PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Witam mam pytanie czy móglby ktoś mi powiedziec czy ten serial jest wart ogladania?? Aktualnie skonczyłem ogladac 4400 czy to jest cos w tym stylu czy raczej nie. Byłbym bardzo wdzieczny

rekin_4

Powiem tak: Pilot średni, rozkręca sie z odcinka na odcinek, by poźniej gdzieś od 5 odcinka był super na przemian z odcinkami troszke mniej super:)...zdecydowanie potrafi nierzadko "wcisnąć w fotel". Na dzień dzisiejszy wyszło 9 odcinków, więc sam możesz zacząć oglądnąć i zdecydować czy warto... podziel się później wrażeniami;)

Opetana

No dzieki. Dzisiaj zassam i zobaczymy. Chodziło mi o to głownie czy to jest cos w klimacie The 4400. Jeśli tak to w ciemno sciagam.

ocenił(a) serial na 4
rekin_4

ja wiem, ogladam od poczatku, i zaczynam przysypiac na odcinkach, nic sie nie dzieje, akcja jest sztucznie rozciagana :F Moim zdaniem temu serialowi przydaloby sie szybsze tempo :/

slocik

Przed chwila obejrzałem odcinek piąty faktycznie do tego odcinka było troszke nudnawie ale moze teraz sie rozkreci.

ocenił(a) serial na 10
rekin_4

Obejrzałem wszystkie odcinki i na razie 9 mi się najbardziej podobał, zdarzają się nudnawe odcinki miejmy nadzieję że będzie lepiej.

xpand

Własnie jestem po 9 odcinku:D zdecydowanie jak narazie najlepszy. No i z tego co czytałem to nowe odcinki leca zawsze w poniedziałki. No i juz powoli sie nie moge doczekac kolejnego. Spodobał mi sie ten serial. A najlepsza to jest cheerleaderka. No i policjant znam go z serialu "Alias" Podsumowując naprawde dobry serial choc nieraz ze słabszymi momentami. Ale jak tak dalej bedzie sie rozkrecał to ciekaw jestem co bedzie w kolejnych odcinkach:D

rekin_4

Serial naprawdę rewelacyjny i trzymający w napięciu! W każdym odcinku coś się wyjaśnia, ale pojawiają się też nowe zagadki! Aż ciężko się doczekać na kolejne odcinki :)