PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

10 odcinek

ocenił(a) serial na 5

I jak podoba Wam się? Dla mnie niestety Heroes stał nudnym schematycznym monotonnym serialem. Oglądam bo oglądam. Mam nadzieję, że się to poprawi...

ocenił(a) serial na 10
bpowichrowski

mogło by byc lepiej ale tragedii nie ma ;) całkiem przyjemnie się ogląda w przeciwieństwie do większości odcinków najnowszego sezonu Supernatural czy Fringe...
odcinek trzyma po prostu poziom obecnego sezonu który niestety nie obfituje w akcję ;( ale i tak sie fajnie oglada ;)

poza tym żaden z nowych seriali (np Flashfoward, V, )kompletnie nie umywa się do Heroes ktróry pomimo już 4 sezonu wciąż jest wciągający i ciekawy a nie monotonny oraz przewidywalny jak tame...
thats my opinion ;)

ocenił(a) serial na 7
mxgts

insynuujesz, że najnowszy sezon Supernatural jest słaby? albo, co gorsze,
jest słaby w porównaniu z heroes? nie wypowiadaj się, jeśli w taki sposób
masz "poukładane" w głowie ;)

ocenił(a) serial na 8
bpowichrowski

Nie mam siły się rozpisywać;) Ale według mnie odcinek był świetny! Zresztą całą czwartą serią jestem zachwycony:) Odpowiada mi w stu procentach! Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
Blackmoorland

Właśnie obejrzałem odcinek.

W końcu wyjaśniło się po co Samuel zbiera ludzi z mocami!

Następnego odcinka nie mogę się już doczekać!
Będzie się działo!

ocenił(a) serial na 10
Lukasz_Artyszuk

Nie chce mi się rozpisywać wiec tylko powiem, że bardzo mi się podobał ten odcinek. Już mi brakowało Mohindera :D

ocenił(a) serial na 10
bpowichrowski

Wolna akcja wolną akcją, Samuel Samuelem, ale drodzy Państwo, Peter is back! Przejął wszystkie moce Sylara! Ciekawe czy zorientuje się już w następnym odcinku.

kondzio_87

Taka sama sytuacja jak w ostatnim odcinku 3 sezonu - przejął tylko jedną jego moc...

ocenił(a) serial na 10
desiuup

Może wtedy też przejął wszystkie, ale o tym nie wiedział... W 10 odcinku jak brał jego moc, to aż się zmęczył. Może jednak...

ocenił(a) serial na 10
bpowichrowski

Akcja zwolniła po poprzednim odcinku... Zaczyna mnie już irytować walka między Sylarem a Parmanem. Mógłby już Sylar odzyskać to swoje ciało, przynajmniej coś by się zaczęło dziać. Chyba, że cały sezon będzie o tym, jak powstrzymać Sylara przed odzyskaniem tegoż ciało... :/
Moim zdaniem dużo weselej byłoby (to znaczy ciekawiej), gdyby Sylar nie przemienił się w Nathana (Nathanowi ja już dziękuję, na faceta nie mogę już patrzeć!!!) i tam w cyrku spotkał się z Hero. Samo wyobrażenie sobie tego przyprawia o ciarki :D A tu niestety, musiał Nathan wyskoczyć.
Plus dla Samuela, nieźle się uśmiałem z wątku oderwanej stopy Claire.
Minus dla Petera i Nathaniela. Są nuuuuuuuuuuuuuuuudni.

ocenił(a) serial na 5
melrose

jak Sylar wrócił do swojego ciała juz;p tylko sie nie ujawnia. A Peter pewnie tylko latanie ma ;p

ocenił(a) serial na 9
SzOpMaN

Widać nieuważnie oglądałeś odcinek. Sylar ma swoje ciało już jednak jeszcze nie wyrzucił z siebie "psychiki Nathana".

W zapowiedzi odcinka 11 już się to wyjaśna :)

ocenił(a) serial na 5
Lukasz_Artyszuk

to miałem na myśli właśnie ;p Swoją drogą ciekawe jak to zrobi że wykasuje Nathana 4ever

ocenił(a) serial na 10
bpowichrowski

Macie rację, obejrzałem dokładnie, no i tak, nie mam wątpliwości; teraz mam nadzieję, że Sylar poradzi sobie względnie szybko z wyrzuceniem z siebie Nathana (RIP). Właściwie nie mogę się tego doczekać :D

ocenił(a) serial na 5
melrose

ja tylko bym chciał zeby Peter znów miał duzo mocy. reszta mnie nie obchodzi ;d

ocenił(a) serial na 10
SzOpMaN

Mi 4 sezon sredmnio sie podoba jestem na 8 odcinku i ten gosci z cyrku jest beznadziejny, i ten watek... co to ma byc?? Watek z Claire smieszny ze ta jej kolezanka z pokoju ja pocalowala i sie w niej zabujala.. rozsmieszylo mnie to...

I mam nadzie ze Nathan jednak bedzie jakos zyl, bo szkoda mi go, jak go juz niebedzie do konca calego serialu to bedzie lipa...

No i Sylar moglby byc dobry, i wszyscy mogliby sie jakos polaczyc, a nie ciagle sa rozdzieleni.. w 3 sezonie niby byli razem jako tako, i mieli byc razem, a teraz kazdy osobno Peter, Matt... mam nadzieje ze sie polepszy i bedzie ciekawy...

Pozdrawuam..