O ile odc 8 mnie rozczarował to ten jest świetny,szybka akcja trzyma w napięciu jest nie co zaskakujący,może po za tym że mamy ewidentny dowód że to Adam zabił Nakamure.Matt wykorzystuje swoje nowe moce oby tylko nie przesadził(łatwo wkroczyć na zła drogę) zresztą Angela już powiedziała mu że nie jest podobny do ojca tylko już nim jest.Ciekawe kim jest ta kobieta za zdjęcia dlaczego się ukrywa?Mohinder nie spodziewałam się że będzie w stanie to zrobić,a jednak,choć Bennet żyje co też jest dla mnie zaskoczeniem,wszyscy będą sądzić że umarł a tu zonk. Kto go uratował? Bo chyba nie Bob?Adam?
Oby kolejny był równie dobry jak ten i mam nadzieje że sezon ten nie skończy sie na 11 odc
i trailery do 10 odc będzie ciekawie
http://pl.youtube.com/watch?v=byLj4_v8E70
http://pl.youtube.com/watch?v=mGqCxvkVrso
Jak na moje to Bob uratował Benneta i teraz będzie go używał jako karty przetargowej.
Bennetta uratował albo Bob albo Mohinder ( czy aby na pewno tak łatwo go przekabacili ? )
Lepiej żeby Mohinder trzymał się na baczności. Ja miejscu Clair to bim się porządnie zastanowiła nad rozszarpaniem drania na kawałki. Teraz na całego sprawa się rozkręci. Clair będzie miała teraz powód do zemsty na Firmie tak jak Adam i Peter :)
No mnie max Mohinder wkur.... :| Bo lubię Benneta ;) Może rzeczywiście Adam go uratował.. Bo nie wiem dlaczego Bob miałby to zrobić. Może po prostu chciał mu pokazać ,że firma rzeczywiście się zmieniła ^^ Albo ,żeby pokazać ,że nie można ludzi leczyć tą krwią ,bo takto każdy by chciał ,żeby jego zmarłych wskrzesić. I teraz będą razem działali, nie wiem. Ale bardziej mi by odpowiadało ,żeby to Adam go uratował :) Wątki z Adamem są max zaskakujące. Nie spodziewałem się ,że to on zabił ojca Hiro... Nie mogę się doczekać następnego odcinka :) Tak samo jak z Dextera, też był świetny last one. A i dobrze ,że Bennet ożył ;)
pozdro dla fanów
ahh ale sie wkurzyłem jak zabili mi tu Noah,ale na szczęscie wstał hehe i nawiązanie do odcinka jak Claire wstaje 'Holy...?!' fajne :D
Dobre by było jakby to Adam pomógł Bennetowi wtedy by znów jakoś sie fajnie powiązało :) albo jakby do Adama i Petera doszła Claire hih smiesznie moze to rodzina :D co tam jeszcze Adam sie mści na Hiro zabijając ojca do przewidzenia lecz nie dopuszczałem takiej mysli ze moj Adamek jednak zły :D
Echhh, ujęcie jak Bennet dostaje kulkę - MISTRZOSTWO! Dzięki Bogu, że przeżył, bo to moja ulubiona postać :D. A to kobieta ze zdjęcia, to może Niki? Właściwie wszyscy ze zdjęcia to rodzice naszych herosów. Wiedziałem, że to Adam zabił ojca Hiro (do przewidzenia to było), tylko kto zabrał Noaha? Peter albo Adam? Obstawiam, że do spółki z Bobem, który dzięki Molly dowiedział się, gdzie jest Bennet, Mohinder, ta laska i Claire i West. Aaalbo, ta kobieta ze zdjęcia to matka Westa? Wtedy to się by połączyło...
ahh dobrze nawet że Bennet dostał kulke przynajmniej przepowiednia Issaca sie spełniła :) wg. mnie Bob zabrał Noah albo za błaganiami Suresha a krew wkońcu od Claire mieli więc wszystko pasuje, ale wolałbym zeby to był Adam :P w następnym odicnku też bedzie ciekawie hihi Hiro z Peterem walczy, Claire z Elle bedzie sie działo :D tylko zeby nie poumirali tam :F jeszcze ciekawe kto rzuca Sylarem o sciane w zwiastunie moze ten alehandro alehandro..
