PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

ogladając relację Graham -Hannibal można tak wnioskować Fuller nie powinien swojej orientacji
wprowadzać do serialu po finale sezonu jak się przytulali jestem zniesmaczony

Luckyjosh

Mi się to z homoseksualizmem nie skojarzyło, a jeśli Tobie tak, to cóż...

Hannibal jest super inteligentny, wręcz nierealnie, stąd jego pakiet nadzwyczajnych talentów, jednak wiąże się z tym pycha i traktowanie innych ludzi, nawet dorosłych jak małych dzieci, których można dalej kształtować wedle swojej woli i traktować z góry niczym stwórca. To nie jest jakiś romans homo, czy nawet przyjaźń równorzędnych partnerów, tylko relacja człowiek - jego kreator, człowiek - jego mistrz, człowiek - jego ojciec i bóg. Hannibal się pyszni jaki to zaszczyt Willa kopnął, że się przed nim otworzył i mógł zaznać jego geniuszu w szerszym wydaniu, a Will za to chciał go udupić. Baltimore było piaskownicą Hannibala, a Jack, Alana, Will, Abigail, goście na kolacjach byli jego zabawkami i piaskiem w tej piaskownicy.

Innymi słowy, Hannibal jest wielkim manipulatorem i wampirem energetycznym, traktującym ludzi jako źródło energii albo obiekt badań daleko wykraczających poza standardy dopuszczalnej psychiatrii.

ocenił(a) serial na 9
Arg

Dokładnie tak, ja jestem zniesmaczony niezrozumieniem tego serialu, którego specyficzne połączenie makabry i piękna wymaga również specyficznego rodzaju wrażliwości.

Luckyjosh

Hannibal woli chłopców i ten oryginalny i ten książkowy i ten filmowy, choć trochę w tych wersjach filmowych namieszali, szczególnie zakończenie Scotta, ale ogółem czuć jak diabli, że doktorek ceni sobie bardziej swoich pacjentów którzy mają dar do mordowania, albo są przystojnymi młodymi mężczyznami jak Will;p

ocenił(a) serial na 2
Luckyjosh

Tzn. Brian Fuller jest gejem.