PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20085
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Nie prawda to bedzie tak ze charlotte pokaze cheli z ktora sie przyjazni ksiezycowe jeziorko i ja tam wrzuci specjalnie .Cheli zapozna sie z rikki i cleo bo emmy w trzeciej serii nie bedzie i zostana przyjaciolkami.Zane rzuci rikki dla cheli.Pojawi sie druga nowa postac nrek will ktory niechcacy zrobi z ta woda cos takiego ze bedzie wrogiem syrenek.Na szczescie cheli przy zamianie w syrene nabyla fantastyczne moce :robienie tornada i wysuszenie morza.Jej moce sa bardzo pomocne dla syrenek.Okaze sie ze charlotte nie jest tylko przyjaciolka cheli ale takze jej pryrodnia siostra.Okaze sie jeszcze ze ojciec cleo nie jest jej biologicznym ojcem .bilogicznym ojcem jest tylko dla kim.oj bedzie sie dzialo w tzreciej czesci bedzie sie dzialo

ocenił(a) serial na 5
mcl

To brzmi jak scenariusz dla jakiejś dennej meksykańskiej telenoweli.Cóż denny film,denny scenariusz.

michela81

Kurcze ..
to nie będzie jakaś "Cheli" tylko Bella ..
matko ..
nie wiecie to nie gadajcie ..
bo cały czas widzę tylko "Cheli to, Cheli tamto"
powtarzam: TO BĘDZIE BELLA!

użytkownik usunięty
xXxRikkiChadwickxXx

A może będzie Cheli i Bella ?

ocenił(a) serial na 10

Ja nie jestem pewna tych plotek o Claire i o tych nowych dziewczynach...Na jednym stronie piszą że Claire gra w innym filmie, na drugim że jest w ciąży, na trzecim że będzie Cheli, a na czwartym że Bella.To głypie plotki.Ciekawe czy któraś z nich wogóle jest prawdziwa??
Na tym blogu napisane jest o Claire (plotka nr.1)))
http://wystarczy-kropla-wody-nasze-h2o.bloog.pl/kat,541925,index.html