PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60205
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

3 odcinek

ocenił(a) serial na 10

No nie mogę o kurna nie będę wam mówił, co się zdarzy w 3 odcinku, ale powiem wam, że będzie tam moja ulubiona postać ?Sylar? i parę innych z 1 sezonu, ale wypas!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
hitmanV

A skąd ty to wiesz, bo ja na razie widziałam tylko reklamówkę i rzeczywiście był tam Sylar i inni. Czy może masz jakieś inne źródło?

ocenił(a) serial na 10
hitmanV

No chciałem tylko ściemnić, że oglądałem ale widzę, że nie nie wszyscy tutaj to dzieci NEO:)
POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
hitmanV

Acha i jeszcze jedno przyznam się bez bicia, że sam na takiego wyszedłem
POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 8
hitmanV

Bida panie, bida. Promo 3 odcinka widzieli już chyba wszyscy fani.
Heh, zastanawia mnie ten Sylar na plaży. Słońce, piwko i hawajska koszula - czyżby po dziurze w brzuchu którą zrobił mu Hiro wyjechał sie leczyć do jakiegoś sanatorium na Bahamach? XD. A już byłam pewna, że mieszkał w kanałach z aligatorami i obmyślał plan zemsty... :)

ocenił(a) serial na 10
Kate_V

Mnie też to ciekawi, ale niby Sylar stanie się dobry i jak dla mnie to jakaś postać(lub kilka z mocami) to wszystko zrobiła, czyli Petera zamknęła Sylara przeniosła na tą plażę i tak to wszystko poukładała tak jak matka Petera ojciec Hiro i inni chcieli zrobić własną przyszłość, ale się przekonamy i kurna nie mogę spać po nocach, bo czekam na 3 odcinek.
POZDRAWIAM

hitmanV

Dla mnie wszystko juz jasne jestem właśnie po 3odc;-)po prostu świetny i znamy kolejną osobę z 7która pozostała do zabicia

ocenił(a) serial na 10
giovannao

Fajny odcinek. Claire nie jest sama, Hiro co on chce jeszcze zalatwic?!? Sylar dobrze, ze wrocil bedzie troche zamieszania. Mysle, ze wroca mu moce jak jak klate podleczy :)
Parka uciekinierow nadal nie wniosla nic nowego i w ogole nic o nich nie wiemy, ani jaka bedzie ich rola w filmie.
Peter mysle, ze otworzy skrzynke, przeciez nie bedzie obrabowywal do konca zycia zakladow bukmacherskich czy skrzyn z ipodami hehe
No i koncowa scena smierc Benneta - smierc nie unikniona ?!? Czy moze zaskocza nas scenarzysci?
Zapraszam do dyskusji ;]

ocenił(a) serial na 10
hitmanV

ja jeszcze 3 odc. nie ogladalam . ale ciekawe toczy się akcja . wy opowiadacie o Sylarze a mnie ciekawi np. po 2 odc. jak to w końcu sie ułoży między Westem a Claire. Oboje mają moce a żadne nie chce sie rpzyznać xD. i ciekawi mnie jeszcze czy to ten Kensei czy jak to sie pisze jest pierwszym w historii człowiekiem ze zmutowanym dna. on ma taką moc jak Claire xP

agu__

W końcu powrót Sylara,także Niki(to jest mi obojętne)choć jej współpraca z Firmą zniechęca mnie do niej coraz bardziej.
kilka pytać
1 Co jest w pudełku???Zamiast sie wdawać w romans mógłby go otworzyć!
2 Dla kogo pracowała Michelle???Firma???A może ktoś trzeci??
3 Czemu Takezi ma taka sama moc jak Claire???
4 I zamiana tatuażu Petera w znak???
5 Kim jest kobieta u której został Micca???(może nikim a ja się czepiam wszystkiego)
6 jeśli Sylar chciał użyć mocy Michelle to musiał ja zabić odcinając czaszkę jak miał to w zwyczaju, a teraz może przeoczyłam ale nie dostrzegłam tego. Było to widać???
Maya i brat powinni już być w USA bo watek zaczyna być nudny!No i najważniejsze jest 8obraz a na nim Bennet i Claire Oraz West(tak sadzę)

