PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Nadal trzyma klase! Konczy sie tak,ze z niecierpliwoscia czekam na kolejny odcinek! Adam okazuje sie "dobry"? Ciekawe czy nie na potrzebe chwili... Mamusia Petrelli'ch,hmmm... do uspienia-jedza! Watek Mai i gucia nadal mnie nie wciagnal. A co do Elle. Sadystyczna,napalona baba o swinskich oczkach-stanowczo mowie jej nie! ;)
Pozdrowienia dla wielbicieli serialu...

mrooffka

Dla mnie ten odcinek nie jest rewelacyjny może dlatego że są ukazane wątki co się stało Peterowi i reszcie. Bardziej już mi sie podobał odcinek 7> a co wy myślicie na temat tego odcinka ??

użytkownik usunięty
mrooffka

A to takie dziwne, że Adam jest dobry? Nie wiem co wyjdzie na końcu serialu, ale jak na razie to nigdy nic nie wskazywało, że jest na serio zły. Był baaardzo zraniony i miał złamane serce i zapewne dla Hiro miły nie będzie, ale poza tym to nie wygląda, żeby chciał komuś koniecznie krzywdę robić. Angela Petrelli mogłaby mieć bliskie spotkanie z Sylarem;P A Haitańczyk w końcu pracuje dla tej organizacji, czy dla Bennetta? I jeszcze jedna osobowość Nikki to przesada...

ocenił(a) serial na 9

słaby dosyć choć dużo się wyjasniło, w zwiastunie było napisane że będzie jeszcze co sie stało z sylerem ale dupa nie było ;/ o Adamie sie troche dowiedzieliśmy już go lubie :D , tak samo Elle 'bo to zła kobieta jest' :P
i coś niemoge znaleść zwiastuna następnego odcinka :/ źle to wróży... Nic czekamy co bedzie dalej a jak mi scenarzysci nie zaczną pisać scenariuszy do Heroesa to ja tam do nich pojade..

ZlyCzarny

Rzuc haslo wczesniej na forum to sie zbierzemy i pojedziemy gromada...w "kupie" razniej!

mrooffka

odc trochę mnie rozczarował,sama nie wiem czego sie spodziewałam.Ciekawą postacią i to od początku II serii jest Adam(wcześniej Takezo).Watek bliźniąt nudny,zresztą można było się domyślać że w taki a nie inny sposób dowiedzieli się o swojej mocy,Ella jeszcze mnie nie przekonuje...oby następny odc był zdecydowanie lepszy

giovannao

oto zwiastun kolejnego odc,pozostały już tylko 3 do przerwy
http://pl.youtube.com/watch?v=XWhE8Ij0eDI

giovannao

Muszę powiedzieć że ten odcinek zapowiada się fajnie. Ciekawe czy ojciec Clair zastrzeli doktorka ?!

ocenił(a) serial na 9
karola8732

hyhy dzięki za zwiastun kurde niewiem jak oni chcą zakończyć to w 3 odcinkach Adam sie jeszcze rozkręcić nie zdąrzy ;/
Bennet zabije pewnie Boba..

ZlyCzarny

Oni pewnie tej serii nie zakoncza tylko "zawiesza". I zamiast czekac tydzien na ciag dalszy poczekamy... 14 miesiecy.

ocenił(a) serial na 9
mrooffka

mysle ze sporo watkow sie wyjasnilo co i jak, ale w tej serii jest podobnie jak z tamta, okolo10 odnicnka rozkreca sie na dobre:D:D:D

grungeowy2

moze i zabije Boba a moze sam zginie :] kto to wie...? w kazdym razie na zwiastunie widze jak celuje w Mohindera :> a wlasnie - 3 odcinki do konca serii? bo ja rozumiem ze to tylko polmetek... :| ciekawe jak dluga bedzie przerwa :/

emtec

a nie przepraszam bardzo.. macie racje celuje w BOBA :D umknelo to mojej uwadze ;>

ocenił(a) serial na 10
emtec

hmm zapowiada sie naprawde nizle ... juz nie moge sie doczekac

Starzyk

zobaczymy jak to sie rozegra we wtorek . Ja też nie moge sie doczekać tego odcinka :)

ocenił(a) serial na 8
karola8732

a ja wiem, ze w tym odcinku ktoś zginie/zginął. I powiem więcej, wiem kto :(

Aintha

zobaczymy do pełnego ściągnięcia mi została niecała godzina więc zobaczymy co się stanie :)

ocenił(a) serial na 10
mrooffka

ja czegoś nie rozumiem... Peter został znaleziony w Irlandii, ale skąd sie tem wziął?? ktoś może mi to wyjaśnić??