Przecież wyrażnie widac na spoilerach ze to alehandro walczy z Sylarem... Do Petera ktos strzela, Adam wydaje mi się że został złapany przez jakieś nowe osoby... Bedzie ciekawie :)
A powiecie mi może dlaczego nie mogą zlokalizować Adama za pomocą dziewczynki?.. Boją się o swoje życie, nie wiedzą gdzie jest ,no to przecież można to w prosty sposób załatwić pytając się małej.
Ktoś mnie oświeci? :) Bo może coś przegapiłem.
pozdro
a po co lokalizowac Adama skoro go zabic nie mogą :D
O Molly wie tylko kilka osób nikt kto zna Adama nie zna Molly narazie :p noo i Parkman już niechce od Molly pomocy od kiedy została w koszmarze :)
Czy aby napewno Mohinder i Bennet nie działają już razem? Jak wiadomo ten serial zaskakiwał nas juz nie raz, naprawde nie zdziwiłbym sie jakby oni mieli to wszystko przemyslane... Chociaż to troche nie realne :P
Nikt nie pisze nic o parkmanie, wydaje mi sie że od spotkania z ojcem i przekonania się ze czytanie w myślach to nie kres jego możliwości stal sie jakiś inny, żeby mu to do głowy nie uderzyło, coraz bardziej rozkazuje ludziom...
A teraz coś z wyobraźni :P Claire mogłaby powysyłać sms do wszystkich znajomych - peter, nathan, mama, hiro, parkman, nikki, powstała by Liga Sprawiedliwych mająca na celu pomszczenie ojca claire a nastepnie walka ze złem :p
hehe niezła wyobraznia :D, właściwie mogło by być tak z Mohinderem i Bennetem hmm fajnie nawet ale skąd mieli pewność że krew zadziała a trupa już. No mi tak też coś smierdzi że Parkman jakiś sie zły robi
musimy niestety pozostać w nieświadomości do kolejnego odcinka Herosów ale jak widać na zapowiedziach to Clair spotka sie chyba z tą dziewczyną rzuca tą energią jak dobrze zauważyłam no i Hiro z Peterem razem zobaczymy jak dalej akcja się rozegra:)
odcinek naprawde swietny, no i tyle akcji, szkoda tylko, ze tak malo Adama bylo ;)
Co do Parkamana, to ech... ciekawe do jakiego stanu doprowadził Angele, skoro juz przed wydaniem sekretu zaczela jej leciec krew z nosa :/
Cos czuje, ze Matt przejdzie na dark side ;P
A Noah, swoja droga nie moge sie zdecydowac czy lubie faceta czy nie, wdlg mnie zabral Bob, bo wiadomo, ze na wiecej przyda mu sie żywy i uwieziony niz martwy.
pewnie się wyjaśni dopiero w następnych odcinkach kto zabrał bebeta do firmy . A jeżeli chodzi o to czy jakby ucięli Adamowi głowę to i tak chyba by oprzeżył bo jak powiedziała matka Petera to jeżeli się regenerują komórki to ten ktoś staje się nieśmiertelny.
Matt chyba za bardzo wczula się w swoja rolę ratowania świata. Coraz bardziej staje się podobny do swojego ojca jak stwierdziła Agela
Noah jeszcze podziekuje za ta kulke w oko, bo po regeneracji przynajmniej wada wzroku zniknie z lewej soczewki :] albo nawet bedzie mial nadwzrocznosc jak mu tam jakies szkielko do oczodolu wpadlo :D odc.9 super zreszta jak wszystkie dla mnie ^^
No dobra ,głowa by mu odrosła ,a jakby go pociąć kawałki? ;) Dobra ,przypuśćmy ,żeby się złączył jak Terminator ,ale jest inny sposób przecież :)
Zabetonować go np. i co by zrobił? ;) Mogli by go znaleźć za pomocą tej dziewczynki i choćby mieścić zaś w jakimś miejscu..
