serial. Nie podobla mi sie tylko II sezon; IV byl lepszy, a I i III najlepsze. Zakonczenie bardzo dobre, a na pewno bardziej mi przypadlo do gustu niz zakonczenie "Zagubionych".
ja skończyłam na 19 odcinku a wiem że jest ich więcej może wiesz gdzie mogę obejrzeć pozostałe albo ściągnąć
w google'ach wPisz tylko dużE litery z tej odpowiedzi, By znaleźć stronę, na której możesz to znaleźć, po użyciu tamtejszej wyszukiwarki
nie rozumiem jednej rzeczy a nie chcę dodawać kolejnego tematu czemu właśnie na iitv a zapewne też na innych stronach jest błąd. a mianowicie chodzi mi o to, że w połowie 3 sezonu zaczyna się 4 a jak się kończy 4 sezon zaczyna się piąty ale wciąż jest napisane ze to 4 sezon mam nadzieję, że napisałam zrozumiale. Nie mogli to jakoś oddzielić jakoś?
Nie bardzo rozumiem, ale serial jest zorganizowany tak, ze jest podzielony na rozdzialy o roznej dlugosci, ktore nie odpowiadaja dlugosci sezonu. I caly sezon - Vol. 1, II - Vol. 2, III - Vol. 3 i 4, IV - Vol. 5 i ostatni odcinek na koncu jest fragmentem Vol. 6.
Czemu Volume nie sa zgodne z dlugoscia sezonow, to juz niestety nie wiem. Jezeli chodzi ci o to, to to nie jest blad, tak wymyslili sobie tworcy.
To nie są rozdziały tylko tomy. To nawiązanie do komiksów, gdzie kilka zeszytów (odcinków) tworzy miniserie wydawane w tomach.
W napisach błędnie przetłumaczono to jako rozdziały. Rozdziałami są pojedyncze odcinki, a Volume tomami.