PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Od dawna mówi się o tym, że słabo oglądająca się czwarta seria ''Heroes'' będzie ostatnią. Czy rzeczywiście tak się stanie? Na razie nie ma na ten temat żadnej oficjalnej informacji ze strony producentów ani przedstawicieli stacji NBC, ale Greg Grunberg (gra Matta Parkmana) wie swoje i dzieli się tym ze wszystkimi. Mówi też o ''Lost''.

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7432348,Bedzie_piata_seria_Heroes_.htm l

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Taa, cholera, ja dopiero od pół roku oglądam serial, i akurat jak się wkręciłem, to nie wiadomo, czy sezon 5 powstanie.
Ale z obiektywnego punktu widzenia, myślę, że oglądalność jest ważna, to znaczy kasa jest ważna, no więc jak jej przybędzie, to się nie będzie opłacało Heroes likwidować. Jeżli twórcy nie zrobili podopbnego odcinka Claire-centrycznego, to może oglądalność wzrośnie. Może i to DVD się sprzeda, i kto wie?
Ja tam mam nadzieję. O ile twóecy serialu nie zmaszczą reszty odcinków, to ja z chęcią 5 sezon obejrzę.

Save the world!
Yatta!

ocenił(a) serial na 6
melrose

Lepiej niech nie powstaje. Heroes, rest in pieces.

użytkownik usunięty
melrose

Ale koniecznie musi być bez Sylara, bo to jest już do wyrzygania nudne. Są teraz wolni aktorzy po "Prison Breaku", więc mogli by wprowadzić jakiś czarny charakter, którego zagrałby Wentworth Miller,Dominic Purcell albo William Fichtner.

ocenił(a) serial na 10

O nieee, tylko nie Wentworth Miller i Dominic Purcell! Oglądałem Prisona i przecież oni mieli najgorszy warsztat aktorski. Zgadza się, Fichtner to on super grał, ale Miller? Według mnie robił trzy miny na krzyż, gadał cięgle tym samym tonem i właściwie nic szczególnego nie pokazywał. Tylko nie on, proszę!
Purcella nie lubię, też marnie gra. Za to swietny był ten pan od Abruzziego. Tego włocha. Szkoda, że go zlikwidowali w 2 serii.
Co do Sylara, to bym wolał, żeby Claire nie było. Strasznie się ją ogląda.

użytkownik usunięty
melrose

Znaczy nie chodzi mi o to, że Sylar jest nudny, ale po prostu już nie ma czym zaskoczyć. Claire nie cierpię od zawsze, wkurza mnie niesłychanie, Fakt, że jest pociągającą laską to jednak zbyt mały argument do lubienia. Benneta również mam dosyć, chyba, że jakąś moc nagle by dostał. Aha, a co do Abruzziego chodzi ci o jego odtwórcę Petera Stormare'a? Jakby co to on jest Szwedem :)

ocenił(a) serial na 10

O, taak, o Petera. On jest Szwedem?! Nigdy bym nie zgadnął, widać jak świetnie się wcielił w rolę włoskiego mafiozo!
No to z tym nie cierpieniem Claire to gramy w jdnej drużynie. Nie wiem po co ją jeszcze trzymają. Fajne postacie odeszły, a ona ciągle się trzyma, to flustrujące.
Bennet to Bennet. Miał fajne przygody w 2 sezonie, kiedy udawał pracownika punktu xero. Boskie. Teraz am romans z tą blondi, ale jakiś cukierkowy jest ten wziązek, nie grzeje ani nic, żadnyc iskier, konfliktów... Hm.
A ewentualność romancu Sylar/ Claire to dowód na brak pomyusłów dla obu tych postaci.

użytkownik usunięty
melrose

Nie wiem czy jest tu gdzieś wątek co do wyciętych scen, ale bardzo żałuję, że tą wycięli:

http://www.youtube.com/watch?v=8jUMkZZjufM&feature=rec-fresh+div-r-1-HM

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Przypuszczam , że piąta seria powstanie ;)
Serial ma niską oglądalność 'na żywo', ale zajął 1 miejsce w najczęściej ściąganych serialach ;] co dodaje mu widzów.

http://hatak.pl/news/7556/TOP_10_najbardziej_spiraconych_seriali/