nie jestem pwna ale czy one czasem nie leca po kolei??
One lecą po kolei. Teraz lecą odc od 1 do 13 ale drugiej serii. Po 13 odc jest 1. Nie zapominaj że w Weekendy też leci H2O.
ok.. powiem już. One nie lecą po kolei. H2O jest 4 razy dziennie. ok 8, 13, 18, 20. Są dwa odcinki. ok 8,13, 18 są te same dwa a ok 20 są dwa kolejne z następnego dnia. Pierwszy odcinek jest z 1 serii a drugi z drugiej. Jak dopiero zaczęłaś oglądać to ogladaj tylko ten pierwszy odcinek i najlepiej zaczekaj na 1 bo to się powtarza co 20 ileś dni. W pierwszym odcinku zamieniają się w syreny i on będzie niedługo. Potem jak już skończysz I serię to zacznij ogladać ten drugi odcinek czyli II serie. Narazie jest 13 odc ale jak nie puszczą następnych to możesz oglądnąć na www.veoh.com.
3 seria będzie w Australii latem 2009 roku czyli u nas będzie prawdopodobnie jesienią w 2010 roku (nie wiem dokładnie ile zajmie zdubbingowanie serialu a jeszcze muszą wyświetlić cały serial w Australii aby Jetix pokazał go w Polsce )
Z tym 2010 nie żartuje. Możliwe że w 2011. Zastanawiam się tylko czy do tego czasu będą tak to powtarzać. Pytanie. Kiedy była premiera H2O na
Jetix ?
No tak ale nie zawsze tak jest bo czasem odwrotnie. sama nie moge się połapać ale ogladnęłam już 2 serie i rzadko oglądam na Jetix. W 2 sezonie jest Charlotte (ta gruba ruda) a w pierwszym nie. (po tym poznasz który sezon)
A podobno dojdzie jakaś jeszcze inna syrenka niż Cleo, Emma, Rikki i Charlotte. Czy to prawda?
raczej watpie.. bo ogladnelam juz 2 serie i tam nie bylo zadnej oprocz Charlotte... stwierdzilam ze owiele lepiej oglada sie go bez dubbingu. serial ogolnie jest bardzo dobry i mysle tak chociaz mam 17 lat;D:D
hehe dobre.. widzialam to tez... a czekaj nie nie widzialam bo tego nie bylo;]..;pp
leca... wczoraj przynajmniej lecialy... a ogladnelam cala 2 serie ne veoh.com ale on tam sa po angielsku, ale slowa sa latwe i mozesz duzo wywnoskowac z sytuacji;] pzdr
Ja się nauczyłam trochę angielskiego. Nawet sporo trochę. Chyba zacznę oglądać filmy bez napisów. Co myśllicie o akcencie australijskim. Śmiesznie mówi Cleo (aktorka ktora ją gra) ale bardzo ładnie mówi Emma.(podoba mi się jej oryginalny głos ale polskiego odpowiednika nie cierpie) Tak jakby pofesjonalnie. Najfajniej wybadła jak ten Ash chciał ja do wody wrzucić. To jest jeden z moich ulubionych odcinków razem z przedostatnim i tym jak Rikki chciała pocałować Zanea ale zaczęło padac a drzwi sie zatrzasnęły. Macie ulubione odcinki ?
Tak w 1. A z tym przed ostatnim to ten kiedy Cleo uciekła z domu. Czyli z każdą z dziewczyn mam ulubiony odcinek :) Szkoda że to juz koniec. Jak będą nowe odcinki to serial pewnie nie będzie mi się podobał..:(
prawie Zawsze tak mam po dłuższej przerwie.
A ten jest naprawdę fajnjy;P Zaczęłam oglądać z nudów a póxniej nie mogłam się powstrzymać żeby obejrzec wszystkie;) I muszę stwierdzić że nie jest tak trudno zrozumieć angielską wersje;) Nie mogę się doczekać trzciej serii bo po tym co przeczytałam (w oficjalnych źródłach) może być ciekawie;)
A co do ulubionych odcinków to u mnie wszystkie z Zane'em;D
Nie ma tu dużo;) ale możemy przeczytać kilka zdań o tym że trzecia seria się pojawi i co w niej będzie.
Jest to format pdf jak się nie mylę. Jak by jakieś problemy były to pisać postaram się poprawić link albo wysłać na pocztę;) http://download.yousendit.com/B514CDCB334E6A75
No ja właśnie szukam www.veoh.com i wpisałam oryginalny tytuł serialu i tytuł odcinka ale nie moge znaleźć. Czy na veoh można obejrzeć 2 i 3 serie? czy tylko jedna z nich?