No i jak Wam się podoba? Mam nadzieję nie zapeszyć, kiedy napiszę, że jest coraz lepiej.
Podoba mi się ten antagonizm Donna - Joe, dwie silne osobowości, czekam na ich ostateczne
starcie. Na bitwę o Gordona ;)
Postać Joe'go rozwija się chyba z socjopaty w kierunku psychopaty. Mogliby zacząć ujawniać coś z
jego przeszłości, miałam nadzieję, że rozmowa z tym dziennikarzem wyjaśni coś więcej..
z Kogo "rozkazu" ci policjanci przekopali Joe'go?To miała być kara za te schowane dyskietki ?
Serial z odcinka na odcinek coraz lepszy :)
Też myślę, że to robota szefa, właściwie to Joe zachowuje się jakby był szefem a stary powinien już odejść, dlatego on zemścił się w na swój "kowbojski" sposób.
Myślę też, że Donna będzie miała duży, ale cichy wpływ na sukces CE. Wydaje się być bardziej utalentowana od swojego męża.
Również obstawiam szefa. Bo na oficjalnej stronie serialu w związku z tym odcinku przypomnieli pierwsze słowa Nathana, że jak się zawali sprawę w Teksasie, to nawet nie będą wiedzieli, gdzie cię pochowali. To moim zdaniem kara za rządzenie się i kozaczenie, a nie za dyskietki ;)
Postać Joe jest niezwykle ciekawa i intrygująca. Jak na razie to wielka zagadka i no właśnie... ciekawe do czego go doprowadzi to manipulatorstwo innymi, potrzeba dominowania i bycia w centrum uwagi. Donny jak dotąd nie lubiłam ale po ostatnim odcinku zaczynam zmieniać o niej diametralnie zdanie. Natomiast pełną sympatią i to coraz większą, od samego początku darzę Cameron. Zastanawia mnie w jakim kierunku pójdą jej relacje z Joe...
Serial jest zdecydowanie dobry i bardzo wciągający, czekam już na odc.5 i mam nadzieję na 2 sezon :)