PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

"Duke gets taken back to 1955; Nathan tries to find a way to rescue Duke from the past and to set
things right in the present"

"Duke przenosi się do 1955; Nathan (czyli żyje!) stara się znaleźć sposób na sprowadzenie
Duke'a z przeszłości, żeby stawić czoła teraźniejszości".

Zapowiada się niezły odcinek z Sara w roli głównej.

elenkaa

Zdjęcia promocyjne:

http://www.spoilertv.com/2012/11/haven-episode-309-sarah-promotional.html

elenkaa

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=KoDR9PwUk20

Niezły odcinek się zapowiada.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Czy po obejrzeniu tego odcinka tez wydaje sie wam ze ojcem colorado kida jest nathan?

ocenił(a) serial na 8
alexaxxx

mi takze sie tak wydaje :) mozliwe ze na plazy dzialo sie wiecej niz pokazali :D

ocenił(a) serial na 10
bedujin

dokładnie :) macie może link do trailera do następnego odcinka?

ocenił(a) serial na 8
alexaxxx

niestety nie posiadam:P pewnie za tydz bedzie. niestety nast odc dopiero za 2 tyg:(

ocenił(a) serial na 10
bedujin

uuu dopiero za 2 tyg ;/ szkoda. dz za info:)

ocenił(a) serial na 8
alexaxxx

tu na filmwebie mozna zobaczyc kiedy nast odcinek :P dokladnie za 11 dni bedzie:( irytujace to ze czasami trzeba tyle czekac:/nie ma za co :* hehe cala przyjemnosc po mojej stronie :P a co sadzisz na temat zakonczenia serii bo pokazuja ze roztrzygaja wiele kwestii :)

ocenił(a) serial na 10
bedujin

a no tak, gapa ze mnie:) sądze że audrey zniknie na koniec 3 sezonu zeby wprowadzic troche dramaturgii :) i chciałabym żeby audrey była w koncu z nathanem ale pewnie to dopiero w 4 sezonie. a ty co sadzisz co sie wyjasni w tym sezonie?

ocenił(a) serial na 8
alexaxxx

moze wyjasnia co sie stalo z Kolorado kidem itp, tzn kto papa jego byl i co sie wtedy stalo. moze odzyska swoja pamiec audrey :) ja mysle ze bardziej pasuje do niej duke:P hehe. 4 sezon bedzie pewnie chodzilo o zakonczenie Klopotow na stale by sie nie powtarzaly :P

elenkaa

Wie ktoś czy sa może już napisy do 3x09?

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

na napiprojekcie sprawdzałam i nie ma.

alexaxxx

Robią się, raczej nie ma innych.

elenkaa

Wow, odcinek świetny! Jestem prawie całkowicie przekonana, że Nathan jest ojcem Colorado Kida... I co robi znany nam dobrze komisarz na końcu? Kurcze, ten serial jest świetny, zawsze potrafi zaskoczyć.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Mam nadzieje że tłumaczenie było w miarę przystępne :) A odcinek naprawdę jeden z lepszych w tym sezonie, zaczęło się nieciekawe od ufo i człowiekopsów a akcja się teraz tak rozkręciła że wielka szkoda że tylko 13 odcinków ma sezon :)

kiperek

Oczywiście, napisy były świetne, jak zawsze :) po pierwszym odcinku 3 sezonu byłam strasznie zawiedziona, a teraz myślę, ze 3 sezon jest najlepszy ze wszystkich, jak do tej pory, a odcinek 9 tylko mnie w tym upewnił :)

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Zapraszam na http://haven.keed.pl :) Z czasem przeniesiemy się na lepszy hosting :P

kiperek

Ja czekałem na te napisy i w końcu zdecydowałem się obejrzeć z angielskimi no i godzinę później pojawiły się polskie. Oglądam jeszcze raz :d

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

Jedna rzecz uderzyła mnie podczas oglądania tego odcinka i nie mogę przeboleć, że twórcy tego nie uwzględnili.
Kidy Duke ocalił barmana, który jak się okazało był jego dziadkiem, Nathan nakazał Duke'owi "spełnić" przeznaczenie Raya i zabić go. Duke sam wspomniał o tym, że jeśli zabije Raya, skończą się kłopoty w całej jego rodzinie, ale nie zostało powiedziane to, że taki czyn też na pewno drastycznie zmieniłby przyszłość, bo przecież ojciec Duke'a kiedy żył, też nie oszczędzał swoich mocy z tego co pamiętam. Mimo wszystko jakoś ani najmłodszy Crocker ani Wuornos nie wzięli tego pod uwagę.
Czy też tak sądzicie, czy ja coś jednak źle interpretuje?

ocenił(a) serial na 6
MademoiselleMarjorie

No mnie też to uderzyło, ale takie nieścisłości były w całym odcinku. Nathan to ogólnie mistrz wolnego kojarzenia i podwójnych standardów. Kiedy przenosili się do przeszłości to starszy pan wyraźnie ich poznał, więc powinni wpaść na to, że już się spotkali i Haven, które znają jest wynikiem ich ingerencji. No i wisienka na torcie - w dzienniku było napisane, że Sarah zabiła Raya, a więc nie mógł zginąć w barze i to, że Duke go uratował nie zmieniło przyszłości (w takim sensie jak widział to Nathan oczywiście).

użytkownik usunięty
korozjantka

Właściwie to samo to ,że tam byli zmienia wszystko. Niby z XXI w a Efektu Motyla nie oglądali. Szczerze zawiodłam się na Nathanie, Audrey - znajomość ponad rok = 1 pocałunek
Sarah - znajomość kilka godzin = baraszkowanie na plaży :)
Do tego możemy być pewni ,że Nathan jest ojcem Colorado Kid'a.

korozjantka

Nie zmieniło to przeszłości, bo ona na pewno zawsze taka była. Tylko Duke i Nathan nie wiedzieli, że brali w niej udział. A Nathan jest ojcem Colorado, na bank..

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

zapewne na plazy sie wiecej wydarzylo niz pokazali :D hehe, zgadzam sie z pajge21 dosc szybko przeszedl z Sarah :P coz takie zycie :D

ocenił(a) serial na 7
bedujin

To, że dorwał się do Sarah szybko, było pewnie spowodowane uczuciami do Audrey. Z nią nie mógł się dotrzeć, bo w okół nich jeszcze kręciła się Jordan i chłopak miał mętlik, a w Sarah widział tego samego niepokornego ducha co w Audrey, jej pierwotną wersję i pewnie też to co najbardziej w niej lubił i podziwiał. A że mu się czas powoli tam kończył to poszedł na całość :).
Też stawiam, że jest ojcem Colorado. Nie wiem, czy na miejscu Audrey, wiedząc, że zapłodnił jej "poprzednie ja" byłabym uradowana czy rozczarowana. :p