PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19947
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Na mój gust super. zwłaszcza druga seria, te odcinki które miałam okazje zobaczyć do tej pory po prostu świetne :)

klaudusia1235

To Jetix puszcza drugą serię? Wczoraj leciało od nowa z tego co wiem a nie ma jeszcze drugiej serii przetłumaczonej na polski,przynajmniej tak piszą na wikipedii

ocenił(a) serial na 10
Carmelia

tak, na Jetix puszczą II serię, ale dopiero na wiosnę. jest ona w trakcie tłumaczenia. ja oglądałam cały serial (i 1 i 2 serię) na ten. dla mnie jest super. i fajnie pokazana jest chemia między Rikki i Zanem, żandych słodkości. podoba mi się, bo mam taki sam charakter jak ona :)

ocenił(a) serial na 10
klaudusia1235

Na Jetix nie leci druga seria tylko do bólu powtórki pierwszej. Ja tez ogladałm 2 serie w wersjii oryginalnej i jest fantastyczna.

klaudusia1235

Taaak... druga seria jest świetna. Dzisiaj ostatni odcinek. Wie ktoś może czy bedzie seria trzecia?

ocenił(a) serial na 10
www_patri

Nic o tym nie słyszałam ale bdyby sie okazało że jest taka możliwość byłabym w 7 niebie :)

ocenił(a) serial na 10
Violet

Ja się odniosę do 1. wypowiedzi. Tak ten serial to na prawdę strzał w 100. Jest rewelacyjny. Te najnowsze odcinki są świetne!!!!(te co będą na Jetix 6.09.)