PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=177248}

Hannay

1988 - 1989
8,0 34  oceny
8,0 10 1 34
Hannay
powrót do forum serialu Hannay

Super klimat. Pamiętam scenę jak Hannay przywiązany do krzesła, w zalanym wodą pomieszczeniu próbował się uwolnić, z dobrym skutkiem. Scena zapadła mi w pamięć na tyle lat... :)

pascolo

Przyłączam się do wspomnień. Swoją drogą, kojarzę jedynie emisję tego serialu w czwartkowe wieczory w roku 1990. Czy był kiedyś jeszcze powtórzony?

ocenił(a) serial na 9
oseltamivirum

Zdaje się, że nie powtarzali, chyba że na innych kanałach. Tak, chyba w czwartki leciał. Roku natomiast nie pamiętam dokładnie, ale jeżeli był to 90, to na pewno pierwsze półrocze.

lachus77

Owszem, były to czwartkowe (kryminalne) wieczory w Jedynce i na bank była to wiosna ’90.
Pozdrawiam!

pascolo

Ile ja się tego serialu naszukałem... Znalazłem go dzisiaj, dosłownie przed chwilą. Pamiętałem tylko, że był brytyjski i leciał w telewizji na początku lat 90. Udało się na imdb: "With Thames Television (Sorted by Year Descending)". Po wielu wcześniejszych, podejmowanych od czasu do czasu w ciągu osttanich kilku lat podejściach.
I też pamiętam tę scenę... Koniecznie muszę ponownie zobaczyć ten serial po ponad 30 latach.