PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

A jednak po marniutkim 6 odcinku 7 znow jest rewelacyjny.Trzyma w napieciu,nie ma dluzyzn,ciagle "cos sie dzieje".Wciaga...
Polecam.Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
karola8732

Epizod 7, przeciętny. Naciągany, niby trochę się wyjaśniło, ale żałosność w niektórych momentach, zdecydowanie przeważała. Wątki z Hiro, żenada. Jedyną postacią która jest aktualnie warta uwagi to Parkman, który z resztą jak pisałem już jakiś czas temu, ciągnie serial do przodu.

ocenił(a) serial na 10
era

epizod niezły, a końcówka jak zwykle zmuszająca do oglądania kolejnych odcinków; ciekawe czy Adam ma zdolność do przenoszenia się w czasie i potrafi jak Peter przejmować zdolności innych czy rzeczywiście jest nieśmiertelny...

użytkownik usunięty
anktom200

Może jest nieśmiertelny... no bo jeśliby przejmował zdolności innych to od kogo wziął by niezniszczalność? I ciekawe co się stanie z Caitlin.

ocenił(a) serial na 9

Coś cienko oglądacie tych Heroesów. A Peter to niby jak ptrzeżył swój wybuch z pierwszego epizodu. Tak samo wiedziałem, że Takezo aka Adam też przeżyje wybuch.
Ale coraz lepiej wygląda ten sezon, jeszcze ta nazwa wirusa: "Shanti" czyli imię siostry Mohindera, która właśnie na niego chorowała.

ocenił(a) serial na 6
MlodY

Zajebisty odcinek :D:D Najlepszy w tej serii, końcówka mnie zabiła :)

ocenił(a) serial na 10
Kwic

Chyba zbyt wiele seriali się naoglądałem bo mnie końcówka nie zaskoczyła ani tym bardziej nie zabiła.
Już w 6 odcinku kiedy Takezo zdradził Hiro, wiedziałem że to on jest odpowiedzialny za morderstwa w przyszłości (czyli naszej teraźniejszości).

ocenił(a) serial na 9
Abruzzi

hehe rzeczywiscie dobry odcinek koncowki sie nie spodziewalem zabardzo ze adamem bedzie Takezo ,watpie zeby sie w czasie przenosil jest niesmiertelny wkoncu wiec sobie pozyl te kilkaset lat i juz :P

ocenił(a) serial na 10
Abruzzi

Ja też się naoglądałem mnóstwa seriali, ale końcówka z Kenseiem/Adamem mnie zaskoczyła. Chociaż jak Kensei mówił do Hero, że zniszczy wszystkich jego bliskich to zaledwie wymyśliłem, że przeżyje wybuch, ale kompletnie nie podejrzewałem, że po prawie 400 latach pojawi się znowu. Bardziej sądziłem, że będzie komiczną rolę odgrywał w tym serialu.

Teraz największą rewelką byłaby jego konfrontacja z Sylarem, tylko, że ten nie ma mocy

użytkownik usunięty
MlodY

Tu nie chodzi o przezycie wzbuchu, tylko o brak oznak starzenia sie w naszych czasach!

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

Może nie rewelacja , ale chyba najlepszy jak dotychczas w 2 sezonie

ocenił(a) serial na 4
mrooffka

Na spory plus zasługuje fakt braku wątku meksykańsko-sylarowskiego.
Powoli sezon się rozkręca.

Taszi

Widze,ze jednak nie jestem odosobniona w braku zamilowania do w/w wątku. A juz myslalam,ze ze mna nie jest najlepiej. Skad te tlumy milosnikow Sylar'a?

ocenił(a) serial na 10
mrooffka

ja tez za tym wątkiem nie przepadam, a już w ogóle za sylar'em :/

ocenił(a) serial na 5
mrooffka

Po patrz jak genialnie jest grany Sylar ile on w sobie ma charyzmy ,więc nie dziw sie ,że ma liczne grono fanów .A jego moc perfecto ;] I jego wątek ,Nightmare Man i Wirusa są najlepszymi wątkami troche nudnawego początku 2 serii.Ale mniejmy nadzieje,że sezon sie rozkręci ;]

