PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684432}
8,0 3,9 tys. ocen
8,0 10 1 3891
9,0 4 krytyków
Halt and Catch Fire
powrót do forum serialu Halt and Catch Fire

No i jak Wam się podoba? Mam nadzieję nie zapeszyć, kiedy napiszę, że jest coraz lepiej.
Podoba mi się ten antagonizm Donna - Joe, dwie silne osobowości, czekam na ich ostateczne
starcie. Na bitwę o Gordona ;)
Postać Joe'go rozwija się chyba z socjopaty w kierunku psychopaty. Mogliby zacząć ujawniać coś z
jego przeszłości, miałam nadzieję, że rozmowa z tym dziennikarzem wyjaśni coś więcej..

ocenił(a) serial na 8
paz

z Kogo "rozkazu" ci policjanci przekopali Joe'go?To miała być kara za te schowane dyskietki ?
Serial z odcinka na odcinek coraz lepszy :)

crysehd

Ja myślę, że Bossa. Ta pani, której chłopaka przeleciał Joe, obmyśli bardziej wyrafinowaną zemstę.

ocenił(a) serial na 8
paz

Też myślę, że to robota szefa, właściwie to Joe zachowuje się jakby był szefem a stary powinien już odejść, dlatego on zemścił się w na swój "kowbojski" sposób.
Myślę też, że Donna będzie miała duży, ale cichy wpływ na sukces CE. Wydaje się być bardziej utalentowana od swojego męża.

ocenił(a) serial na 8
crysehd

Również obstawiam szefa. Bo na oficjalnej stronie serialu w związku z tym odcinku przypomnieli pierwsze słowa Nathana, że jak się zawali sprawę w Teksasie, to nawet nie będą wiedzieli, gdzie cię pochowali. To moim zdaniem kara za rządzenie się i kozaczenie, a nie za dyskietki ;)

ocenił(a) serial na 7
Kayleigh90

Tu nie ma co obstawiać, to oczywiste że szef :)

ocenił(a) serial na 9
paz

Postać Joe jest niezwykle ciekawa i intrygująca. Jak na razie to wielka zagadka i no właśnie... ciekawe do czego go doprowadzi to manipulatorstwo innymi, potrzeba dominowania i bycia w centrum uwagi. Donny jak dotąd nie lubiłam ale po ostatnim odcinku zaczynam zmieniać o niej diametralnie zdanie. Natomiast pełną sympatią i to coraz większą, od samego początku darzę Cameron. Zastanawia mnie w jakim kierunku pójdą jej relacje z Joe...
Serial jest zdecydowanie dobry i bardzo wciągający, czekam już na odc.5 i mam nadzieję na 2 sezon :)

ocenił(a) serial na 8
paz

O jego przeszłości będzie prawdopodobnie w przyszłym odcinku więcej, bo ma się pojawić ojciec Joe, MacMillan Senior :)