Jak ktoś oglądał ten serial to pewnie też jest zadadowolony z osoby grającej Adama. Spodziewam się ciekawej postaci.
alias nie ogladalem ale Elle to veronica mars haa jak tez fajnie porzadna postac tez to bedzie :))
A możesz coś powiedzieć o tej VM, bo wiele osób mi to poleca.
Co do Alias, to też jest to pierwszy serial tego typu, który obejrzałem w całości od początku do końca. Teraz na liście mam jeszcze Studio 60(genialne), a poza tym na koniec czekają:
Dexter
LOST
PRison Break
Monk
24
Smallville
Jericho
Noo Sark wymiatał ;)
swoją droga Alias to pierwszy serial który obejrzałem od początku do końca więc mam sentyment do każdej postaci która tam grała :D
A mi się podoba to ze wkręcili tam Veronicę Mars :) Srrial był bardzo fajny chociaż niestety żadko oglądałam bo leciał za wcześnie - kiedy jeszcze byłam w szkole... A serial bardzo fajny i wszystkim polecam :)
ah po 8 odcinku jeszcze bardziej Elle lubie jaka sadystyczna hihi :P
hm co do Veronici Mars opowiada o dziewczynie która kiedyś była taką dosyć pustą blondynką lecz po smierci jej przyjaciółki, siostry chłopaka jej no i po zgwałceniu jej na imprezie zmienia się całkowicie jest outsiderką ludzie się jej boją. Ojciec Veronici jest prywatnym detektywem dzięki czemu ma wtyki i zna się na takich rzeczach. Głownym wątkiem jest dowiedzieć się kto zabił przyjaciółke i kto zgwałcił po drodze pomaga innym.
Starczy o VM to jest Heroesowe Forum!