Troszkę nie przewidzieli scenarzyści :) Ale i tak ostatni odcinek był genialny.
pozdro for fans.
Heh, Adam zregenerował się nawet po tym wybuchu w obozie Białobrodego, a wtedy na pewno był w kawałkach xD i nie sądzę, żeby ktoś je składał do kupy i dopiero wtedy Adam się zrósł ;p więc pewnie nawet jakby go zabetonowali to znalazłby w końcu jakiś sposób :P może regeneruje się jak gąbki morskie - wystarczy mu tylko kawałek ciała i się odradza xD kto go tam wie xD
Jeżeli pamiętam dobrze że jest w sumie chyba 12 odcinków tej serii ale nie daje sobie ręki za to uciąć więc do zakończenia sezonu zostało nam jedynie 3 odcinki :) Niech scenarzyści skończą strajk (chociaż ich popieram)bo nie będzie można oglądać porządnych seriali przez jakiś czas :)
jeszcze jedno :D, a gdyby tak np.utopic Adama, przecież komórki do pracy/regeneracji porzebuja tlenu.
w obozie białobrodego adam był w kawałkach? a nie był pokazany jako spalone ciało, hiro mu sie przygladał wtedy? Nie jestem pewien.
Adam ma przecież taką samą moc jak claire, a o ile pamietam jak claire ma wbitego cos w głowe to jest trupem? Wtedy jak ten koles ja zgwałcic chciał i jej sie wbiło to dopiero ożyła jak jej koroner wyciagnał ten kołek... wiec myśle że jakby im odciac głowe to po nich :D
totalna załamka Sureshem... nie spodziewałem się, że będzie taką amebą :] i zastrzeli Noah... nieważne, że dzięki krwi znów ożył. Mohinder nie ma jaj :]
"w obozie białobrodego adam był w kawałkach? a nie był pokazany jako spalone ciało, hiro mu sie przygladał wtedy? Nie jestem pewien."
Heh, no wiesz, jak znajdujesz się w namiocie pełnym beczek prochu i tenże namiot pali się i nastepnie wybucha, to raczej małe prawdopodobieństwo, że znajdą Cię całego ;] i raczej pokazywać tego w takim serialu nie beda, w końcu to nie "Szeregowiec Ryan" :P
jest jego spalone ciało, 7odc 32min. Wprawdzie brakuje kilku kawałków ale głowa jest na miejscu...
było spalone ciało pamiętam, najważniejsza jest główka z tamtad Syler pobiera moce innych w 1 sezonie Claire tez zabrał..
hehe jak by bylo ineczej to gdy glowe by mu sie odcielo to z głowy wyrósł reszta ciała a z reszty głowa i by było dwóch Adamków :P
bardzo mało zrozumiały jest dla mmnie tok rozumowania w twojej wypowiedzi. Kompletnie nie wiem o co ci w niej chodzi " najważniejsza jest główka z tamtad Syler pobiera moce innych w 1 sezonie ........ "
pewnie i obcięcie głowy by niestarczyło , bo by się zrosła z resztą ciała po chwili
chodziło mi oto że w sezonie 1 , 5 lat w przyszłości Sylar zabrał moc Claire czyli taką samą jaką ma Adam co znaczy ze jednak mozna zabić. I jeszcze chodziło mi o to że skoro Sylar otwiera czaszki ludziką z mocą to znaczy że tą moc mają w głowie, i jeżeli by sie Adamowi obcieło głowe to z tułowia by mu głowa nie odrosła tylko jak już to z głowy tułw :P
Za bardzo kombinujecie - odpowiedzi na Wasze pytania pewnie nawet scenarzyści nie znają :P
Swoją drogą - nie sądzicie, że w tej chwili Adam to najciekawsza postać serialu? Mnie niesamowicie wciągają sceny z jego udziałem. Razem z Peterem tworzą świetną, że tak powiem - parę ;)
noo peter i adam to niezły team :D Tylko fakt faktem adam to kawał hu** dlatego mi nie podchodzi od początku.