PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=709874}

Heroes: Odrodzenie

Heroes Reborn
2015 - 2016
6,4 3,2 tys. ocen
6,4 10 1 3176
Heroes: Odrodzenie
powrót do forum serialu Heroes: Odrodzenie

obejrzałem 6 krótkich odcinkow i stwierdzam ze jest to totalna kicha i wcale się nie porownuje do tych heroes co kiedyś oglądałem.równie dobrze mogę obejrzeć sharknado albo dwugłowy rekin czy cos z tej szmiry.takie moje zdanie.

dimos75

Skąd 6 odcinków skoro do premiery pierwszego jeszcze dwa tygodnie?

lavi

wyszło 6 odcinków kilku minutowych.wydaje mi się ze to jakiś wstep do tego co dopiero będzie miało premierę.jjezeli tak to kiczowato to zareklamowali bo serial bardzo mi się podobał.a te 6 odcinków jest już do ściągnięcia.

dimos75

To herosi (ci oryginalni) byli lepsi od sharknado? xD
Na początku to może i tak (1-2 sezon) ale potem to się coraz głupsze robiło i na koniec to sharknago itp. filmy to przy tych herosach były arcydzieła xD

Spicke

no nie mów ze latające rekiny to jest super,albo kilku głowe.moze jakbym miał 10 lat to bym się jarałjak kiedyś japońską godzillą ale nie teraz co robią badziewiarskie filmy ze sztucznymi efektami typu najnowszy film LAKE PLACID&ANAKONDA.PROSZE CIE.TO MA BYC LEPSZE OD HEROSÓW?!CHYBA ZE JESTES DZIECKIEM!TO SPOKO.

dimos75

Mnie o fabułę chodziło a nie o efekty specjalne xD
Jeśli byś uważnie czytał to byś zauważył że napisałem że pierwsze sezony herosów były w porządku, chodziło mi o to że potem się stoczyli i oglądając ostatni sezon to byłem mniej zainteresowany tym co się stanie niż tym kogo rekin/pająk ludojad wszamie pierwszego w tych filmach z scifi chanel ;)
Pewnie cię to zaszokuje ale każdy ma prawo do swojej opinii na dany film/serial (i ogólnie każdy temat) nawet jeśli ta opinia jest inna niż twoja ;)
Jeśli dobrze wnioskuje z twojej wypowiedzi to dla ciebie najważniejsze są efekty specjalne bo tylko je porównujesz a dla mnie fabuła więc kto tu jest dzieckiem ;)
Ja spędziłem dzieciństwo oglądając filmy takie jak noc żywych trupów (i nie mówię tu o najnowszej wersji 3D tylko o tych filmach z zeszłego stulecia), Critters czy wspomniane już przez ciebie Japońskie filmy o godzilli podczas gdy ty zapewne w swoim dzieciństwie faszerowałeś się takimi "hitami" jak Matrix więc nie dziw się że mamy inny gust i na co innego zwracamy uwagę oglądając film/serial.

Spicke

oczywiście ze każdy może mieć swoje zdanie i opinie.ja swoja wyraziłem.poczekamy na nowych heroesów to się dowiemy.a propo mojego dzieciństwa to jarałem się filmem willow,critters czy gremlins a nie matrixem bo są efekty.poza tym w tych starych japońskich godzillach czy gamerach nie było efektów specjalnych a bardzo mi się podobaly jak byłem łepkiem.że nie wspomnę już o gwiezdnych wojnach.