PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

????????????????

ocenił(a) serial na 10

mnie nurtuje kilka rzeczy skoro Adam jest niesmiertelny czyli sie nie starzeje to czemu akurat w tym wieku procs starzenia się zatrzymał, przecież musiał jako Kensei także być dzieckiem ( chyba że to dlatego że własnie w tym wieku odkrył z pomocą Hiro swoja moc ale nie wiem) . Po drugie z tego wynika że i Clair powinna być wiecznie młoda. Po trzecie i to samo powinno dotyczyć Petera skoro zaabsorbował jej moc.Jak uważacie

ocenił(a) serial na 6
luck1986

Uważam, iż Claire jest córką Adasia. Co do starzenia się komórek to w każdym filmie nieśmiertelni to ludzie wyglądający na 30:P Tak się przyjęło i Heroes nic nie zmieniają:P Mnie za tu nurtuje czemu scenarzyści zachowali się jak twórcy M jak miłość i zmienili zupełnie Petera:/ Wkurza mnie to niebywale:/

kosa480

Claire nie może być córką Adama, bo ona jest nastolatką, a Adam był zamknięty przez 30 lat w celi także to nie jest wykonalne, ale nie wykluczam, że mogą być rodziną.

zuz_3

Gdzieś przeczytała taką teorię, że jego ciało rozwijało się do memontu w którym organizm był w najlepszym stadium rozwoju i nie potrzebował rozwijać się dalej

ocenił(a) serial na 6
zuz_3

Nie no soory przesz Claire jest córką Nathana XD

ocenił(a) serial na 6
kosa480

A mnie zastanawia ,dlaczego Peter nie wyczytał u Adama żadnych "brudnych myśli" ;) Wiem ,że pewnie mu ufa, ale jakoś mimowolnie powinien coś usłyszeć ,chyba ,że Adam nie myśli ^^

ocenił(a) serial na 6
Kwic

I jeszcze jedno.. Niby strzał z shotguna by go zabił, to ciekawe...

a) Wybuch powinien go rozerwać na kawałki razem z głową w obozie Białobrodego.
b) Jakoś jak skakał z budynku z Nakamurą to się nie bał ,że upadnie na głowę i mózg mu się "zlasuje"? ;)
c) Skoro Benneta mogli "ożywić" po tym jak już nie żył, to krew Adama normalnie powinna jemu samemu zregenerować mózg.

Pokręcone to ;) Ale i tak Heros wymiata ;]

ocenił(a) serial na 10
Kwic

Musze częściej to forum odwiedzać, nie uważnie oglądacie :p
Co do tego że adam jest w takim wieku i jest nieśmiertelny to: Było wspomniane że ciało jego po wielokrotnej regeneracji potrafi zatrzymać proces starzenia więc Adam jako Kensei Walczac z tysiącami przeciwników regenerował sie dosyć czesto także to odziałało na tym że jest wiecznie żywy i sie zatrzymał w rozwoju :p
a) może stał tak że tylko go mocno poparzyło, mało realne, no cóż
b) jak skał to mógł sie obrócić w czasie lotu na dowolną czesc ciała, jak kot np
c) Nie mam pojęcia,