ocenił(a) serial na 10
giovannao

1. Peter jest w ogóle dziwny, jakaś dupa namieszała mu głowie i nagle nie chce sie dowiedzieć kim był ani skąd ma moce... ;/ w pudełku może jakieś zdjęcia...
2. Michelle, nie mam pojęcia ale myśle że ktoś 3, byłoby zbyt przewidywalne, za niedlugo sie dowiemy.
3. Tytuł odcinka był "krewni" więc to pewnie dlatego, claire jest jakąś krewną od takeziego. Tam każdy z kazdym bedzie jakoś powiązany :D
4. Peter przez ten okres jaki go nie było mógł mieć styczność z różnymi mocami wiec może scenarzysci chcieli zaprezentować coś nowego.
5. Myśle że to nie jest byle kto ponieważ dziwnie na niego patrzyła a ona na nią.
6. Może nie pamięta jak się to robi :P Sylar może nie odzyskać mocy tylko pozyskać jakieś nowe, byłoby ciekawiej...

A Maya i brat to jakaś porażka, jak jest o nich scena to mi sie odechciewa oglądać, nudzą mnie strasznie ;/ ;/ ;/
West jak sobie przypomni że Bennet mu to zrobił to on może sie przyczynić do jego śmierci.

ocenił(a) serial na 7
AroN_3

Rodzina Bennetów nie potrafi normalnie funkcjonować , znowu tajemnice .
Peter - długo jeszcze będzie siedział w tej Irlandii ? ...nudy a wszyscy myślą ze facet nie żyje . bliźniaki będą przez cały sezon ociekać z tego Meksyku a Hero tez mógłby już wrócić

Sylar mi tylko poprawił humorek ale odcinek był dla mnie nudnawy

ocenił(a) serial na 8
Bene

Rany, ludzie, jak wy oglądacie? Przecież wyraźnie było powiedziane, że Michelle to Candice w nowej postaci. Sama powiedziała to Sylarowi, wspominając też o tym jak to zabrała go sprzed Kirby Plaza. Najwyraźniej Firma chciała wziąć go pod swoje skrzydła.

ocenił(a) serial na 5
Kate_V

Kensai ma chyba moc nieśmiertleności wiec dożyje do naszych czasów ;]A West ma moc Lewitacji a nie latania czyli moze sprawiac ze przedmioty mogą lewitowac czyli sie unosic ;]3 odicnek genialny z czystym sumieniem 10/10

ocenił(a) serial na 5
nicctt1313

Dobrze, że Sylar żyje, bo gdyby nie on, to twórcy zabijali by nas żałosnymi scenami z Hiro i tymi meksykanami... :f

era

mimo scen z Peterem i bliźniakami 2 seria bardzo mi się podoba! jak Peter wróci i te cholerne bliźniaki sie znajdą w Ameryce to myśle, będzie jeszcze lepiej ;)
wątek Claire jak zwykle najbardziej wciągający (jak dla mnie)
jak ktoś słusznie zauważył Kensai mógł dożyć do naszych czasów, nie pomyślałam o tym a teraz wydaje mi się to oczywiste... ciekawie by było gdyby się odnalazł...
nie moge sie doczekać następnego odcinka, dużo bardziej mnie wciągło niż w 1 serii :)

ocenił(a) serial na 5
smerfetka

Kensei ma tą samą moc co Claire, więc niby czemu ma się nie starzec? ;o

era

starzec się może owszem ale nie umrzeć ;) no chyba, że ta moc działa na takiej zasadzie, że osoba mająca ją może dopiero umrzeć śmiercią naturalną ^^

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

No i w tedy, kiedy usuniesz mózg, ale nie o tym chciałem pisać jak było widać w Spocie to Sylar spotka te bliźniaki w 4 odcinku a ja wyczytałem gdzieś, że ?Sylar stanie się dobry(wolałbym nie) i będzie walczyć z innymi z gorszym złem? a te gorsze zło to może właśnie te bliźniaki, a Sylar nie może używać swoich mocy, bo pewnie ma tego wirusa, ale firma mu pomoże, może we wtorek się więcej dowiemy.
POZDRAWIAM

hitmanV

Sylar dobry?? jakoś nie wierze...
ale sie okaże ;)

ocenił(a) serial na 8
smerfetka

Sylar nie ma mocy, ale... W kanadyjskim promo, tam gdzie widać jak spotyka Bliźniaki, na jego twarzy pojawia się taki grymas jak wtedy, kiedy przejął moc Dale, tj super słuch. A nóż widelec moce mu powracają?

