PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Hejka, moim jest zdecydowanie Hiro Nakamura. Koleś ma spoko teksty!:-D I te jego teksty a propos bohaterów, ciemenj mocy, wojowników Jedi itd. Hehehe a dodatkowo ma taki "pocieszny" angielski:), Pozdroo

ocenił(a) serial na 10
Opetana

No jego angielski wymiata... w końcu made in japan ;) Ja lubię Clarie, tą cheelederkę(kocham ta scene to sobie sama amyka klatkę pierśową...), Petera i Izaaka (albo Isaak, nie pamiętam już).

ocenił(a) serial na 6
aloocha

Jestem z tobą. Też uwielbiam Claire, bo uważam że jako jedyna prawdziwie wciela się w rolę. Odcinki z jej udziałem są bardzo...dobre. Pozdrawiam !!

Opetana

Zgadzam się, Hiro jest niezły, ale dla mnie na miejscu numer jeden jest Micah Sanders :) Podbił moje serducho jak tylko pojawił się na ekranie i oczywiście też jest małym bohaterem :)

ocenił(a) serial na 10
ahjumma

Moją ulubioną postacią jest Claire Bennet lubie też Nathana i Petera Petrelih i Micaha Sandersa.

ocenił(a) serial na 8
Opetana

no chociaż od zawsze w sercu HWDP to najbardziej podoba mi sią postać policjant który ma trochę na głowie , jestem po 10 tym odcinku i czekam na kolejne z większą ciekawością niż na np "Zagubionych" gdzie tez jesetm po obejrzeniu 3 sezonu. A więc coś jest w tym serialu :):)
Pozdro dla fanów Heroes

ocenił(a) serial na 8
Opetana

hiro jest dziwny. jest najmniej realna postacia z calej gamy 'bohaterow' - jest poprostu idealistycznie niezyciowy :) ale moze to poprostu kwestia tego iz jest japonczykiem ;P ('nie jestesmy wyjatkowi. jestesmy japonczykami' jak rzekl jego przyjaciel ;P) jednak musze przyznac iz faktycznie jest pocieszny :D zastanawiam sie jak przebiegnie jego emocjonalne dojrzewanie i jaki tego efekt bedzie (namiastke mielismy w 5tym odcinku pt hiros gdzie peterowi pojawil sie hiro z przyszlosci)

ocenił(a) serial na 8
flos

aha i jak dla mnie to najbarwniejsza postacia jest pani ze specyficznym rozdwojeniem jazni ;-)

flos

Claire Bennet i Niki Sanders wymiatają :P są najlepsze jak narazie dla mnie :]
PS: serial naprawde świetny !! :D
pozDro

ocenił(a) serial na 8
Opetana

Hiro świetny!heh,że tak powiem "pocieszna"postac;)))

Opetana

Ja najbardziej lubię Claire Bennet - ma fajną zdolność i jest strasznie słodka :* oraz Petera Petrelli - ma podobny charakter do mojego a sprawę mutacji i ocalenia świata traktuje naprawdę serio.
Poza tym świetny jest duet japoczyków, ich teksty rządzą :D
Interesującą postacią jest też Niki. W ogóle Heroes charakteryzuje się ogromną plejadą naprawdę świetnych postaci, tam każdy wnosi coś ciekawego i ważnego.

ocenił(a) serial na 10
Opetana

Hiro jak na Japończyka jest zabawny a jego jatttttaaaaa rozwala mnie :D

Opetana

ja najbardziej lubię Hiro, Claire i Mohindera :D

ocenił(a) serial na 10
Opetana

Wg mnie najlepsza postacia jest sylar... po prostu swietny jest!! a ta scena jak zabil ta gosciowe z moca sugestii...poezja (najlepsza scena dotychczas...) Pozdr dla wszystkich fanow heroesow!

ocenił(a) serial na 10
Opetana

Moja ulubiona postac to oczywiscie Claire Bennet ładna no i młodziutka 1989 rocznik to juz prawie 18-stka, poza nia z chłopów to oczywicho hiro moj krzywiacy sie ulubieniec. No i to na tyle

www.serialheroes.prv.pl

ocenił(a) serial na 7
lylus

moimi ulubiencami sa Hiro Nakamura, Niki Sanders i oczywiscie Clair Bennet9(super dupa) jeszcze super jest Nathan Petrelli:PP. Ale i tak sadze ze serial prison break jest lepszy no czasem moze poruwnywalny

ocenił(a) serial na 10
Opetana

ja wszystkich lubie po równo, ale najbardziej utożsamiam się z Peterem, po prostu mam podobny charakter do niego :)

Opetana

najlepszy jest Hiro kozak i jego ziomek :)

ocenił(a) serial na 10
Opetana

Peter Petrelli - wszystkie moce może mieć (bez zabijania :D )
No i Clarie :D w 17 odcinku miała zafundowane szybkie solarium :D
http://www.serialheroes.yoyo.pl/

ocenił(a) serial na 9
mihu_korbol

Matt Parkman i Hiro to de besciaki :D:D Odcinki z Parkmanem sa pelne akcji, a z hiro pelne humoru :D:D

ocenił(a) serial na 9
Opetana

Ja uwielbiam Claire :D Lubię też Nicky i Micah :P