hey:) chciałam by się spytać ile macie lat oglądając ten serial ja mam 16 lat i mi brat mówi że jestem za stara na oglądanie go.
Ja mam 16 lat, oglądam ponieważ lubię seriale "paranormalne". (I też jestem chłopakiem:D)
Ja mam 15 skończone ; DD Ale jak dla mnie, nie ma się co przejmować naszym wiekiem, poprostu podoba nam się to oglądamy i tyle, a to, że ktoś nam powie: ile Ty masz lat?! to jego problem, że nie radzi sb ze świadomosciaą ogladanie przez nas tego serialu. ; ) Pozdro ; ))
Wow, mikolajkleczaj, nie jestem jedynym chłopakiem, który to ogląda?! Mam 17 lat i to oglądam. Ha! Teraz pewnie powiecie, że jestem niedojrzały i w ogóle. Dorosłym jest się wtedy, kiedy potrafimy przyznać się do infantylnych zachowań. Zresztą, "znam" czterdziestoparolatka (Hmm... czy są tu jacyś forumowi poloniści? Jak się to powinno pisać, skoro piszemy czterdziestolatek, bo mi podkreśla?), który ogląda Garfielda.
"Poprawiacze" mają to do siebie, że nie są nieomylne. Np "nieocenzurowany" pisało się kiedyś osobno, ale zmieniło się. pozdrawiam:)
Jeśli jednak razi cię to w oczy, to wybrnij z tego np. tak: ktoś, kto ma ponad czterdziesci lat (nikt sie nie ma prawa przyczepić))
A bratem się nie przejmuj ja mam ciocie która ma 28 lat i też ogląda ten serial. I się nie przejmuje tym co inni mówią. Ogląda bo lubi. Tyle.
we wrześniu skończę 16 i cały czas chętnie sięgam po ten serial który wręcz mam ściągnięty :P
Co więcej przebiję wasze lata.. Namówiłam mamę, której bardzo się ten serial spodobał :P xD
mój bratanek ma 5 i to uwielbia (chociaż rodzice mu zabraniaja to ogladac bo twierdza ze jest na to za mały)
podejrzewam że to ogląda bo mu się podobają te dupeczki
Każdy dobrze wie, co mu się podoba i jakie seriale lubi, więc nie ma sensu przejmować się opiniami innych typu "Jesteś za stara na ten film/serial". Rzeczywiście H2O jest przeznaczone głównie dla nastolatków, ale co z tego? Niech ogląda, kto lubi. Moja siostra to oglądała kiedyś, a ja razem z nią. Około dwóch lat temu :-)