Kate_V

czwarty odcinek jest trochę pokręcony !! Ciekawe kiedy Peter wróci z Irlandii bo tam sie znajduje przecież. Ciekawe kto jest tym osobnikiem który zabija tych ze zdjęcia.Ciekawe jak sie sytuacja rozwinie z ta krewną co pracuje w restauracji ona też ma jakieś moce prawda ?? Fajnie by było jakby Hiro już wrócił do swoich czasów !!

karola8732

może to ta firma co w niej pracuje profesorek??
ta krewna to podejrzewam, że ma moc superwalki, czy jak to nazwać ;) w końcu to rodzina Nikki i Miko, a takie zdolności to rodzinne są... więc ten wredny dzieciak też może mieć jakąś moc ;)

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

Rozumiem, że zrobienie róży z pomidora to też jest "Superwalka" ? Skąd ten pomysł w ogóle? Ona po prosto umie "odtworzyć" wszystko, co widziała już wcześniej (choć nie wiadomo, czy tylko to, co zobaczyła w TV czy to co w realu też).

hitman669

Nie wiem jak ciebie ale gdybym kogoś zaatyakował a on mi zrobił taką różę z pomidora to bym padł ;D

hitman669

tazbir0 nie rzucaj się tak zaraz na mnie :/ pomysł oczywiście stąd, że niezłego kopniaka zasadziła... ale faktycznie, dobry pomysł, może masz racje z tym odtwarzaniem. po prostu zapomniałam o tej całej róży

smerfetka

może mieć siłę np szybkiego przyswajania sobie informacji ale chyba już coś takiego było w pierwszym sezonie jeżeli sie nie myślę to była kelnerka którą Syler zabił a którą Hiro najwyraźniej polubił i to z wzajemnością :) jak myślicie co będzie w 5 odcinku czy Matt znajdzie swojego ojca w tym mieszkaniu co ma ta mała wskazała ??

hitmanV

Lubię ten serial, ale mogliby powoli jakieś zagadki rozwiązywać bo tylko dokładają nowe i nowe i sami się zagubią.
- Peter jest cudny jak zawsze ale mógłby już wracać albo chociaż sobie przypominać bo tosie nudne robi. Ta laaska jest podejrzana
- dobrze że Mikach wrócił bo lubie dzieci
- a co z Molly? mówie o końcu 4 odcinka, myślicie że on ją zamknął jakoś w umyśle? co to może być za moc że on ją "widzi"?
- syler jak zwykle uroczy tylko ten domek wygłądał mi że jest w amazońskiej dżungli a on nagle się znajduje na pustyni w Meksyku? i jakos nie wierze żeby miał być dobry skoro zaraz po powrocie zabija. może jakoś pomoże dobrym żeby pokonać większe zło. no chyba że sie zakocha w Mayi ;-)
- wątek z bliźniakami faktycznie robi sie nudny, a poza tym cały czas się zastanawiam co to za moce
- czy ktoś wie jaką moc ma matka petera?
- Hiro wróć!!! Ciekawe jaki jest związek miedzy tym co robi w przeszłości a przyszłością? może tan Kensei jest pierwszym mutantem i od niego idzie ten gen? i gdyby go hiro nie zmusił do działania to by sie to nie rozprzesztrzeniło? intrygujące
Jakby ktoś chciał popisać to niech pisze: kiniunia1@op.pl
-

kiniunia25

w pierwszej serii jak matka petera rozmawiała z Clair to mówiła jej że jest taka sama jak ona więc może mieć np taką samą moc jak Clair. ciekawe co jest z Mohinderem on ma coś we krwi która jest cenna dla FIRMY bo za jej pomocą uzdrowili Haitańczyka. ciekawe czy ojciec Clair pojedzie do tej Odessy na Ukrainie w związku z obrazami ??

hitmanV

7 odcinek bomba!!
przepowiednia Sylara, że Kenzei przetrwa do naszych czasów okazała sie prawdziwa :D
fajnie sie akcja rozkręca, nie mogę sie następnego odcinka już doczekać!