PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60206
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

z tego co widzę po torrentach to 17-y odcinek już jest wczoraj leciał w kanadyjskiej telewizji, dzien wczesniej niz powinien :)

KriegaN

Też zauważyłem, masz już może napisy?
Ale też wymyślili z tym za krótkim tekstem... musialem to napisac:D

ocenił(a) serial na 10
Lanfeust_2

Z tego co wiem to hatak.pl robi najszybciej napisy także co jakiś czas trzeba tam zaglądać i mam nadzieje że dziś się pojawią ;)

ocenił(a) serial na 10
KriegaN

Ogladalem 17 odcinek i musze przyznac .. Zajebiasty byl !!! ale jak dla mnie zawsze za krotki chociaz 40 minut to norma seriali ( za malo :P )

Akcja ciagle sie dziala jednak odcinek opowiada jedynie historie claire , jej rodziny ( ojca ) , Matta , Tego murzyna i tego od radioaktywnych zeczy ;) ale uuuu teraz wszystko nabiera sens i 17 odcinek polecam , wiadomo wszystkie polecam :P ale jezeli ludzie mysla ze HEROES to kupa a PB najlesze to sie nie znaja :) oprusz tego kazdy ma inny gust , wiadomo ale HEROES jest ostre

17 odcinek obowiazkowy do obejzenia ;] ja ogladalem bez napisow i wsop jakos zrozumialem ;)

Peace

ocenił(a) serial na 10
KriegaN

Szybko się ten odcinek pojawił :O
Do ściągnięcia nie tylko z torrentów :P
http://www.serialheroes.yoyo.pl/

ocenił(a) serial na 8
mihu_korbol

no zgadzam się 17 odcinek jest świetny!!! akcja i takie zakonczenie:] kto by się spodziewal ten serial chyba staje sie z odcinka na odcinek coraz lepszy!!! pozdro

ocenił(a) serial na 9
KriegaN

Odcinek GENIALNY! :D Dla mnie fajnie że się skupił na Claire bo uwielbiam Hayden Panettiere :D Szkoda tylko, że sytuacja z jej ojcem musiala się tak zakończyć. Przez wszystkie odcinki go nie lubiłem i akurat jak w tym go polubilem to (UWAGA SPOILER!!!)musi o niej zapomnieć i odejść(SPOILER'S END). Nie wiem czy zauważyliście ale już w tym odcinku wystąpiła Missy Peregrym (pisalem o niej w temacie o poprzednim odcinku) :D Jestem bardzo ciekawy jaką będzie miała moc i czy będzie zła czy dobra :) Ale skoro będzie pracowala tam gdzie ojciec Claire to pewnie będzie zła :P Czekam na 18 odcinek z niecierpliwością :D

ocenił(a) serial na 7
KriegaN

I tak najlepszy był Hiro xD