Heartstopper
powrót do forum 2 sezonu

UWAGA, SPOILERY!!! -- dla tych, co nie czytali komiksów -- UWAGA, SPOILERY!!!

.
.
.

tom 3 razem z tomem 4 są moimi najbardziej ulubionymi spośród całe serii. w tomie 3 jest tyle dobrego i nie mogę się doczekać aby zobaczyć jak następujące zostanie ukazane w serialu: dalszy rozwój związku Nicka i Charliego jako już oficjalnie pary ale nie publicznie więc i dalszy etap comig outu Nicka, konfrontacja Nicka ze swoim odpychającym starszym bratem idiotą, Nick mówiący po francusku, fakt że zacznie tu być szerzej poruszany temat m.in. zaburzeń odżywiana Charlie’go, oczywiście szkolna wycieczka do Paryża , absolutnie przeuroczy wątek lovestory nauczycieli tj pana Ajayi oraz pana Farouka ..... ale nic mnie tak nie ekscytuje jak fakt, że sezon 2 będzie się skupiał na Tao i Elle! moja najbardziej ulubiona para obok Charliego i Nicka. żyję dla właśnie takiej reprezentacji :))

nie mogę się doczekać aby zobaczyć scenę w Luwrze! jeden z TOP3 najbardziej ulubionych momentów w całym komiksie.  sami William Gao oraz Yasmin Finney przyznali, że właśnie ta scena była ich najbardziej ulubioną do nakręcenia spośród wszystkich w sezonie 2 : )

nie ma bardziej uroczej i wholesome historii niż Hearstopper. :3