Ten odcinek jest antraktem odcinka 11-"ostatniego". Dzialo sie,troche sie wyjasnialo,przystojniacy tez byli...,a zakonczenie? Rewelacja! Juz czekam na wszystkie niespodzianki nastepnego odcinka! Zawiesili mnie w prozni na tydzien;)!
A Adam to jednak szuja! Ciekawe jak sie potocza "wielkie spotkania"? Mohinder-Sylar,Peter-Hiro,podejrzewam,ze i Peter-Nathan...
Oj dzało się działo... Najgorsze, został jeden odcinek:( Adam jest debilem, ale i tak go lubię... no może lubię to trochę za dużo powiedziane.
oj tak wyjasniło sie troche Adam zły pan jest jednak i to jego ocalenie swiata złe jest :P ciekawe po Noah im tam potrzebny jak go do rodzinki niechca wypuścić, ah i jeszcze coż to bedzie z Hiro i Peterem oraz Sylarem i Mohindą mam nadzieje że mi Sylar nie zje Molly, a gdzie parkman sie schował?
łooo zwiastuny 11 odcinka http://www.heroes.seriale24.pl/
Dwóch bohaterów zginie! I pokazani są tylko Hiro,Claire,Elle,Parkman i Nathan... Niechce by ktoś ginął oprócz Nathana :( Sylar sie zregeneruje widać. Wydaje mi się że wirus jednak może nie zostać powstrzymany
Odcinek nie tak dobry jak 9, ale i tak wybija się nad poziom pozostałych.
Od początku wiedziałam, że Adam to ten zły. Yeah! Przez te 400 lat coś mu się nieźle pomieszało w głowie XD.
Najjaśniejszym punktem odcinka był powrót Sylara: "villian rise" - rany, jak ja się cieszę. Nareszcie będzie napięcie, akcja i od groma psychopatii. Już wydawało mi się, że Heroes będzie dalej ciagnęło tylko na wątku Adam-Peter, który wlókł się jak makaron (nareszcie coś i w tej materii się wydarzyło). No i oczywiście Bennet - niech się jak najszybciej wygrzebuje z łóżeczka i pomaga córce w walce z super-blondyną aka Elle.
Akcja z Monicą była totalnie beznadziejna. Nie widziałam bardziej nieudanej sceny rabunku w historii kina (nie z ludzmi o TAKICH możliwościach). Nie mogła ich załatwić jakimś ciosem kung-fu?
Został już tylko jeden odcinek, i chyba sie popłaczę XD.
To obstawiajmy kto pożegna się z serialem;)
Moim zdaniem zginie Matt (nie żebym tego chciała, ale możliuwe jest bliskie spotkanie z Sylarem). I raczej nie zginie Elle (jest nowa, tylko idioci zabijają nowych bohaterów zaraz po ich wprowadzeniu) ani Hiro (no po prostu tak mi się wydaje). Możliwe, że zginie Claire (bo po co by w ostatnim odcinku mówili jak można zabić osobę mającą zdolność regeneracji, jeśli nie mieliby zamiaru zabić w najbliższej przyszłośći którejś z nich?).
Bardzo możliwe, że to Maya zginie - w końcu w promo było widać, ze Sylar kogoś zastrzelił w mieszkaniu Suresha). No chyba że to właśnie Matt dostał kulkę.
ale Mayi niema w tej tabelce jak mówią o zginięciu 2 bohaterów :P ja obstawiam Nathana i też może Claire albo Parkman, chyba Ellki mi nie zabiją tak szybko, a Hiro jest ulubieńcem większości więc chyba też nie, ahh dalej niech będzie za tydzień :D
Mam nadzieje,ze w pierwszej kolejnosci Sylar (oblesny jest...) zje mozg Mai,dobrze,ze Gucia juz sie pozbyl!Co do drugiej osoby? Jest mi wszystko jedno. Moglaby to byc panna lekko zezowata Elle,ale faktycznie to nowa krew w serialu i sie jej nie pozbeda.
