Oglądnałem pierszwy odcinek i miałem wrażenie, że oglądam Kapitana Planete w wersji fabularnej. Ani mnie to nie wciągnęło, poszczególni bohaterowie (zwłaszcza ten japoniec) zostali przedstawieni w sposób trywialny, akcja dzieje się powoli, a nieprzewidywalnych momentów nie ma w ogóle (albo są zbyt naiwne). Proszę kumatych użytkowników o radę, czy warto ogladać następne odcinki? Bo narazie to jest serial z serii "fantasy", a nie żaden thriller!
pewnie, że warto :)mniej więcej do 4-5 odcinka jest właśnie jak opisujesz, akcja rozwija się raczej powoli. jednak im dalej tym lepiej :D... pojawiają się nowe postaci, coraz więcej zwrotów akcji i jeśli lubisz lubisz thriller z elementami fantasy (lub odwrotnie ;)) to po prostu oglądaj, a nie będziesz mógł się doczekać kolejnych odcinków :D tak jak ja teraz ;P
warto warto, na początku też byłam niemile zaskoczona, ale po paru odcinkach rozkręca się na dobrze. I plis, nie mylcie fantasy z science fiction ;p
Pierwsze 5 odcinkow to cisza przed burza /..Pozniej nie mozesz oderwac oczow od monitora :D
Tez po pilotowym odcinku czułem sie troche zniesmaczony i ogolnie zniechecony ....ale pomyslalem co mam do stracenia (Na filmwebie było wtedy 600 głosow i srednia 8.9 ..Wiec taki zły nie musiał byc :D )
Powiedz czy rewelacyjny był pilotowy odcinek Prison break ? Czy Losotw ? Nie ,,,,To jest tylko wprowadzenie do tajemniczego swiata hEROES'OW Xd