Bardzo mi się podoba ten serial. Jest o niebo lepszy od Persona i Lostów (moim zdaniem). Jest bardzo dobrze wyreżyserowany widać, że nad końcówkami odcinka pracują psycholodzy, bo kończą się w takich momentach, że aż trudno się oprzeć i nie puścić kolejnego odcinka. Ale są takie momenty, w które zostały nakręcone troche nie przemyślane np. Gdy nagle się okazuje, że nic nie potrafiący w tej dziedzinie Peter umie dokończyć obraz Isaaca(chociaż nie ma takiej zdolności). Tak dobry serial a czasem pojawiają się takie dość kłujące w oko błędy... ALe ogólnie świetnie się go ogląda!
Peter umie przejmować moce od ludzi, których w swoim życiu spotkał...tak więc nie ma żadnego błędu w tym że dokończył obraz.
Dokładnie. Pet jest najleprzy tylko troche ciapowaty...naraie ale spotkał dobrego niewidzialnego gościa który go dobrze pokierował, chodzi mi o to że go dużo nauczył, kontroli i wogle.
Dokładnie. Pet jest najleprzy tylko troche ciapowaty...naraie ale spotkał dobrego niewidzialnego gościa który go dobrze pokierował, chodzi mi o to że go dużo nauczył, kontroli i wogle.
A to nie brat Peta potrafi przejmować moce przy ludziach przy których się znajduje?
Nie, jego brat to Nathan i on potrafi latać chociaż niezbyt często tego używa szczerze mówiąc :)
Ehh i tak cherlederka jest najlepsza jak się składa na stole do sekcji zwłok ;)
No ta scena była debest. Leży na stole i składa sobie skórę, tak jakby kurtkę zakładała. A co ta gościówa od sekcji musiała pomyśleć jak wróciła do Claire a tu jej nie ma xD
Ooo tak...tu sie zgodzę bo scena boska, ale ta w S01x17 jak Clarie wychodziła spalona z domu też była dobra :P