Maarit

Odcinek ósmy wyjaśnia jak do tego doszło że Peter jest w Irlandii. To przez ucieczkę z Firmy którą zaplanowali Peter i Adam. później był pościg w wyniku którego Haitańczyk (ten od ojca Clair) skasował pamięć Peterowi mówiąc coś w stylu że jego matka mu pomogła to on musi coś zrobić dla niego.

mrooffka

jeśli chodzi o ostatni odc to mi się rownież bardzo podobal :D
Bliźniaki nie sa na szczescie bardzo nudnym watkiem, wiec ujdą ;)
Ale jeśli chodzo o Adama (btw. jak sie nazywa ten aktor?)to wdlg mnie on jest 'the bad guy', bo wychodzi na to, ze to on zabił Nakamure... no ale go na razie lubie 8)

mrooffka

David Anders.
Tylko akurat na filmwebie nie ma go w obsadzie.

natalia_

Dzieki, własnie zauwazyłam, ze nie bylo ;)

Co do smierci pana Nakamury, to imo ojciec Matta nie przeżyłby takiego upadku, no chyba, ze potrafi z pomoca swojego 'pieknego umyslu' lewitowac ;P
A Adam moglby byc juz w tym czasie na wolnosci.

ocenił(a) serial na 10
mrooffka

No dobra, a ja mam pytanie związane z chłopakiem Claire co wy myślicie o nim? Na tym obrazie, który dostał Bannet było widać, że zostaje zastrzelony, a Claire jest tam przytrzymywana przez kogoś myśle, że to właśnie ten jej chłopak. PO której on będzie stronie? Adam ja nie wiem jaki on będzi, z jednej strony nie wydaje się zły do końca, no ale przecież obiecał Hiro, że jego życie stanie się koszmarem... Gucio i Maja są jacyś nijacy moim zdaniem Syler zabije braciszka, a siostrzyczke zatrzyma na dłużej :D No i kiedy się dowiemy co się stało z mocami Gabriela, myslicie, że to sprawka firmy?

krawczyk

Bardzo możliwe że stoi za tym firma bo przecież ta babka która opatrywała Sylera z kimś sie kontaktowała, pewnie za niedługo moce mu powrócą. Ja nie będę płakała za bliźniakami bo ich nie lubię dla mnie jest to obojętne. Jestem ciekawa kiedy Peter skontaktuje się z Clair bo przecież odzyskał juz pamięć ??

ocenił(a) serial na 9
karola8732

Pewnie Sylar tez dostawał te leki co Peter i jeszcze nie ma mocy ale pewnie sie pojawią na dniach i chłoptasia zje a dziewcyznke pewnie jeszcze zostai.. A po co ma sie Peter kontaktować z Claire? Teraz ma do załatwienia 'ratowanie świata' z Adamem i coś z wirusem trzeba zrobić :P Nakamure serniora zabił może tatko Parkmana ponieważ powiedział 'nigdy nie pomyślałbym że to bedziesz ty' i bum a skoro Adama więzili to by sie spodziewal :P

ocenił(a) serial na 10
ZlyCzarny

Adam "dobrya" :D jak zobaczycie nowy odc. to zmienicie zdanie :P odc. 09 jest jak dla mnie jednym z lepszych 2 seri ;) i dzieją się ciekawe żeczy :D

ocenił(a) serial na 6
stryju_2

Już jest 9 odcinek??????????????????????????
aaaaaaaaaaa ale sie napaliłam xD