Hemlock Grove

2013 - 2015
6,8 7,4 tys. ocen
6,8 10 1 7376
7,0 2 krytyków
Hemlock Grove
powrót do forum serialu Hemlock Grove

pobralem serial z nudow, bylem zniesmaczony opiniami na forum a tu mile zaskoczenie poniewaz ogladam mase seriali i akurat mi sie bardzo spodobal, no narazie 1 sez.ale jest spoko jak dla mnie AHS jest wiele slabsze od tego bo bardzo wciaga z odcinka na kolejny.... milego ogladania chyba ze komus nie podpasuje, kazdy ma inny gust

pio8510

czy znasz nazwę utworu który leci pod koniec zwiastunu nr.2 ???

ocenił(a) serial na 8
ruski011

nie znalazlem,szukalem.... załóż posta na pewno ktos odpisze.gl

ocenił(a) serial na 8
pio8510

mam.no formata to nie zrobie w kompie ale chyba to https://www.youtube.com/watch?v=PWmfNeLs7fA albo d https://www.youtube.com/watch?v=FHtcxqQ5D_Q&list=RDFHtcxqQ5D_Q#t=208 milego sluchania

pio8510

dzięki wielkie za pomoc, to ten drugi link i jest to Lorde - Biting Down . wielkie dzięki za pomoc :) teraz szukam z 4 zwiastuna :)

ocenił(a) serial na 8
ruski011

wiem vitas to tak dla fazy. 4 tez znalesc? bo ten to w 15 min znalazlem i było bardz latwo bo i na youtube tez jest napisany wykonawca.

ocenił(a) serial na 8
pio8510

daj likn do tego 4 zwiastunu bo nie wiem ktorty to

ocenił(a) serial na 8
pio8510

DeLooze - We Are Transient https://www.youtube.com/watch?v=cVEz0YNx_9M na fb pod zwiatunem jest typie :D

ocenił(a) serial na 6
pio8510

Mi też podpasił chociaż rozpoczynając oglądanie miałem stracha czy to nie będzie jakaś historia a'la Zmierzch i te sprawy , na szczęście to normalna , mroczno-klimatyczna, opowieść o paranormalnych istotach. Obejrzałem 1 sezon i nie narzekam, całkiem fajna rzecz (co w dobie seriali kierowanych przede wszystkim do młodzieży jest chlubnym wyjątkiem)

ocenił(a) serial na 8
OmniModo

no no takich wiecej, dom grozy se ogladnij tez spoko, mozesz tez cos polecic ja wlasnie na kryminaly sie przezucilem i tez jest wiele fajny jak lupisz, moje ulubione ktore moge polecic to dochodzenie,upadek ze sculy, era wodnika,detektywi,tez wciagaja, ai troche od tematu to vikingowie i gra o tron miazga...

ocenił(a) serial na 8
pio8510

zapomnialem, pozostawieni tez robia robote... pozdrawiam...

ocenił(a) serial na 6
pio8510

Dzięki za info, ani jednego z nich nie widziałem. Reasumując, warto sięgnąć po:
Dreszczowiec: Dom grozy
Kryminały: Dochodzenie, Upadek ze Sculy, Era Wodnika, Detektywi,
Fantasy: Vikingowie,
Sci-Fi: Pozostawieni

No i Gra o tron, to wiadomo, ale najpierw muszę przeczytać książkę (bo to jeszcze większa miazga niż serial)

ocenił(a) serial na 8
OmniModo

to sa seriale w moim guscie, moga i Tobie sie spodobac, ogladam tez damiena, kontynuacja omena jesli cos w tym stylu Ci pasuje, no i 6 odcinkow x files, myslalem ze zrobia znowu wymiatajace 9 sez.,bo dawne files to z 5 razy ogladalem

ocenił(a) serial na 8
pio8510

a i z dreszczy to chyba wyspa charpera tez do konca zawierucha lub film łowcy umyslow

ocenił(a) serial na 8
pio8510

Właśnie zacząłem oglądać i mega mnie wciągnął. Oglądam dalej, póki co, serial świetny.