Podejrzewam,ze trzecia seria bedzie o zatrzymaniu rozprzestrzeniajacego sie wirusa. W promo widac,ze ta fiolka spaaadaaa i pewnie spadnie i sie zbije;). Dlugo i szczesliwie ma zyc Nathan! Mam slabosc do tego jegomoscia...,watek Claire tez jest dobry. Moze sie rozwinie i zacznie rozstawiac towarzystwo "po katach".
pozdrawiam
Odcinek mnie nie porwał ;)
Czekam na lepszy finał...
Jeśli zginie dwóch herosów to całkiem możliwe, że będzie nim któryś z braci Petrelli (pewnie Nathan) + Parkmann /Elle
hmm, chyba przesadziłem jednak z tymi przypuszczeniami... równie dobrze mogliby to być nowsi bohaterowi w stylu Mayi (odkupienie win z powodu śmierci brata), Adama (bardzo zły, chce rozpuścić wirusa :)...
niech zginie ktokolwiek, byleby było ciekawie ;)
A w ogóle to moim marzeniem jest zobaczyć Sylara jako dobrego człowieka, chyba posikałbym się ze śmiechu... Kto by zajął wtedy miejsce psychopaty i seryjnego mordercy? ;)
No psychopata bedzie Adam,ogarniety checia zemsty... Bedzie zabijal,a potem dopadnie wirusa i wypusci go w eter...Niech gina wszyscy z wyjatkiem braci!;) Trzymam sie tego
Nadal uważam że 9 odc była najlepszy,ten natomiast mnie nie porwał i była taki nijaki po raz kolejny herosi mnie rozczarowują to już nie ten sam poziom jaki był w I sezonie niestety:-( 2 bohaterów zginie może to być każdy byleby nie był to Adam Peter i Sylar(no i może Matt jestem ciekawa jak rozwinie sie dalej jego wątek)1blizniaka mniej:-)szkoda że to Maye pierwsza nie uśmiercił(choć cały ich watek jest nudny)Za tydzień koniec sezonu II,zakończenie go na 11odc jest złe bo nie rozwineli wszystkich wątków a właściwie ukrócili(gdyby sezon miał 22odc uważam że byłoby lepiej ale cóż tak wyszło)Może 11odc mnie zaskoczy:-)póki co jedyną postacią ciekawą dla mnie od początku jest Adam:-)A mam już dość Hiro(byłoby fajnie gdyby go uśmiercili ale że publiczność go lubi wiec tak na pewno się nie stanie)
wiadomo że już nie ten sam poziom co 1sezon, tak samo jest z większością produkcji (prison break, kontynuacje filmów) 1 sa zawsze najlepsze a dlaczego? Bo w 1 zalezy im na serialu, mają dużo pomysłów jak go rozbudować i zrobić idealnie, nie śpieszą sie a kontynuacje robione tylko i wyłącznie żeby zarobić, na odwal... taka smutna prawda ;/
Dziwi mnie tylko że tych heroesów tylko 11 bedzie, ma ktoś gdzieś to napisane? Nie chce mi sie szukac a coś mi sie wierzyć nie chce. Myśle że to przerwa tylko bedzie. A jak naprawde zakończa 2 sezon to się popłacze ze śmiechu, mieli się w ogóle nie zabierać do krecenia według mnie.
Ja mówiłem od początku że Adam to kawał hu** a niektórzy tu już go na dobrą strone wsadzali :p Tylko że peter zaślepiony nie słucha innych ;/
Ciekawe komu się bedzie to chciało czytać :p
Claire mogła napierdolić elle tak konkretnie żeby jej rodzina musiała ją odrywać od niej.
Myśle że maya zabije sylara, Matt nie zginie bo już ma dużą moc, wystarczającą by umieścić gdzieś sylara. Nie mam pojęcia kto zginie a nie chce strzelać :D Ale jak to koniec sezonu to stawiam na Adama i Sylara :P
Tylko nie Adam i nie Sylar to najciekawsze postacie choć Sylar w tym sezonie(jeśli 11odc można nazwać sezonem:-))jest go za mało ale to i tak najciekawsze postacie choćby dla mnie...A to że koniec bedzie na 11odc to pewne