PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19915
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

hey:) chciałam by się spytać ile macie lat oglądając ten serial ja mam 16 lat i mi brat mówi że jestem za stara na oglądanie go.

ocenił(a) serial na 10
kinga45

Hej. Nie musisz sie martwić tym, ja mam 19 i go oglądam haha

ocenił(a) serial na 10
Aishwaryaaa

hueh ja mam 14, ale moja siostra, która ma 19 lat też ogląda Xd

tysieks

jestem chłopakiem. mam 13 lat i mnie nie znudziło

ocenił(a) serial na 10
filmowy_laufer

Ja mam 16 lat, oglądam ponieważ lubię seriale "paranormalne". (I też jestem chłopakiem:D)

spyro0

Ja mam 15 skończone ; DD Ale jak dla mnie, nie ma się co przejmować naszym wiekiem, poprostu podoba nam się to oglądamy i tyle, a to, że ktoś nam powie: ile Ty masz lat?! to jego problem, że nie radzi sb ze świadomosciaą ogladanie przez nas tego serialu. ; ) Pozdro ; ))

Dominika06

też mam 15 ;)

filmowy_laufer

Wow, mikolajkleczaj, nie jestem jedynym chłopakiem, który to ogląda?! Mam 17 lat i to oglądam. Ha! Teraz pewnie powiecie, że jestem niedojrzały i w ogóle. Dorosłym jest się wtedy, kiedy potrafimy przyznać się do infantylnych zachowań. Zresztą, "znam" czterdziestoparolatka (Hmm... czy są tu jacyś forumowi poloniści? Jak się to powinno pisać, skoro piszemy czterdziestolatek, bo mi podkreśla?), który ogląda Garfielda.

squeeze2

"Poprawiacze" mają to do siebie, że nie są nieomylne. Np "nieocenzurowany" pisało się kiedyś osobno, ale zmieniło się. pozdrawiam:)
Jeśli jednak razi cię to w oczy, to wybrnij z tego np. tak: ktoś, kto ma ponad czterdziesci lat (nikt sie nie ma prawa przyczepić))

użytkownik usunięty
kinga45

ja mam 16 lat ;) bardzo lubię h2o ! a starszym bratem się nie przejmuj xD

ocenił(a) serial na 9

Ja mam 13 lat, i chyba jestem z was najmłodsza hihi.

ocenił(a) serial na 9
__Cleo Sertortii13

A bratem się nie przejmuj ja mam ciocie która ma 28 lat i też ogląda ten serial. I się nie przejmuje tym co inni mówią. Ogląda bo lubi. Tyle.

__Cleo Sertortii13

_CleoSertotrtii, nie jesteś najmłodsza, jak na razie ja jestem najmłodsza;D mam 11 i oglądam

ocenił(a) serial na 6
kinga45

Mam 17 lat, jestem chłopakiem i oglądam. ^^

Nezumi

we wrześniu skończę 16 i cały czas chętnie sięgam po ten serial który wręcz mam ściągnięty :P
Co więcej przebiję wasze lata.. Namówiłam mamę, której bardzo się ten serial spodobał :P xD

kinga45

mój bratanek ma 5 i to uwielbia (chociaż rodzice mu zabraniaja to ogladac bo twierdza ze jest na to za mały)
podejrzewam że to ogląda bo mu się podobają te dupeczki

ocenił(a) serial na 6
kinga45

Mam 14 i też uważam że serial jest spoko :)

kinga45

Ja jestem chłopakiem i za tydzień będę miał 17 lat i lubię ten serial.

Horonak

Każdy dobrze wie, co mu się podoba i jakie seriale lubi, więc nie ma sensu przejmować się opiniami innych typu "Jesteś za stara na ten film/serial". Rzeczywiście H2O jest przeznaczone głównie dla nastolatków, ale co z tego? Niech ogląda, kto lubi. Moja siostra to oglądała kiedyś, a ja razem z nią. Około dwóch lat temu :-)

ocenił(a) serial na 10
Blackin

W październiku kończę 16 lat i również to oglądam ;p

ocenił(a) serial na 10
_Candy_

nie słuchaj brata , ja mam 18stkę i oglądam ;)

użytkownik usunięty
kinga45

Mam 15 i oglądam. ;)

ocenił(a) serial na 10
kinga45

Ja mam 16 i oglądam :)