobie ściągnąc albo nie wiem np oglądać na youtubie. ja juz wiem jak sie skońćzy. masakra ale nie zdradze niczego :P

de_margo

Ale chyba na youtube nie ma 3 serii h2o. Ja oglądałam drugą serie ale nie pamietam jak dokladnie sie skonczy . odkąd na Jetixie zaczęła druga seria lecieć, wycofali z youtube całą serie 2. Szkoda, bo bym sobie obejrzała jeszcze raz i bym sobie przypomniala

de_margo

de margo - napisz jak się skończy ten serial:)

james_potter3

noo.. xD wreszcie coś konkretnego ;)) trochę długo trzeba będzie czekać... ale co tam xDD Pzdr. ;]

użytkownik usunięty
james_potter3

6 września!!!!!!!! Krążyły plotki, że na wakacjach.Ale tylko plotki i niespełnione marzenia. Chyba się nie doczekam.
Mam pytanie: Jak mogę skontaktować się z jetix ? Z góry dziękuję.

ocenił(a) serial na 10

wchodzisz na stronę jetix.pl potem tam na górze szukasz zakładki info o jetix i tam chyba jest napisz do nas :)

użytkownik usunięty
james_potter3

Dzięki bardzo = ) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
james_potter3

A 3 seria przypadkiem nie jest dopiero kręcona? Jak dla mnie to oni od września puszczą pozostałe 13 odcinków serii 2, na 3 to sobie jeszcze poczekamy. Ja już oglądnęłam 2 serię do końca, po angielsku oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
Kara_5

gdzie można obejrzeć drugą serię ale bez ściągania z rapidshare?

ocenił(a) serial na 10
james_potter3

może coś znajdziesz na youtube. Ja ściągałam odcinki za pomocą programu Ares. polecam ;]