Witam mam pytanie czy móglby ktoś mi powiedziec czy ten serial jest wart ogladania?? Aktualnie skonczyłem ogladac 4400 czy to jest cos w tym stylu czy raczej nie. Byłbym bardzo wdzieczny
Powiem tak: Pilot średni, rozkręca sie z odcinka na odcinek, by poźniej gdzieś od 5 odcinka był super na przemian z odcinkami troszke mniej super:)...zdecydowanie potrafi nierzadko "wcisnąć w fotel". Na dzień dzisiejszy wyszło 9 odcinków, więc sam możesz zacząć oglądnąć i zdecydować czy warto... podziel się później wrażeniami;)
No dzieki. Dzisiaj zassam i zobaczymy. Chodziło mi o to głownie czy to jest cos w klimacie The 4400. Jeśli tak to w ciemno sciagam.
ja wiem, ogladam od poczatku, i zaczynam przysypiac na odcinkach, nic sie nie dzieje, akcja jest sztucznie rozciagana :F Moim zdaniem temu serialowi przydaloby sie szybsze tempo :/
Przed chwila obejrzałem odcinek piąty faktycznie do tego odcinka było troszke nudnawie ale moze teraz sie rozkreci.
Obejrzałem wszystkie odcinki i na razie 9 mi się najbardziej podobał, zdarzają się nudnawe odcinki miejmy nadzieję że będzie lepiej.
Własnie jestem po 9 odcinku:D zdecydowanie jak narazie najlepszy. No i z tego co czytałem to nowe odcinki leca zawsze w poniedziałki. No i juz powoli sie nie moge doczekac kolejnego. Spodobał mi sie ten serial. A najlepsza to jest cheerleaderka. No i policjant znam go z serialu "Alias" Podsumowując naprawde dobry serial choc nieraz ze słabszymi momentami. Ale jak tak dalej bedzie sie rozkrecał to ciekaw jestem co bedzie w kolejnych odcinkach:D