PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

6 sezon

ocenił(a) serial na 8

czy ktos moze wie czy juz byla premiera 6 sezonu? nawet nie polska, tylko amerykanska. i czy wogole bedzie w polsce to emitowane? bo koncze piata serie ODKUPIENIE i juz sie martwie co to bedzie jak szostego sezonu jeszcze nie ma:/ jak cos wiecie to piszcie prosze :)

ocenił(a) serial na 8
koczi

Albo sie pomyliles i napisales posa nie na tym serialu, albo jestes trollem zasmiecajacym internet. Herosów sa tylko cztery sezony, nawet za granica, wiec piaty chyba wziales z kosmosu...

ocenił(a) serial na 8
Nozix

Ściągnełam którys z sezonów i ogladając go zauważyłam ze sezon ten jest podzielony. Ściaga sie go jako jeden sezon a sa tam zawarte dwa. A pozatym wejdź sobie na strone wikipedia.pl i wpisz heroes. Mozesz sobie sprawdzic ile sezonów jest naprawde... Najnowszy jest piaty ktory niedawno skonczyłam, i teraz pytam o szósty. Nie pomyliłam sie, to ty sie pomyliłes.

ocenił(a) serial na 9
koczi

dla jasnosci: jak na razie wyszly 4 sezony herosow a w tym 5 tomow. Sezon to okres czasu i w sezonie trzecim wyszly tomy 3 i 4. Teraz czekamy na tom nr 6.

ocenił(a) serial na 8
koczi

zadnego piatego nie ma.... mniej cpaj... sa cztery sezony, tylko w czwartym sezonie pierwszy odcinek jest podwojny, i nie bron sie teraz w pole nikogo nie wyprowadzisz, w wikipedii wyraznie jest napisane ze spekulacje nad piatym sezonem trwaja i nie wiadomo czy powstanie

ocenił(a) serial na 8
Nozix

dobrze poprawie sie. chodziło mi o tom, nie sezon. tak jak napisal robot86, są 4 sezony i 5 tomów. wiec pytam sie o tom szósty. poprostu źle to nazwałam, po co tyle pretensji... :P

koczi

Na podobnym poście o kolejny sezon napisano : 17 maja 2010 (rano) stacja NBC zaprezentuje na konferencjach prasowych ramówki na przyszły sezon wraz z premierowymi serialami. Wtedy dowiemy się o przyszłości Herosów ;]