Heartstopper
powrót do forum 1 sezonu

Promocja lgbt

ocenił(a) serial na 1

Przeraża. I nie wciskajcie kitu, że chodzi o mniejszości. Gdyby chodziło o mniejszości to mielibyśmy filmy o niepełnosprawnych. Chodzi o wytworzenie wśród dzieci mody na zaburzenia tożsamości wszelkiego typu. Okres dojrzewania to najlepszy moment na programowanie w kierunku lgbt.

Dramat

Na prawdę wierzysz, że ktoś obejrzy serial i zostanie gejem? xD Kierwa, cale liceum miałam bardzo dużo wspólnego z lgbt. Kiedyś zakochałam się w geju który zakochał się w moim przyjacielu. Nie stworzyli pary. 3 lata studiów mieszkałam z lesbijka w pokoju. I nadal jestem hetero.

ocenił(a) serial na 1
Monika1514

Odsyłam cię do 2 materiałów na YT: " Gej przeciwko woke lewicy" i "Świadectwo detranzycji Magdy".

ocenił(a) serial na 1
Dramat

ciężko się nie zgodzić. Promocja homoseksualności jest na rękę elitom w ramach planu depopulacji. Wystarczy spojrzeć 15 lat temu, jak tylko jakoś max 2% identyfikowało sie jako lgbtqwerty, obecnie wśród młodzieży jest to ok 20%. Kiedyś było emo, teraz lgbt, tylko to drugie jest bardzo poważne, bo wpychane na siłę w szkołach.

ocenił(a) serial na 10
Dramat

programowanie LGBT? Naprawdę uważasz że gejem i lesbijką można się stać od oglądania gejów i lesbijek? To może spróbuj, jak ci się uda to naprawdę będzie coś ;)