PS.Lubie Takenzo ,a za to Hira to już zupełnie nie ;/ to już nie jest śmieszne ;/ już wolałbym Hira z przyszłości .
PS 2 . Niech producent zainwestuje w lepsze efekty bo walka Hiro i Kensaia w 2x07 to totalna żenada ;/

ocenił(a) serial na 4
mrooffka

Sylar jest takim odgrzewanym kotletem, niby uśmiercony w 1 sezonie ale że bohater miał potencjał to go "ożywili" (swoją drogą Candice się nim opiekowała na polecenie Firmy czy kogo?) co jest dla mnie bezsensem totalnym majac na uwadze że jeden czarny charakter ze swoją armią już jest.
Meksykańskie rodzeństwo jest beznadziejne (moce oraz gra, szczególnie kolesia).
Te wieczne komplikacje moralne w stylu Suresha (Firma zła ale nagle okazuje się dobra) są już męczące.
Szkoda że ta bomba (Peter) nie wybuchła bo świat przyszłości w 1 sezonie był sto razy bardziej ciekawy od obecnego :)

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

OJ tak!! Musze powiedziec ze odcinek 7 swietny! WLasnie to podobalo mi sie w herosach :D ze kazdy odcinek zaskakiwal, i ciesze sie ze drogi sezon tez sie rozkreca :D zapowiada sie ciekawie mam tylko nadzieje ze tak pozostanie :):)

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

moim zdaniem adam przeniosl sie z terazniejszosci w przeszlosc razem z hiro gdzie zabil prawdziwego takenzo (czy jak mu tam) i podszywal sie za niego tylko nie wiem po co. mysle tez ze posiada zdolnosc przejmowania mocy tak jak peter. bo wersja ze poprostu przezyl te kilkaset lat jako niesmiertelny wydaje mi sie troche naciagana;/

ocenił(a) serial na 7
Flav

A mi się to nie wydaje naciągane. Przecież jego komórki się od razu regenerują...Czyli nie może się zestarzeć co powoduje śmierć. Tak samo Claire jest nieśmiertelna...
Epizod bardzo mi się podobał i PRAWIE wszystkie wątki są świetne bo po prostu nie mogę patrzeć na Maję i Gucia (czy jak mu tam...aaa! Alejandro tak???). A wątek Hiro => uwielbiam oglądać historie z dawnych czasów dlatego dla mnie ten wątek jest jednym z najlepszych... :)

ocenił(a) serial na 10
mrooffka

najlepszy odcinek jak narazie ::)Licze ze bedzie serial szedl dalej takim poziomoem ;]

ocenił(a) serial na 6
andrzej99jg

Zgadzam sie:)
A kiedy 8 odcinek???????? bo juz nie moge sie doczekac
pozdrawiam:)

Aleera_2

pewnie we wtorek będzie bo ja zawsze we wtorkowe popołudnie ściągam odcinki Herosów, więc najprawdopodobniej w tym dniu w necie ukazują sie odcinki 2 serii :)

karola8732

To tak jak ja ;) Czasem nawet uda mi sie dorwac film do poludnia,wieczorem napisy i komplet jest!

ocenił(a) serial na 6
mrooffka

Dzięki:* Czyli jeszcze tylko jeden dzień :)

Aleera_2

no zobaczymy jak się rozwinie ten wątek z Adamem a nie dało wam do myślenia że Adam może być NP. bratem bliźniakiem Petera co wy na to ??

ocenił(a) serial na 8
karola8732

Ta... Bo Peter tez ma 400 lat... A Angela 430. Rany boskie, jak wy ogladacie! Adam to Kensei we własnej osobie!

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

hehe dokładnie blizniakiem bravo :D

--------------------

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

jezeli juz mowa o 7 epizodzie to chciala bym sie poradzic bo mam pewien problem, a mianowicie NIGDZIE nie moge znalezc dobrych napisow do tego odcinka :/ moze ktos z Was je zaposiada?

Nesca18

ja napisy mialam z Hatak'a. nie mialam problemow z dopasowaniem... odtwarzam film na BSPlayer i dopasowuje ok.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

bardzo dziekuje za odpowiedz :)
niestety te napisy również nie pasują :(

Nesca18

To ja nie pomoge,przykro mi...Moze sprobuj odtworzyc w w/w odtwarzaczu,tam mozna dopasowac...
Ewentualnie zassij dcinek z innego źrodla-moze bedzie lepiej:)

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

ah ta moja spostrzegawczość, przepraszam za zamieszanie, napisy są oczywiście dobre :)
musiałam tylko trochę pokombinować jeżeli chodzi o czas ich wyświetlania i już wszystko jest ok :)
jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam ;) :)

Nesca18

Gratuluje,lepiej pozno niz wcale:)... Milego ogladania.

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

dziękuję bardzo ;)
ale juz widze ze oglądanie nie będzie miłe, film sie zacina a napisy lecą jak chcą xD no ale to juz jest moje szczescie ;)

Nesca18

No to jednak nie pozostaje Ci nic innego jak zasysac inny odcinek... Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

na szczescie dałam radę z tym :)
pozdrawiam ;)