PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010614}
7,4 10 tys. ocen
7,4 10 1 10373
6,8 19 krytyków
Heartstopper
powrót do forum serialu Heartstopper

W tym serialu wszystko ze sobą współgra, ale jest to moim zdaniem ogromna zasługa aktorów! i tutaj muszę wyróżnić Kita Connora, którego jak dotąd (jakim cudem??) nie kojarzyłam, a skradł moje serce. Do tego stopnia, że nie mogę doczekać się kolejnych produkcji z nim w roli głównej, szczególnie zapowiadanej na ten rok ekranizacji "A Cuban Girl's guide to tea and tomorrow" - z taką obsadą to będzie kolejny sztos!

wiktoriawihan

oj będzie sztos, na pewno! Kit doskonale sprawdzi się w roli Oriona, czytając książkę Cuban Girl dokładnie takiego chłopaka sobie wyobrażałam!

wiktoriawihan

Czekam na ten film jak szalona :D Kit jako Orian - idealny wybór według mnie. W ogóle jego bohater w książce był tak wspaniały, że po przeczytaniu książki od razu za nim tęskniłam. W ogóle samą książkę czytałam dwa razy, w oryginale i pl tlumączenie xd

jessicamerdel

No właśnie niedawno wyszło polskie tłumaczenie A cuban girls's i zaraz dowiedziałam się, ze będzie film.. to znak <33

wiktoriawihan

ej serio, tak, przeczytałam dla niego książkę i jest cudna, natomiast powinni mu zmienić zdjęcie, bo jest teraz tak napakowany i dorosły po prostu, a zdjęcie sprzed lat xd
jak sobie ktoś zaciekawiony filmem go tu sprawdzi to będzie miał takie... wtf?