Wytypujmy najładnieszją dziewczynę z tego serialu wg mnie najładniejsza jest Bella ta nowa w tym serialu a was
Bella kompletnie mi się nie podoba :D
Jakoś przeszkadzają mi jej ciemne brwi ...
Najładniejsza jest Rikki.
Jak dla mnie, ma taką naturalną urodę.
Zdecydowanie Rikki, Cleo też jest całkiem całkiem (ale od 2sezonu..)... choc Bella tez jest całkiem ładna:) Osobiscie nie podobała mi się uroda Emmy i jej postać. Dobrze, że nie ma jej w 3 sezonie.
Myślę że najładniejszą postacią z tego serialu jest zdecydowanie Cleo Sertori. Zawsze tak myślałam ale gdy zobaczyłam ją w tzeciej seri to naprawdę uważam że im jest starsza tym ładniejsza.Chociaż według mnie Rikki jest na drugim miejscu. Co do Belli to w sumie może być.Dziwne ma brwi xD
Pozdrawiam ^^
Cleo jakoś tak wyładniała teraz. Bella-oj tam, przeciętna taka. Chociaż na pewno dużo ładniejsza od Emmy. Rikki nigdy mi się piękna nie wydawała, teraz również.
Oczywiście, że Rikki. Ma śliczne włosy, wspaniałe rysy, cudowne usta i śliczne oczy. Następna jest Emma, a zwłaszcza te jej oczęta. Cudowne. Potem Cleo, która również jest bardzo ładna. Na samym końcu jest Bella. ładne, ale nie jest ładniejsza od reszty.
W pierwszej serii zdecydowanie najładniejsza była Rikki. W drugiej uroda Cleo mnie powaliła, ile bym dała żeby wyglądać tak jak ona, jest piękna! Każda z dziewczyn jest bardzo ładna. Zazdroszczę im ;)
Mi ta Bella średnio do gustu przypadła, ma taką trochę pucołowatą twarz, tzn. owszem jest ładna ale wg mnie w 3 sezonie najładniejsza jest Cleo (bardzo pozytywna zmiana), ale niestety Rikki fajniej była przedstawiana w poprzednich sezonach niż teraz:( A o Emmie zapomnijcie, nie lubiłam jej za bardzo :P Aczkolwiek fajnie by było gdyby pokazali jak sobie radzi jako syrenka tam gdzie jest teraz:)
Z tego, co mi wiadomo, to Emma wyrzekła się swojej mocy. Pucołowata twarz? Sprecyzuj (czuję nutkę zazdrości).
nie, nie zazdrości. No właśnie nie wiem jak to dokładnie sformułować...Bo w pierwszym odcinku, jasne pomyślałam, że ładna i nadal tak twierdzę, tylko po prostu ma taką okrągłą twarz, co ogólnie mi do gustu nie przypada, ale to nie zmienia faktu, że ona jak i inne dziewczyny są ładne.
po prostu nie koniecznie pasuje mi taka uroda, podobnie ma Iza Miko, dla mnie i tak w 3 sezonie najładniejsza jest Cleo :)
ależ nic! no może faktycznie przesadziłam, bo teraz na zdjęcia patrze to Evans jest rzeczywiście o wiele ładniejsza :) Przepraszam, mój błąd :) W ogóle owszem Indiana jest ładna (niegdy nie twierdziłam, że nie)i teraz jak obejrzałam kilka jej zdjęć(spoza h2o), to uważam, że w h2o wygląda jakoś gorzej?,no nie wiem, w każdym razie może mi się tylko wydaje ;/ ale mimo wszystko dalej jestem zachwycona 'metamorfoza' Cleo bardzo, bardzo na + :)Może powinnam o to zapytać na forum o Indianie, ale jakie filmy z nią polecacie? chcę sobie o niej jakieś zdanie nie tylko na temat wyglądu wyrobić ;P
Z tego co widzę, to zagrała jedynie w Arctic Blast. Ale ten fil wychodzi w maju na świecie, więc w kołchozie zapewne wyjdzie z półrocznym poślizgiem. A co do jej umiejętności powiem krótko, widać, że ma najwięcej ról na koncie z całego towarzystwa.
No to prawda, ale to nic nie znaczy (zawsze staram się przestrzegać takiego generalizowania, bo kilka razy się zawiodłam!), ale osobiście nie mam zarzutów co do jej aktorstwa, jest młoda i myślę, że idzie w dobrym kierunku, podobnie jak wg mnie Cariba, tylko znowu szkoda, że ma mały dorobek filmowy, a właściwe jego brak!
Dopiero zaczyna, wszystko przed nią. I tak ma na koncie ambitniejsze role niż większość polskich gwiazdek.
Emma pojechała z rodziną na całoroczne wakacje dookoła swiata. Tak przynajmniej jest ustalone w serialu. W pierwszym odcinku nawet Emma i Rikki to mówiły "zazdroszcze jej wycieczki z rodzicami dookoła swiata i to w roku szkolnym" cyz cos takiego było;)
A ja dam krótką odpowiedź Cleo( w 3 serii ma fajnie ułożone włosy i Rikki( taka naturalna uroda)
Oj... A miało wyjść krótko xDD ;P
Cleo mi sie nie podoba.
Nie lubię ciemnej karnacji.
Rikki już pisałam że jest bardzo naturalna więc ładna.
A widzę że Squeeze jest fanem Indiany :)
Mi ona nie przypadła do gustu, ale ma taką jakąś niewinną twarz, przyjemną.